Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magroz przykro mi kochana. Trzymaj się tam cieplutko. Najważniejsze że ona jest i kocha Cie całym serduszkiem. Zrób badania i zobaczymy co wyjdzie
Magduullina jaki bebeszek dorodny. Dużą dziewczynę tam masz
Rosa żarłoczku jeden ale się nie dziwię skoro masz tam cudowną trójeczkę
Dziewczyny jesteście kochane ale ja wiem że ona będzie. Znam swoje ciało już ns tyle dobrze że wiem o co kamanmagroz26, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Magroz przykro mi kochana. Trzymaj się tam cieplutko. Najważniejsze że ona jest i kocha Cie całym serduszkiem. Zrób badania i zobaczymy co wyjdzie
Magduullina jaki bebeszek dorodny. Dużą dziewczynę tam masz
Rosa żarłoczku jeden ale się nie dziwię skoro masz tam cudowną trójeczkę
Dziewczyny jesteście kochane ale ja wiem że ona będzie. Znam swoje ciało już ns tyle dobrze że wiem o co kaman
Ukija no ja wiem ze kazdy zna swoj organizm najlepiej wiec nie dziwie sie ze wiesz ze ona bedzie, ale mam nadzieje ze organizm cie klamie i te objawy moga sprzyjac kogosMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Oj kochana kochana niestety wątpię ale przyjdzie jeszcze kiedyś czas na mnie dziś zamawiamy leki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyMagroz, bardzo mi przykro Macie siebie to jest najważniejsze resztą przejmuj się dopiero jak będziesz wszystko wiedzieć, ale obyś nie musiała się martwić chociaz matka nigdy nie przestaje martwić się o dziecko
Magdullina, śliczny brzusio!!! Będzie super bobo
Ukija proszę nie krakać..będzie co ma być i będzie to dobre!
Co do mnie, czekam z niecierpliwością na wyniki badań Moje hormony a mężowe nasienie będą dziś jeszczemagroz26, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Kochane moje za wsparcie.Na dzień dzisiejszy mam dość wszystkiego.Najgorsza jest niewiedza co bedzie dalej jak mnie zabraknie na swiecie.Jesli u mnie cos wyjdzie to koniec moich marzeń o macierzyństwie.Czyja komuś cos zrobiłam czy Bóg mnie sprawdza???!!!od małego pod górkę miałam i juz myślałam ze będzie juz ok a tu znowu cos.Prasuje rzeczy i placze z bezsilności.Jeszcze te 3dni na oddziale żeby zrobili badania jej i bedzie traktowana jak królik doswiadczalny.Ach
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magroz. Zycze Ci duzo sil. Mam naprawde nadzieje, ze Twoje Sloneczko da sie leczyc i lekarze ją prawidłowo zdiagnozują co da nadzieję na przyszlosc, zwlaszcza tę o którą najbardziej sie martwisz. Musisz byc silna dla Niej, wiesz o tym. Ona jest Twoja i jedyna i ukochana i musisz walczyc. Tej sily Ci zycze z calego serca. Dziecko to najwiekszy skarb i najpiekniejsza "rzecz" która sie przytrafia w zyciu kobiety. Doswiadczasz trudnego czasu i przezycia ale zwykle takie sytuacje cos nam daja na przyszlosc, choc w danym momencie serce peka i rozpacz ogarnia i niemoc. Wierze ze dasz rade! Dla Niej i dla siebie i swojego spokoju i serca. Caluje Cie.
magroz26, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny! Dwa dni mnie nie było a tu tyle napisane!
Mam problemy bo firma w której jestem zatrudniona została sprzedana za plecami pracowników dwa dni przed terminem wypłacenia wynagrodzeń nikogo o tym nie informując a o sprzedaży dowiedzieli się wszyscy zainteresowani 10-tego gdy nie trafiły na nasze konta wypłaty. Firma nie chce udzielić żadnych informacji ani o nowym właścicielu z którym nie ma jak się skontaktować ani o tym czemu nie dostaliśmy pieniędzy. Firma została sprzedana jakieś firmie krzak o której cicho w internecie a miejsce jej zarejestrowania to pusty lokal w bloku w drugim końcu kraju. Wszyscy składamy skargi do Inspekcji Pracy i Zus ale to nie zmienia faktu że nie mamy na życie i rachunki. Jestem załamana
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Magroz. Zycze Ci duzo sil. Mam naprawde nadzieje, ze Twoje Sloneczko da sie leczyc i lekarze ją prawidłowo zdiagnozują co da nadzieję na przyszlosc, zwlaszcza tę o którą najbardziej sie martwisz. Musisz byc silna dla Niej, wiesz o tym. Ona jest Twoja i jedyna i ukochana i musisz walczyc. Tej sily Ci zycze z calego serca. Dziecko to najwiekszy skarb i najpiekniejsza "rzecz" która sie przytrafia w zyciu kobiety. Doswiadczasz trudnego czasu i przezycia ale zwykle takie sytuacje cos nam daja na przyszlosc, choc w danym momencie serce peka i rozpacz ogarnia i niemoc. Wierze ze dasz rade! Dla Niej i dla siebie i swojego spokoju i serca. Caluje Cie.
-
magroz26 wrote:Kochana dziekuje.Niestety ta choroba jest nie uleczalna bo chromosomu dodatkowego nie da sie "wyciąć" a szkoda;(
magroz26 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
magroz26 wrote:Kochana dziekuje.Niestety ta choroba jest nie uleczalna bo chromosomu dodatkowego nie da sie "wyciąć" a szkoda;(
Rozumiem, ale moze uda sie ja skutecznie zaleczac na biezaco tak by dobrze funkcjonowac i sie rozwijac. To jest to czego zyczemagroz26 lubi tę wiadomość