X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz przykro mi kochana. Trzymaj się tam cieplutko. Najważniejsze że ona jest i kocha Cie całym serduszkiem. Zrób badania i zobaczymy co wyjdzie :)

Magduullina jaki bebeszek dorodny. Dużą dziewczynę tam masz <3

Rosa żarłoczku jeden :P ale się nie dziwię skoro masz tam cudowną trójeczkę <3

Dziewczyny jesteście kochane ale ja wiem że ona będzie. Znam swoje ciało już ns tyle dobrze że wiem o co kaman :/

magroz26, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magroz przykro mi kochana. Trzymaj się tam cieplutko. Najważniejsze że ona jest i kocha Cie całym serduszkiem. Zrób badania i zobaczymy co wyjdzie :)

Magduullina jaki bebeszek dorodny. Dużą dziewczynę tam masz <3

Rosa żarłoczku jeden :P ale się nie dziwię skoro masz tam cudowną trójeczkę <3

Dziewczyny jesteście kochane ale ja wiem że ona będzie. Znam swoje ciało już ns tyle dobrze że wiem o co kaman :/
    Dwoje styka :D nie kracz :p
    Ukija no ja wiem ze kazdy zna swoj organizm najlepiej wiec nie dziwie sie ze wiesz ze ona bedzie, ale mam nadzieje ze organizm cie klamie i te objawy moga sprzyjac kogos ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana kochana niestety wątpię ale przyjdzie jeszcze kiedyś czas na mnie :) dziś zamawiamy leki :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz, bardzo mi przykro :( Macie siebie to jest najważniejsze resztą przejmuj się dopiero jak będziesz wszystko wiedzieć, ale obyś nie musiała się martwić chociaz matka nigdy nie przestaje martwić się o dziecko :)<3 <3

Magdullina, śliczny brzusio!!! :D :D Będzie super bobo <3

Ukija proszę nie krakać..będzie co ma być i będzie to dobre!

Co do mnie, czekam z niecierpliwością na wyniki badań :) Moje hormony a mężowe nasienie będą dziś jeszcze :):)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Oj kochana kochana niestety wątpię ale przyjdzie jeszcze kiedyś czas na mnie :) dziś zamawiamy leki :P
    Jakie leki ? :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, wiele kobiet ma objawy @a jeednak ciąża jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano pewnie nie ma co się poddawać póki nie ma @ :)

marciaa, Magduullina lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane moje za wsparcie.Na dzień dzisiejszy mam dość wszystkiego.Najgorsza jest niewiedza co bedzie dalej jak mnie zabraknie na swiecie.Jesli u mnie cos wyjdzie to koniec moich marzeń o macierzyństwie.Czyja komuś cos zrobiłam czy Bóg mnie sprawdza???!!!od małego pod górkę miałam i juz myślałam ze będzie juz ok a tu znowu cos.Prasuje rzeczy i placze z bezsilności.Jeszcze te 3dni na oddziale żeby zrobili badania jej i bedzie traktowana jak królik doswiadczalny.Ach

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz, życzę Ci dużo siły :*:*

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka śliczny brzuszek masz.U mnie pępek nie byl wystający tylko niestety po porodzie zaczela krew sie sączyć z pępka.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ja tam jednak uważam ze nie przyjdzie @.A kiedy planowo powinna byc u Ciebie???

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu śliczny maluszek.Napatrzec sie nie moge.Ach pięknie ;*slodkosci.Jak na razie przewaga dziewuszek czyli wojny nie będzie.

• marciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak myślę że ukija wysika 2 kreski

• zFolwarku Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz. Zycze Ci duzo sil. Mam naprawde nadzieje, ze Twoje Sloneczko da sie leczyc i lekarze ją prawidłowo zdiagnozują co da nadzieję na przyszlosc, zwlaszcza tę o którą najbardziej sie martwisz. Musisz byc silna dla Niej, wiesz o tym. Ona jest Twoja i jedyna i ukochana i musisz walczyc. Tej sily Ci zycze z calego serca. Dziecko to najwiekszy skarb i najpiekniejsza "rzecz" która sie przytrafia w zyciu kobiety. Doswiadczasz trudnego czasu i przezycia ale zwykle takie sytuacje cos nam daja na przyszlosc, choc w danym momencie serce peka i rozpacz ogarnia i niemoc. Wierze ze dasz rade! Dla Niej i dla siebie i swojego spokoju i serca. Caluje Cie.

magroz26, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Cześć dziewczyny! Dwa dni mnie nie było a tu tyle napisane! :-)
    Mam problemy bo firma w której jestem zatrudniona została sprzedana za plecami pracowników dwa dni przed terminem wypłacenia wynagrodzeń nikogo o tym nie informując a o sprzedaży dowiedzieli się wszyscy zainteresowani 10-tego gdy nie trafiły na nasze konta wypłaty. Firma nie chce udzielić żadnych informacji ani o nowym właścicielu z którym nie ma jak się skontaktować ani o tym czemu nie dostaliśmy pieniędzy. Firma została sprzedana jakieś firmie krzak o której cicho w internecie a miejsce jej zarejestrowania to pusty lokal w bloku w drugim końcu kraju. Wszyscy składamy skargi do Inspekcji Pracy i Zus ale to nie zmienia faktu że nie mamy na życie i rachunki. Jestem załamana :-(
    Co za dziady jedne.Wazne ze oni kasę maja a nie liczą sie z pracownikami.Dzisiaj panuje totalna znieczulica.;(

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Magroz. Zycze Ci duzo sil. Mam naprawde nadzieje, ze Twoje Sloneczko da sie leczyc i lekarze ją prawidłowo zdiagnozują co da nadzieję na przyszlosc, zwlaszcza tę o którą najbardziej sie martwisz. Musisz byc silna dla Niej, wiesz o tym. Ona jest Twoja i jedyna i ukochana i musisz walczyc. Tej sily Ci zycze z calego serca. Dziecko to najwiekszy skarb i najpiekniejsza "rzecz" która sie przytrafia w zyciu kobiety. Doswiadczasz trudnego czasu i przezycia ale zwykle takie sytuacje cos nam daja na przyszlosc, choc w danym momencie serce peka i rozpacz ogarnia i niemoc. Wierze ze dasz rade! Dla Niej i dla siebie i swojego spokoju i serca. Caluje Cie.
    Kochana dziekuje.Niestety ta choroba jest nie uleczalna bo chromosomu dodatkowego nie da sie "wyciąć" a szkoda;(

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mnie rozsadza tam od środka...
    objaw okresowy jak nic

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Kochana dziekuje.Niestety ta choroba jest nie uleczalna bo chromosomu dodatkowego nie da sie "wyciąć" a szkoda;(
    Pamietaj ze medycyna idzie w gore. Na pewno cos sie znajdzie by to zmiejszyc chociaz. Ja jestem dobrej mysli a ciebie jako matke podziwiam! Dajesz rade i jestes wspaniala <3 masz kochana coreczke! Kochacie sie. To najwazniejsze!

magroz26 lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:

Rozumiem, ale moze uda sie ja skutecznie zaleczac na biezaco tak by dobrze funkcjonowac i sie rozwijac. To jest to czego zycze :)

magroz26 lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina masz seksi brzuszek! ZAZDRASZCZAM! :) ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ