Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Poka poka nawet kiepskie motywuj nas tu do działania!
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Suuuuuuper Madzia czekamy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tez mialam taki dzien ze padam na twarz.
Najpierw Dziecie za Boga Ojca nie chcialo zasnac na drzemke, w koncu po walce usnela na 10 min! Potem 1,5h prob dalszego zasniecia. Masakra.
W koncu zdecydowalismy, ze skoro i tak nie spi to warto wykorzystac ten fakt i jechac na szczepienie (u nas szczepia w godz 12-13 a wtedy Corka spi i zazwczaj zeby isc na szczepienie trzeba ja budzic czego nie musze mowic, ze nie lubi a w konsekwencji ja tez nie lubie). Wiec pojechalismy na szczepienie. Tam 2h nie wiem na co stracilismy. Przychodnia gdzies zgubila nasza karte szczepien! Tzn twierdza, ze maja ale nie wiedza gdzie! No coz.... No comments Staralam sie by mnie szlag nie trafil zwlaszcza, ze moje Dziecko zachowywalo sie cudownie, wszystkim w przychodni rozdawala rzeczy z mojej torebki pielegniarka od szczepienia dostala klucze od auta
Potem wrocilismy a Mloda wyla ze zmeczenia cala droge i z glodu. Obiad. Proba usniecia i znow afera i wycie i afera. Juz bylam resztka sil Dotarlysmy jakos do II obiadu (moje Dziecko je dwa obiady ) i potem Maz wzial ja na ogrod i jakos dotrwala do 18 do kolacji. 19.00 padla spac. Ja tez padam
Mam glowe pulsujaca od krzyku mojego Dziecka
Madziara, gratuluje zdrowego potomka! (nie moge sie przyzwyczaic do Twojego nowego avatara - ciagle jakos wypatruje tamtego )
Margoz, no piekne dzielo Corci! Uwielbiam taka wylewnosc dzieci i ich radosna tworczosc. Mam nadzieje, ze badania sa dobre i ze idziecie w dobrym kierunku!
-
Zfolwarku nie ciekawy dzien mialas caly w krzyku! A mi twoja corcia to nie chce dac kluczykow i od razu papierow? Haha
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08a9c697d3f1.jpg
Na zdjęciu powyżej, jak się dobrze przyjrzycie to widać piąstkę mojego dziecka ogólnie zdjęcie kiepskie, niestety
Poniżej mój dzieć w całej okazałości Taki mały kosmitekrosax3, Ukija, zFolwarku, beatum, borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Madzia jej jaki przystojniak! No jest calutki i cudowny
madziara0080 lubi tę wiadomość
Oj Rosa chciała bym chciała. Ale ten cykl spisuje już na straty. Na 100% nie będzie fasoli. Skusiłam się dziś i mierzę temp po południu jak siedzę a tutaj 37.12 no to już wiadomo że spadkowa. Trudno jak nie ten cykl to następny. Jeszcze 4 i idziemy do poradni muszę Marysie urodzić do listopada przyszłego roku bo w listopadzue wybudują i oddadzą nasze mieszkanko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyHej po wizycie wszystko super. Nie potrzebnie sie stresowalam.
mamuska ma 3 kg do przodu od poczatku ciazy. mala wazy 1260g.
Szyjka ok, rozwarcia nie ma. Malutka jest wymiarami idealnie co do tc.
Tylko sie cieszyc:-)
Niestety zdjecia nie mam, same pomiary juz teraz robi czy wszystko z dzidzia ok. Sprawdza mierzy , wszystko pod kontrola:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 21:40
madziara0080, beatum, rosax3, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Tulipanowa super wieści i od Ciebie. Szkoda że nie masz zdjęć. Ale najważniejsze że wszystko w porządku
Dziewczyny jak będziecie miały okazje to oglądnijcie sobie film "Love, Rosie" piękny! Wpłakałam się jak szalonaborsuk lubi tę wiadomość
nick nieaktualnymadziu gratuluję zazwyczaj przypuszczenia ze chłopak to się nie zmieniaja super ze wszystko wporzadku .
tulipanowa no my juz tak mamy ze się martwimy zazwyczaj na zapas ukija kochana zobaczymy mam nadzieje na kolejnej wizycie mam nadzieje ze juz wtedy moje maleństwo się pokaze .madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc.
Co do filmu to wczoraj ogladalam skradzine szczescie. Kobieta stracila ciaze 4 razy a pozniej wyladowala w psychiatryku. Czy fajny to nie wiem ale mnie wciagnal bo chvialam zobaczyc co sie stanie dosc sie dzialo
Mamuska ja dzis tatka namowie abysmy jutro pojechali z rana jak by nie musial pracowac. Taki relaksik sie przyda
Tulipanowa najwazniejsze ze wszystko jest dobrze! Cos za malo przytylas hihi powinnas miec juz 10+ haha
Marcia ukija co to za gadanie o @? ale jak byscie juz dostaly to urodzicie i tak ze mna. Ja w 40 tc a wy z blizniakami w 36 ;p ale prosze nie kraczcie jak sroki tych @! ;*
Olewam testowanie. Nasikalam i starczy. Zatestuje 18. Nie predzej. Nie mierze temperatury. No ok jak na razie tylko dzis ale postaram sie w ogole juz
Zaraz ide zrobic kluski bo mnie jakos ochota naszlaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
No mam nadzieje ze wytrzymam. Postaram sie. Ewentualnie moze zatestuje 12 dpo czyli 15 haha ale jak wyjdzie negatyw to przygotuje sie na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 08:31
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp