Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosa ale dziś śniadanie zjadłaś? Nie podoba mi się to. Wiesz że musisz jeść aby narakrmić maluszki i zeby sie dobrze rozwijały?
Magduullina ja też zazdroszczę że rośnie i rośnie. Maleńka już się tam zaczyna rozpychać. Rośnie potrzebuje więcej od Mamusi i dlatego Mamusia się tak czuje a poza tym w tym roku pogoda mocno zaskakuje i wszyscy jakoś dziwnie się czują. Ładna jesień mamy tego lata...Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosa ale dziś śniadanie zjadłaś? Nie podoba mi się to. Wiesz że musisz jeść aby narakrmić maluszki i zeby sie dobrze rozwijały?
Magduullina ja też zazdroszczę że rośnie i rośnie. Maleńka już się tam zaczyna rozpychać. Rośnie potrzebuje więcej od Mamusi i dlatego Mamusia się tak czuje a poza tym w tym roku pogoda mocno zaskakuje i wszyscy jakoś dziwnie się czują. Ładna jesień mamy tego lata...
Haha no mi tez sie ta jesien podoba tego lataMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa troszkę mało... wczoraj u nas było 14 dtopni w ciągu dnia. To się nazywa lato...
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
No ale mówili że ma być teraz chłodniej. Mam nadzieję że pogoda się poprawi bo chciałam na następny weekend nad morze jechać
Rosa ja w nocy nawet paluszka spod pościeli nie wyciągam. My mamy miejskie ogrzewanie więc tak sobie go nie możemy włączyć chociaż chcemy kupić mieszkanie z gazowym ogrzewaniem więc będę sama sobie ciepełko robiła"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyDziewczyny muszę wam powiedzieć, że @ przyszła
Dziwnee rzeczy w takim razie działy się z moim podbrzuszem na tydzień przed, a szynka naprawdę musiała byc popsuta Na szczęście na 22.08 mam gina i wszystko jej powiem oraz wtedy będę w 13 dc i może będzie widać pęcherzyk do pęknięcia jakiś.
A teraz pytanie i prośba do was. Jakie badania skompletować?
W 3 dc i tak dalej, żeby przynieść jej już jakieś wyniki ? -
Ukija wrote:Rosa Ty powinnaś mieć odliczanie z czworaczkami a nie bliźniakami
Z Folwarku ja bym się wkurzyła jak bym miała premium i forum ucinało by mi dostęp do mojego wykresu
takie dzialanie tej strony i oplacanie to powod do przynajmniej zwrotu czesci kwoty! Bez dwoch zdan!
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że sierpień coś nie sprzyja naszemu wątkowi póki co a już 1/3 miesiàca minęła
Susanna przykro mi ale już masz kolejną szansę. Ja robiłam 3-5dc lh, fsh i prolaktyne
Rosa ale możesz sobie cudownie nagrzać. Jak ja Ci zazdorszę mój grzejnik kradnie mi całą pościel ostatnimi czasy i zimno mi w nocy w cholere, chyba jedna sptrone poprzybijam gwoździami do podłogi
ZFolwarku albo miga walczyć o przedłużenie konta premium"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
ZFolwarku niestety nie testuje mam układ z moją drugą połówką po cyrkach w ostatnim cyklu że czekamy 2 tygodnie ale ona chyba jednak będzie w sobotę o czasie a Ty nam się tam nie stresuj bo nie ma co
zFolwarku lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:ZFolwarku niestety nie testuje mam układ z moją drugą połówką po cyrkach w ostatnim cyklu że czekamy 2 tygodnie ale ona chyba jednak będzie w sobotę o czasie a Ty nam się tam nie stresuj bo nie ma co
a jak @ nie przyjdzie tez nie testujesz?
-
Suzanna, bardzo mi przykro. Widze, ze staracie sie 7 miesiecy. Sprawdzcie sobie wszystko to bedzie spokojniej. Nie wiem ile masz lat ale do roku staran nie ma co sie stresowac. Wszak nawet przy prawidlowych wynikach jego i jej szansa na ciaze to raptem 25% w przypadku wspolzycia w dni plodne/owu. Nie niestety. Cud natury slowem...