X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22 tydzien 6 miesiac he no nawet nie wiedziałam ze zaczynam dzis 6 miesiac

zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos zakupow to poniewaz moje Dziecie praktycznie zrezygnowalo juz z piersi ostatecznie postanowilam uzupelnic bielizne :) no i zmierzylam sie itd (obwod ten sam ale miska kurcze wieksza jak w morde strzelil i nie upchne cyckow w stare za nic bo wylaza przodem w najmniej wlasciwych momentach - juz raz mialam akcje w restauracji ze koles dziwnie sie patrzyl!) i wybralam i czekam na promocje. CALA moja bielizne mam do wymiany po ciazy i porodzie. Ponad 20 cudownych kompletow bielizny paszło... :( A ile praktycznie nowych zmarnowanych... Ech teraz musze kolekcje zaczac od nowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:46

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, to juz z gorki jestes! :) tylko wygladac dziedzica :)

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalenie szary dzień dziś, i sweter założyłam bo zimno :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Nadzieja na litosc! Ty juz za 2 tyg masz POLOWE CIAZY! Szok jak ten czas leci!
    A 1 września kolejną wizytę u ginekologa :-)
    Jeszcze tyle czasu żeby zobaczyć maleństwo na ekranie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czułam, że to może być TO i nie udało się :(

Nadzieja! Ciesz się swoim, błogosławionym przecież, stanem <3

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    A 1 września kolejną wizytę u ginekologa :-)
    Jeszcze tyle czasu żeby zobaczyć maleństwo na ekranie :-(
    Zleci kochana :)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Dzis miałam jakies przeczucie ze będą dobre nowiny i sie sprawdziło.Sa wyniki badan genetycznych Niki i jak mój M.w piatek dostanie wolne to jedziemy tylko jedno mnie nurtuje bo mowila ze jak ok bedzie to ja sama albo mój pojedzie a kazala przyjechać z Niki-boje sie ze cos wyszlo;(trudno ale ważne ze cos rusza z tym wszystkim.Co ma byc to bedzie abym wiedziała na czym stoję i jakie terapie zastosowac dodatkowo
    .Dzis tez mam prywatnie neurologa dziecięcego to tez zobaczymy co powie-szczerze mam dość tych wszystkich jazd po lekarzach ale musze dla Princeski Mojej.Na NFZ miałam mieć w czerwcu ale przelozyli mi bo wypadek miala i co najlepsze ze Ci co pozniej zapisali sie będą pierwsi na NFZ a Ci w czerwca i lipca maja dopiero na grudzień.Paranoja co zrobić taka Polska.Jak mam czekac do grudnia to wole zapłacić te 130zl i juz cos miec.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sussanna bardzo mi przykro .Ale nowy cykl nowe nadzieje.U Ciebie dopiero 7cykl a u mnie bedzie zaraz 12cykl czyli rok.Na sierpień nie liczę wiec napewno we wrześniu mi sie uda bo niby w cyklu urodzinowym duzo ciąż.Pomysl sobie ze jesteś w 1dniu ciąży jak to Nasza Rosa pisze hi.Cos ostatnio u nas brak pozytywnych testów.Mialam nadzieje ze u Makowej wszystko bedzie dobrze ale zasmucilo mnie to co napisala.Nie rozumiem tego wszystkiego.Inne pala pija ćpają i rodzą dzieci cale i zdrowe a Ja czy Wy nie pijemy i nie palimy i nie ćpamy i nie możemy zajść a jak zajdzie to dziecko jest chore (w moim przypadku).Ja to mam wrażenie ze to wszystko co sie dzieje teraz to jakis moj jeden wielki test i to podwójny (brak ciazy i choroba córki).

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka ja nie moge u Ciebie juz 6miesiac????czas leci jak szalony.Niedawno dwie kreseczki a tu juz tylko 3miechy do porodu.A jak ogólnie sie nasze ciężarówki maja????pisac tu szybko.

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, patrząc na twój wykres wyczuwam zielony finał :)

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam obiad naszykować żeby zjeść i jechac na wizyte.Odezwe się wieczorem;*buziolki

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizycie magroz!

Marciaa ja to nawet nie wiem przy takim kiedy byloby zagniezdzenie haha ;D

SusannaDean lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax, ale takie pokręcone często są ciążowe :-)

rosax, ukija - dzięki za miłe słowa :***

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ile Wy napisałyście :D Nawet nie mam czasu, by wszystko przeczytać :)

Susanna, przykro z powodu @, ale głowa do góry i ruszaj do boju :D

zFolwarku, no niby do roku starań jest ok, ale ja bym nie wytrzymała tyle :) A jakby się jeszcze okazało, że coś jest nie tak to diagnostyka też trwa :)

Ukija, mój mąż już po pierwszym miesiącu chce kupić domowe testy na sprawdzenie nasienia, ale mu powiedziałam,że jeszcze za szybko ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te domowe testy wszystko fajnie ale ich koszt jest tylko trochę mniejszy niż w laboratorium :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniej więcej jeszcze 16 tygodni syna urodzilam w 38 tyg wiec tak liczę. a nadzieja zleci 2 września ja tez mam wizyte

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    mniej więcej jeszcze 16 tygodni syna urodzilam w 38 tyg wiec tak liczę. a nadzieja zleci 2 września ja tez mam wizyte
    A ja 1 września o 16:30 :-)

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim. Makowa tak mi przykro :( kochana trzymaj się. SusannaDean aj ta @. no nic jesteś już w 1 dniu ciąży :) rosax3 Ty nasza agentko. Po prostu lubisz sikać hi hi. Niestety te testy ciążowe to są tak drogie że lepiej czasami iść na bete. Wgl wszystko ciążowe drogie he he. Zamówiłam witaminki z apteki gemini. ciekawe czy dojdą do piątku.

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam się :P I już działam moje drogie, umówiłam męża na badanie nasienia podstawowe + morfologia koszt 160 zł nie tak źle :) Ma w piątek na 16. Ciekawe kiedy będą wyniki :) Mogę iść z nim ? Niby na stronie kliniki napisane, ze tak :) Obawiam się że sam się pogubi bo nigdy nie chodzi do lekarza no i drugie nie będzie się stresował sam :)

#Dorotka# lubi tę wiadomość

‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ