Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax tez jestem w szoku ze tak malo, moze dlatego ze na poczatku mialam wstret do jedzenia i sie zmuszalam do 15 tygodnia. z olka mialam przy porodzie +20 kg hahha
wiec jestem mega pozytywnie zaskoczona bo jem wszystko na co mam ochote:-)
ale do porodu do 10 kg pewnie dobije:-)
rosac zadnego przygotowywania do @ nie bedzie :p i tak masz sie trzymac i mowic ! hihii
a dzis mnie zlapal skurcz w nocy lydki, o moj boziuniu jak to bolalo. smigam dzis do apteki po magnez:-)Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha pamietam jak mnie w ciazy lapal.. Od 7 msc co noc prawie..
Madziu jest sporo ale nie zawsze oznacza ze ciaza bedzie. Ale. U mnie jest. I tego musze sie trzymac. Ide robic zarcie bo mi zoladek koszulke wpierdziela.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Dwa dni mnie nie było a tu tyle napisane!
Mam problemy bo firma w której jestem zatrudniona została sprzedana za plecami pracowników dwa dni przed terminem wypłacenia wynagrodzeń nikogo o tym nie informując a o sprzedaży dowiedzieli się wszyscy zainteresowani 10-tego gdy nie trafiły na nasze konta wypłaty. Firma nie chce udzielić żadnych informacji ani o nowym właścicielu z którym nie ma jak się skontaktować ani o tym czemu nie dostaliśmy pieniędzy. Firma została sprzedana jakieś firmie krzak o której cicho w internecie a miejsce jej zarejestrowania to pusty lokal w bloku w drugim końcu kraju. Wszyscy składamy skargi do Inspekcji Pracy i Zus ale to nie zmienia faktu że nie mamy na życie i rachunki. Jestem załamanaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny! Dwa dni mnie nie było a tu tyle napisane!
Mam problemy bo firma w której jestem zatrudniona została sprzedana za plecami pracowników dwa dni przed terminem wypłacenia wynagrodzeń nikogo o tym nie informując a o sprzedaży dowiedzieli się wszyscy zainteresowani 10-tego gdy nie trafiły na nasze konta wypłaty. Firma nie chce udzielić żadnych informacji ani o nowym właścicielu z którym nie ma jak się skontaktować ani o tym czemu nie dostaliśmy pieniędzy. Firma została sprzedana jakieś firmie krzak o której cicho w internecie a miejsce jej zarejestrowania to pusty lokal w bloku w drugim końcu kraju. Wszyscy składamy skargi do Inspekcji Pracy i Zus ale to nie zmienia faktu że nie mamy na życie i rachunki. Jestem załamana
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Chcialam z ranca jutro siknac, no wlasnie chcialam. Ja glupia stara baba siknelam dzis haha przed chwila. A te testy davida jakis dziwne sa.. Pierwszy raz je mam.. Jak idzie mocz to nie na rozowo a szaro i oczywiscie jedna krecha juz jest. Kolejna wysikam pozniej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ce1445a2a8.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Hej, hej Jestem już po wizycie Dziś w zastępstwie była inna pani doktor za mojego lekarza Bardzo miła, serdeczna kobieta. Ale do rzeczy
Szyjka wysoko, bez rozwarcia, macica miękka, łożysko na tylnej ścianie macicy co może potwierdzić, że ostatnie bulgotki które czułam to było "to" (jeśli łożysko znajduje się na przedniej ścianie macicy to ruchy można czuć później, a jeśli na tylnej ścianie to wcześniej)
Serduszko biło 156 uderzeń na minutę, waga 150 gram.
Wstępnie pani doktor stwierdziła, że mój dzieć może okazać się... chłopcem Ale to jest bardzo nie pewna informacja, gdyż jest jeszcze bardzo wcześnie i głowy nie daje Miałam pierwsze USG przez brzuch, ale waginalne też robiła, bo myślała, że będzie łatwiej odgadnąć płeć
A Tulipanowa? Jak u Ciebie po wizycie?madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08a9c697d3f1.jpg
Na zdjęciu powyżej, jak się dobrze przyjrzycie to widać piąstkę mojego dziecka ogólnie zdjęcie kiepskie, niestety
Poniżej mój dzieć w całej okazałości Taki mały kosmitekmadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulipanowa wrote:Hej po wizycie wszystko super. Nie potrzebnie sie stresowalam.
mamuska ma 3 kg do przodu od poczatku ciazy. mala wazy 1260g.
Szyjka ok, rozwarcia nie ma. Malutka jest wymiarami idealnie co do tc.
Tylko sie cieszyc:-)
Niestety zdjecia nie mam, same pomiary juz teraz robi czy wszystko z dzidzia ok. Sprawdza mierzy , wszystko pod kontrola:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulipanowa wrote:rosax tez jestem w szoku ze tak malo, moze dlatego ze na poczatku mialam wstret do jedzenia i sie zmuszalam do 15 tygodnia. z olka mialam przy porodzie +20 kg hahha
wiec jestem mega pozytywnie zaskoczona bo jem wszystko na co mam ochote:-)
ale do porodu do 10 kg pewnie dobije:-)
rosac zadnego przygotowywania do @ nie bedzie :p i tak masz sie trzymac i mowic ! hihii
a dzis mnie zlapal skurcz w nocy lydki, o moj boziuniu jak to bolalo. smigam dzis do apteki po magnez:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja pierdole.. Jak tak mozna?!? co zamierzacie dalej z tym robic? Tylko te skargi czy jeszcze cos?
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny! Dwa dni mnie nie było a tu tyle napisane!
Mam problemy bo firma w której jestem zatrudniona została sprzedana za plecami pracowników dwa dni przed terminem wypłacenia wynagrodzeń nikogo o tym nie informując a o sprzedaży dowiedzieli się wszyscy zainteresowani 10-tego gdy nie trafiły na nasze konta wypłaty. Firma nie chce udzielić żadnych informacji ani o nowym właścicielu z którym nie ma jak się skontaktować ani o tym czemu nie dostaliśmy pieniędzy. Firma została sprzedana jakieś firmie krzak o której cicho w internecie a miejsce jej zarejestrowania to pusty lokal w bloku w drugim końcu kraju. Wszyscy składamy skargi do Inspekcji Pracy i Zus ale to nie zmienia faktu że nie mamy na życie i rachunki. Jestem załamana
O masakra. jak tak można