Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdulina ty lec do lekarza. Moze skorcze przepowiadajace?
Bylam na zakupach wlasnie. I tak sobie kupuje i kupuje podchodze do kasy i slysz "a ja? Kup mnie! Przeciez tu wisze! Widzisz mnie, kup, poluz na lade! " i tak oto tym dzwiekiem i wzrokiem tego oto opakowania nie powstrzymalam sie. Wisial nad lada i prosil, bym go wziela..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/124e90390f5c.jpg
Uzaleznilam sie.. Portfel mi placze juz nie wspominajac o karcie meza haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:40
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo dziś ciężki dzień mnie tak głowa boli że znowu będę musiała się szprycować lekami
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyno tez czeka m.
ukija nawet nie mow bo ja od wczoraj to jestem taka slaba i wogóle zle się czuje brzuszek to co dzień wiekszy macics coraz wyżej i tak mi ciężko. ... kurcze jak tylko brzusio rośnie to jakoś tak ciężko he kurka jak tylam cala z małym to jakoś inaczej to bylo ... oj tak źle i tak nie dobrze.Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina jesteś prawdziwą 100% kobietą. Zawsze coś nie pasuje hihi. Ale zobacz jak już niedaleko do spotkania z Twoją maleńką ja wiem że to będzie ona, zobaczysz ale zazdroszczę wszystkich tych niewygód ja jeszcze sobie poczekam taka teraz pogoda źe człowiek źle się czuje. Wszyscy w koło chorują"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja juz nic nie mowie jak sie czuje..
Slabo mi. Zoladek mnie boli mam ciagle wrazenie ze chce wymiotowac nawet jak pije wode, glowa boli, sram co chwile.. Jelitowka chyba mnie dopadla.. Czuje sie jakbym miala goraczke a jak mierze temp pod pacha oczywiscie to mam 36,4 - 36,5 pogoda zabija ludzi.. slabo mi tak ogolnie jakos..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej, hej Jestem już po wizycie Dziś w zastępstwie była inna pani doktor za mojego lekarza Bardzo miła, serdeczna kobieta. Ale do rzeczy
Szyjka wysoko, bez rozwarcia, macica miękka, łożysko na tylnej ścianie macicy co może potwierdzić, że ostatnie bulgotki które czułam to było "to" (jeśli łożysko znajduje się na przedniej ścianie macicy to ruchy można czuć później, a jeśli na tylnej ścianie to wcześniej)
Serduszko biło 156 uderzeń na minutę, waga 150 gram.
Wstępnie pani doktor stwierdziła, że mój dzieć może okazać się... chłopcem Ale to jest bardzo nie pewna informacja, gdyż jest jeszcze bardzo wcześnie i głowy nie daje Miałam pierwsze USG przez brzuch, ale waginalne też robiła, bo myślała, że będzie łatwiej odgadnąć płeć
A Tulipanowa? Jak u Ciebie po wizycie?rosax3, Ukija, zFolwarku, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Madziara a zdjęcia? Świetnie wiadomości nam tutaj przyniosłaś! Twardegi tego dziedzica masz
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Oooo madziara cudowne wiesci.
Tak dziewczyny z przednil lozyskiem odczuwaja zazwyczaj mniej i pozniej ruchy.Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dziewczyny padam na twarz. No ścina mnie z nóg...
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"