Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis w nocy razem z mezem lapalismy zolwie bo uciekaly i do kazdego duzego byl jeden malutki i te malutkie tym duzym na plecy wskakiwaly pozniej bawilismy sie na karuzeli, prawie wpadlam pod pociag. Pozniej zrobil sie taki ruchbze noe moglam przejsc na druga strone
Kocham sny w drugiej fazie cyklu haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny.
Rosa co za sen dziwny
Nie czuje kompletnie ciąży i szykuje się na sobote na @"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa czyli jednak trojaczki a miałam nadzieję na czworaczki ja się nie łudzę po prostu. Troche poznałam swoje ciało przez ten czas. To wszystko orzez to że Móh cynku nie brał. W tamtym brał i coś zaskoczyło a teraz klapa. No trudno trzeba będzie spiąć pośladki i podrasować się w przyszłym cyklu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Niestety ale wątpię już zaczyna mnie ćmić w jajnikach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny Jak się spało?
Dawno mnie nie było, ale podczytuję Was ciągle
Dziś mam wizytę o 16.00, już nie mogę się doczekać Trzymajcie kciuki
Dziś też mamy 15 rocznicę z mężem odkąd jesteśmy razem i liczę, że dzieć zrobi nam niespodziankę i się "ujawni"
Miłego dzionkaMagduullina, SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina a ty nastepnym razem zjedz czekolade przed wizyta albo napij sie coli zeby malutka pokazala co ma miedzy nozkami.
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale nie wiem co robić bede napewno w poniedziałek dzwonić do doktorki bo strasznie się mi zaczal stawiac brzuch az się martwię bo za często.... wczoraj bardzo słabo się czulam moj tylko lazil za mna czy wszystkook bo podobno bardzo blada bylam ale chybaze strachu dosc ze twardnial brzuch to dziecko bardzo malo się ruszyło a dzisiaj znowu tak twardnie tylko czuję ze maleństwo się ruszy raz za czas jestem spokojniejsza
-
nick nieaktualny