X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Chcialam z ranca jutro siknac, no wlasnie chcialam. Ja glupia stara baba siknelam dzis haha ;D przed chwila. A te testy davida jakis dziwne sa.. Pierwszy raz je mam.. Jak idzie mocz to nie na rozowo a szaro :D i oczywiscie jedna krecha juz jest. Kolejna wysikam pozniej ;D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ce1445a2a8.jpg
    O prosze juz siknelas sobie;)wiadomo Rosa jak dostaniesz tesciory to musisz wypróbować i sie chwali przynajmniej będziemy wiedziały ktore kupować testy a ktore nie.;););)

zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Też miałam bóle dziewczyny, które dały mi nadziei duzej, i co ? nic. Nie ma co mysleć skupiać się....będzie co ma być <3
    Tez miałam pare takie bole jak w ciazy i co totalna porażka.Tylko sie nastawilam ze się udalo a tu klops.Dlatego nie wsłuchuje się w swoje ciało bo to mija sie z celem i niepotrzebnie daje nadzieje.

zFolwarku, SusannaDean lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    A u mnie takie bole jakby @ sie zaczely. A jeszcze tydzien niby do terminu @
    Kochana życzę żeby @ nie przylazla.Ok moze przyjść jak skończysz karmić piersią swoje drugie dziecię.U mnie @ ma byc miedzy 22 a 24.08.

zFolwarku lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Witajcie ponownie.Po wizycie jestesmy.I tak po pierwsze jestem lekka o 130zl ale mysle ze warto bylo.Lekarka konkretna i rzeczowa.Popatrzyla na badania wszystkie,zaświadczenia i inne.Wypisala zwolnienie ze szczepienia na tężec poli itd bo niby to może zaszkodzić dziecku ktore ma autyzm by w razie sanepidu byc krytym i kary nie dostać bo 17.08 miala miec szczepienie-takze jeden problem rozwiązany.Po drugie 31.08 kazala wstawić się do poradni przy szpitalu w ktorym tez przyjmuje i wypisze skierowanie na testy metaboliczne czy jakos tak i na rezonans magnetyczny bo Eeg i Tk ma zrobione.Czyli sierpień mam wizytowy.
    Bedzie wszystko dobrze. Szkoda ze tak mala princeske ciagac po lekarzach trzeba..

magroz26 lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa wrote:
    Kochane ja juz 7 msc ciazy... Leci czas jak szalony. Jutro wizyta u ginekologa na 15.20 . niestety jestem chora zalapalam zapalenie oskrzeli. Leze kuruje sie .
    Duzo zdroweczka dla Ciebie.Lez i kuruj się i duzo odpoczywaj.;););)

Tulipanowa lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    O prosze juz siknelas sobie;)wiadomo Rosa jak dostaniesz tesciory to musisz wypróbować i sie chwali przynajmniej będziemy wiedziały ktore kupować testy a ktore nie.;););)
    O tak ja robie reklame. Ej musze do firm napisac o dofinansowanie na testy ktore reklamuje ;D haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:13

magroz26 lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Bedzie wszystko dobrze. Szkoda ze tak mala princeske ciagac po lekarzach trzeba..
    Cóż niestety trzeba.Ale przynajmniej będę wiedziała dokładniej wszystko.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ale mialam porabany sen :/
    Chodzilam do liceum ;D
    Podrywal mnie chlopak w swetrze.
    Jakies dawne lata to byly..
    I caly czas plakalam.. A plakalam dlatego ze zaczal mnie bolec lewy jajnik. Tak jak ostatnio i balam sie ze sytuacja sie powtorzyla. Ze wlasnie sie tam zagniezdza.. I wiecie co jest najgorsze? Ten bol mnie obudzil. Na prawde mnie boli.. Na dodatek tylko troche lzej niz poprzednio.. ;(
    Ja tez mam głupie sny tylko jak się obudze rano i popatrzę w okno to zapominam lub tylko urywki zapamiętam.Ale dziwne ze jak patrzę na okno po przebudzeniu to tak się dzieje a jak nie patrzę to pamiętam.Ostatnio mi sie snilo ze bylam wśród dinozaurów i ze przed niektórymi uciekalam bo chciały mnie zjeść na śniadanie matko jak ja wtedy obudziłam sie zlana potem.Nigdy wiecej.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    O tak ja robie reklame. Ej musze do firm napisac o dofinansowanie na testy ktore reklamuje ;D haha
    Pisz do firm jak się nie zgodzą to podpiszemy petycje i wyślemy im.

rosax3 lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Też miałam bóle dziewczyny, które dały mi nadziei duzej, i co ? nic. Nie ma co mysleć skupiać się....będzie co ma być <3

Mi akurat to odebralo nadzieje :) no coz bywa, kolejny cykl bedzie :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Mi akurat to odebralo nadzieje :) no coz bywa, kolejny cykl bedzie :)
    Przykro mi, ze tak się stało zFolwarku, ale lepiej nie mieć nadziei niż się rozczarować jak ja....... W końcu będzie :) Wszystko się uda :) Ja już nie wierzę objawom żadnym !

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Ja tez mam głupie sny tylko jak się obudze rano i popatrzę w okno to zapominam lub tylko urywki zapamiętam.Ale dziwne ze jak patrzę na okno po przebudzeniu to tak się dzieje a jak nie patrzę to pamiętam.Ostatnio mi sie snilo ze bylam wśród dinozaurów i ze przed niektórymi uciekalam bo chciały mnie zjeść na śniadanie matko jak ja wtedy obudziłam sie zlana potem.Nigdy wiecej.
    Magroz, tak jest z tym oknem. Jak nie spojrzę po obudzeniu w okno pamiętam każdy sen i odkąd powiedziano mi o tym w dzieciństwie pare razy przetestowałam i to prawda, teraz nigdy nie patrzę w okno :) Sny mam co noc i je pamiętam, a na dłużej zostają w pamięci te oryginalne :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

Rosa maniaczko jedna. A moż zatrudnij się w takiej firmie jako testerka :P

Susanna ja mam takie orygnalne codziennie i je zapisuje i na ich postawie pisze powieści. Mam już dwie całe takie po 400 stron :P

Ja Wam powiem że na 100% w sobote zawita @... widzę po śluzie i emocjach jakie mną targają :/ szkoda. Kolejny cykl w plecy :/ padam na twarz po dzisiejszym dniu...

rosax3 lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, coś ten sierpień nie jest szczęśliwy ;) Mam nadzieję, że wrzesień będzie dla Nas łaskawszy i zobaczymy dwie piękne krechy :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka już tak czekam i czekam że przestaje w to wierzyć powolutku :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:33

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, a który to już u Was cykl starań ?

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siódmy. Gdybym wiedziała że tak ciężko to będzie szło to by wcześniej tenchokerne tabletki odstawiła... :/

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, człowiek zawsze jest mądry po szkodzie ;) Ja gdy dowiedziałam się, że mam stan przedrakowy szyjki, to żałowałam, że od razu po ślubie nie zaczęliśmy się starać. A potem jeszcze się okazało, że przez anty hormonalne, mam problemy hormonalne. Gdybym wiedziała,że tak to się potoczy, to już dawno bym się starała :/

w4sqpc0z3is213tz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

Ja Wam powiem że na 100% w sobote zawita @... widzę po śluzie i emocjach jakie mną targają :/ szkoda. Kolejny cykl w plecy :/ padam na twarz po dzisiejszym dniu...

nie pierd** mi tu, ja rosax i Ty razem rodzimy, i to 2 krechy w tym miesiacu maja byc

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

Rosa maniaczko jedna. A moż zatrudnij się w takiej firmie jako testerka :P

Susanna ja mam takie orygnalne codziennie i je zapisuje i na ich postawie pisze powieści. Mam już dwie całe takie po 400 stron :P

Wyobrazasz sobie mnie wsrod miliona testow? Wszystkie bym obsikala a pozniej szukala cieni ;D

Dziedgic tez moze toba targac ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 06:32

Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ