Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A propos zakupow to poniewaz moje Dziecie praktycznie zrezygnowalo juz z piersi ostatecznie postanowilam uzupelnic bielizne no i zmierzylam sie itd (obwod ten sam ale miska kurcze wieksza jak w morde strzelil i nie upchne cyckow w stare za nic bo wylaza przodem w najmniej wlasciwych momentach - juz raz mialam akcje w restauracji ze koles dziwnie sie patrzyl!) i wybralam i czekam na promocje. CALA moja bielizne mam do wymiany po ciazy i porodzie. Ponad 20 cudownych kompletow bielizny paszło... A ile praktycznie nowych zmarnowanych... Ech teraz musze kolekcje zaczac od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:46
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:A 1 września kolejną wizytę u ginekologa
Jeszcze tyle czasu żeby zobaczyć maleństwo na ekranieNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie.Dzis miałam jakies przeczucie ze będą dobre nowiny i sie sprawdziło.Sa wyniki badan genetycznych Niki i jak mój M.w piatek dostanie wolne to jedziemy tylko jedno mnie nurtuje bo mowila ze jak ok bedzie to ja sama albo mój pojedzie a kazala przyjechać z Niki-boje sie ze cos wyszlo;(trudno ale ważne ze cos rusza z tym wszystkim.Co ma byc to bedzie abym wiedziała na czym stoję i jakie terapie zastosowac dodatkowo
.Dzis tez mam prywatnie neurologa dziecięcego to tez zobaczymy co powie-szczerze mam dość tych wszystkich jazd po lekarzach ale musze dla Princeski Mojej.Na NFZ miałam mieć w czerwcu ale przelozyli mi bo wypadek miala i co najlepsze ze Ci co pozniej zapisali sie będą pierwsi na NFZ a Ci w czerwca i lipca maja dopiero na grudzień.Paranoja co zrobić taka Polska.Jak mam czekac do grudnia to wole zapłacić te 130zl i juz cos miec. -
Sussanna bardzo mi przykro .Ale nowy cykl nowe nadzieje.U Ciebie dopiero 7cykl a u mnie bedzie zaraz 12cykl czyli rok.Na sierpień nie liczę wiec napewno we wrześniu mi sie uda bo niby w cyklu urodzinowym duzo ciąż.Pomysl sobie ze jesteś w 1dniu ciąży jak to Nasza Rosa pisze hi.Cos ostatnio u nas brak pozytywnych testów.Mialam nadzieje ze u Makowej wszystko bedzie dobrze ale zasmucilo mnie to co napisala.Nie rozumiem tego wszystkiego.Inne pala pija ćpają i rodzą dzieci cale i zdrowe a Ja czy Wy nie pijemy i nie palimy i nie ćpamy i nie możemy zajść a jak zajdzie to dziecko jest chore (w moim przypadku).Ja to mam wrażenie ze to wszystko co sie dzieje teraz to jakis moj jeden wielki test i to podwójny (brak ciazy i choroba córki).
-
Dziewczyny, ile Wy napisałyście Nawet nie mam czasu, by wszystko przeczytać
Susanna, przykro z powodu @, ale głowa do góry i ruszaj do boju
zFolwarku, no niby do roku starań jest ok, ale ja bym nie wytrzymała tyle A jakby się jeszcze okazało, że coś jest nie tak to diagnostyka też trwa
Ukija, mój mąż już po pierwszym miesiącu chce kupić domowe testy na sprawdzenie nasienia, ale mu powiedziałam,że jeszcze za szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć wszystkim. Makowa tak mi przykro kochana trzymaj się. SusannaDean aj ta @. no nic jesteś już w 1 dniu ciąży rosax3 Ty nasza agentko. Po prostu lubisz sikać hi hi. Niestety te testy ciążowe to są tak drogie że lepiej czasami iść na bete. Wgl wszystko ciążowe drogie he he. Zamówiłam witaminki z apteki gemini. ciekawe czy dojdą do piątku.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam się I już działam moje drogie, umówiłam męża na badanie nasienia podstawowe + morfologia koszt 160 zł nie tak źle Ma w piątek na 16. Ciekawe kiedy będą wyniki Mogę iść z nim ? Niby na stronie kliniki napisane, ze tak Obawiam się że sam się pogubi bo nigdy nie chodzi do lekarza no i drugie nie będzie się stresował sam
#Dorotka# lubi tę wiadomość