X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax ja to tak wyjątkowo dzis chyba dlatego ze taka pogoda deszczowa za to w nocy co chwile się budzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie we wrześniu mam kolejna wizyte sama jeszcze poczekam :(

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie we wrześniu mam kolejna wizyte sama jeszcze poczekam :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ale dziś śniadanie zjadłaś? Nie podoba mi się to. Wiesz że musisz jeść aby narakrmić maluszki i zeby sie dobrze rozwijały?

Magduullina ja też zazdroszczę że rośnie i rośnie. Maleńka już się tam zaczyna rozpychać. Rośnie potrzebuje więcej od Mamusi i dlatego Mamusia się tak czuje ;) a poza tym w tym roku pogoda mocno zaskakuje i wszyscy jakoś dziwnie się czują. Ładna jesień mamy tego lata...

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa ale dziś śniadanie zjadłaś? Nie podoba mi się to. Wiesz że musisz jeść aby narakrmić maluszki i zeby sie dobrze rozwijały?

Magduullina ja też zazdroszczę że rośnie i rośnie. Maleńka już się tam zaczyna rozpychać. Rośnie potrzebuje więcej od Mamusi i dlatego Mamusia się tak czuje ;) a poza tym w tym roku pogoda mocno zaskakuje i wszyscy jakoś dziwnie się czują. Ładna jesień mamy tego lata...
    Zjadlam jablko i teraz rogalika ;)
    Haha no mi tez sie ta jesien podoba tego lata ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa troszkę mało... wczoraj u nas było 14 dtopni w ciągu dnia. To się nazywa lato... :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis od rana 10 ;/ grzejnik mam wlaczony juz 3 dni!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak u mnie tez teraz 14 stopni a wczoraj 30 to jest naprawdę masakra

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale mówili że ma być teraz chłodniej. Mam nadzieję że pogoda się poprawi bo chciałam na następny weekend nad morze jechać :/

Rosa ja w nocy nawet paluszka spod pościeli nie wyciągam. My mamy miejskie ogrzewanie więc tak sobie go nie możemy włączyć :/ chociaż chcemy kupić mieszkanie z gazowym ogrzewaniem więc będę sama sobie ciepełko robiła :D

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy olejowe, ja tez w nocy nie wychylam nawet paluszka. I jeszcze swojego grzejnika w lozku nie mam ;( niech on juz wraca!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę wam powiedzieć, że @ przyszła :)
    Dziwnee rzeczy w takim razie działy się z moim podbrzuszem na tydzień przed, a szynka naprawdę musiała byc popsuta :D Na szczęście na 22.08 mam gina i wszystko jej powiem oraz wtedy będę w 13 dc i może będzie widać pęcherzyk do pęknięcia jakiś.

A teraz pytanie i prośba do was. Jakie badania skompletować?
    W 3 dc i tak dalej, żeby przynieść jej już jakieś wyniki ?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa Ty powinnaś mieć odliczanie z czworaczkami a nie bliźniakami :P

Z Folwarku ja bym się wkurzyła jak bym miała premium i forum ucinało by mi dostęp do mojego wykresu :/

takie dzialanie tej strony i oplacanie to powod do przynajmniej zwrotu czesci kwoty! Bez dwoch zdan!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna przykro mi

SusannaDean lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laseczki.

U mnie dzis zero snow ;) Za to @ badz jej brak zbliza sie nieuchronnie co powoduje ze sie stresuje oczywiscie!

Ukija mi sie wydaje ze Ty zaraz testujesz czy ja zle widze?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że sierpień coś nie sprzyja naszemu wątkowi póki co a już 1/3 miesiàca minęła :(

Susanna przykro mi ale już masz kolejną szansę. Ja robiłam 3-5dc lh, fsh i prolaktyne :)

Rosa ale możesz sobie cudownie nagrzać. Jak ja Ci zazdorszę :P mój grzejnik kradnie mi całą pościel ostatnimi czasy i zimno mi w nocy w cholere, chyba jedna sptrone poprzybijam gwoździami do podłogi :P

ZFolwarku albo miga walczyć o przedłużenie konta premium :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja miałam koszmar. Takiej schizy nikt nie wymyśli ale jest chyba zbyt straszne żeby to tu opisywać. Tak już mam.....

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku niestety nie testuje :P mam układ z moją drugą połówką po cyrkach w ostatnim cyklu że czekamy 2 tygodnie ale ona chyba jednak będzie w sobotę o czasie :P a Ty nam się tam nie stresuj bo nie ma co :P

zFolwarku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zrobię te badania w piątek i mój też idzie na badania nasienia :) Mam nadzieję że u niego gra! :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    ZFolwarku niestety nie testuje :P mam układ z moją drugą połówką po cyrkach w ostatnim cyklu że czekamy 2 tygodnie ale ona chyba jednak będzie w sobotę o czasie :P a Ty nam się tam nie stresuj bo nie ma co :P

a jak @ nie przyjdzie tez nie testujesz?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzanna, bardzo mi przykro. Widze, ze staracie sie 7 miesiecy. Sprawdzcie sobie wszystko to bedzie spokojniej. Nie wiem ile masz lat ale do roku staran nie ma co sie stresowac. Wszak nawet przy prawidlowych wynikach jego i jej szansa na ciaze to raptem 25% w przypadku wspolzycia w dni plodne/owu. Nie niestety. Cud natury slowem...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ