Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Chcialam z ranca jutro siknac, no wlasnie chcialam. Ja glupia stara baba siknelam dzis haha przed chwila. A te testy davida jakis dziwne sa.. Pierwszy raz je mam.. Jak idzie mocz to nie na rozowo a szaro i oczywiscie jedna krecha juz jest. Kolejna wysikam pozniej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ce1445a2a8.jpgzFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Też miałam bóle dziewczyny, które dały mi nadziei duzej, i co ? nic. Nie ma co mysleć skupiać się....będzie co ma być
zFolwarku, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:A u mnie takie bole jakby @ sie zaczely. A jeszcze tydzien niby do terminu @
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
magroz26 wrote:Witajcie ponownie.Po wizycie jestesmy.I tak po pierwsze jestem lekka o 130zl ale mysle ze warto bylo.Lekarka konkretna i rzeczowa.Popatrzyla na badania wszystkie,zaświadczenia i inne.Wypisala zwolnienie ze szczepienia na tężec poli itd bo niby to może zaszkodzić dziecku ktore ma autyzm by w razie sanepidu byc krytym i kary nie dostać bo 17.08 miala miec szczepienie-takze jeden problem rozwiązany.Po drugie 31.08 kazala wstawić się do poradni przy szpitalu w ktorym tez przyjmuje i wypisze skierowanie na testy metaboliczne czy jakos tak i na rezonans magnetyczny bo Eeg i Tk ma zrobione.Czyli sierpień mam wizytowy.
magroz26 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:Kochane ja juz 7 msc ciazy... Leci czas jak szalony. Jutro wizyta u ginekologa na 15.20 . niestety jestem chora zalapalam zapalenie oskrzeli. Leze kuruje sie .
Tulipanowa lubi tę wiadomość
-
magroz26 wrote:O prosze juz siknelas sobie;)wiadomo Rosa jak dostaniesz tesciory to musisz wypróbować i sie chwali przynajmniej będziemy wiedziały ktore kupować testy a ktore nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:13
magroz26 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Ale mialam porabany sen
Chodzilam do liceum
Podrywal mnie chlopak w swetrze.
Jakies dawne lata to byly..
I caly czas plakalam.. A plakalam dlatego ze zaczal mnie bolec lewy jajnik. Tak jak ostatnio i balam sie ze sytuacja sie powtorzyla. Ze wlasnie sie tam zagniezdza.. I wiecie co jest najgorsze? Ten bol mnie obudzil. Na prawde mnie boli.. Na dodatek tylko troche lzej niz poprzednio.. ;( -
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Mi akurat to odebralo nadzieje no coz bywa, kolejny cykl bedzie
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Ja tez mam głupie sny tylko jak się obudze rano i popatrzę w okno to zapominam lub tylko urywki zapamiętam.Ale dziwne ze jak patrzę na okno po przebudzeniu to tak się dzieje a jak nie patrzę to pamiętam.Ostatnio mi sie snilo ze bylam wśród dinozaurów i ze przed niektórymi uciekalam bo chciały mnie zjeść na śniadanie matko jak ja wtedy obudziłam sie zlana potem.Nigdy wiecej.
-
Hej Dziewczyny
Rosa maniaczko jedna. A moż zatrudnij się w takiej firmie jako testerka
Susanna ja mam takie orygnalne codziennie i je zapisuje i na ich postawie pisze powieści. Mam już dwie całe takie po 400 stron
Ja Wam powiem że na 100% w sobote zawita @... widzę po śluzie i emocjach jakie mną targają szkoda. Kolejny cykl w plecy padam na twarz po dzisiejszym dniu...rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Mamuśka już tak czekam i czekam że przestaje w to wierzyć powolutku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:33
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Siódmy. Gdybym wiedziała że tak ciężko to będzie szło to by wcześniej tenchokerne tabletki odstawiła..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija, człowiek zawsze jest mądry po szkodzie Ja gdy dowiedziałam się, że mam stan przedrakowy szyjki, to żałowałam, że od razu po ślubie nie zaczęliśmy się starać. A potem jeszcze się okazało, że przez anty hormonalne, mam problemy hormonalne. Gdybym wiedziała,że tak to się potoczy, to już dawno bym się starała
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny
Ja Wam powiem że na 100% w sobote zawita @... widzę po śluzie i emocjach jakie mną targają szkoda. Kolejny cykl w plecy padam na twarz po dzisiejszym dniu...
nie pierd** mi tu, ja rosax i Ty razem rodzimy, i to 2 krechy w tym miesiacu maja byc -
Ukija wrote:Hej Dziewczyny
Rosa maniaczko jedna. A moż zatrudnij się w takiej firmie jako testerka
Susanna ja mam takie orygnalne codziennie i je zapisuje i na ich postawie pisze powieści. Mam już dwie całe takie po 400 stron
Ja Wam powiem że na 100% w sobote zawita @... widzę po śluzie i emocjach jakie mną targają szkoda. Kolejny cykl w plecy padam na twarz po dzisiejszym dniu...
Dziedgic tez moze toba targacWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 06:32
Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp