Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny spadek temp i plamienie. Ja wiedziałam że tak będzie teraz myślę co by tutaj zrobić. Hm. Szczerze to dojdzie chyba to tego że dzidziuś będzie z czerwca jak my ale słuchajcie zero załamki nie ma co. Trzeba mieć cycki do przodu. Nie mój czas
U mnie dzis 3 lata po usunieciu pierwszej ciazy ;( ta pierwsza najbardziej bolala.. Reszte juz chyba bylam wzmocniona.. Cholerna trzynastka! dzis test negatywny, 10 dpo. Wiem wiem mam czas.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa spokojnie, Twoje iskierki nie były gotowe w tym czasie. Nie pozostaje nam wierzyć że ten czas na ich gotowość już nastał. Nie bądź smutna kochana :*
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Wiem ukija wiem.
Staram sie nie byc. Ale jakas mysl w glowie siedzi. I nie tylko tego dnia ale ten dzien o wszystkim przypomina.. Najbardziej bolalo.
Dzis w planach abysmy pojechali na karuzele
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax ty kovhana głowa do góry
susanna ja to w ogóle nie znam się na badaniach no może najlepiej isc do lekarza niech powie co i jak itd
hmmm sama gdzieś bym wyruszyla z domu moj planuje jakieś grille itd a mi to jakoś nie wsmak prawie co tydzień grill % a ja nie mam ochoty siedziec słuchac a później się denerwować ...
dzis w nocy synka chyba brzuch bolal i oczywiście spal z nami najadl się za dużo a tlumaczylam mu i z tego wszystkiego dopiero pije kawę bo wstalismy za 10 dziesiąta dzień pewnie zleci szybko . tylko ze tak byc juz nie może bo tulil się do mnie i kopal po wszystkim ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
kolejna masakryczna noc - juz 4 z kolei przez idące zęby juz nie moge. Ja to nic, moj Maz jest wykonczony bo Corka żąda by to on ją lulal i tanczyl z nia cala noc. Nie moze sie polozyc ani usiasc bo placze straszliwie ogolnie zęby uwazam za najgorsza czesc wczesnego dziecnstwa. Oczywiscie w naszym wypadku i w odniesieniu do zdrowych dzieci. Spac mi sie chce.
Dzis wyjezdza tesciowa! Oj dlugie to byly 2 tyg... Nawet mi sie pisac nie chce...
TSH to ja np 0,6. Mi lekarka mowila ze do 1 maks 1,5 idealnie jest na ciaze. Nie wiem czy to jakies wytyczne czy jak. Tak tylko mowie. W sumie w ciaze jeszcze nie zaszlam wiec moze wcale tak nie jest... Suza, moim zdaneim warto z badaniami isc do lekarza bo czesto bierze sie pod uwage wiele wynikow roznych czynnikow i wowczas widac calosc pacjenta. Pojedyncze to jeszcze nic. Takze idz na wizyte i na spokojnie. Rok staran nie minal i pamietaj 25% szans przy perfekcyjnej owu i perfekcyjnych zolnierzykac. Takze nie ma to tamto. Matka natura rzadzi sie swoimi prawami a nam, coz, pozostaje probowac jej pomoc... Cos czuje, ze niedlugo bedzisz narzekac na wymioty, zgagi i ciagniecia brzucha i takie tam rozne "urocze" dolegliwosci w stanie blogoslawionym
-
Maguullina ciagle ogladam Twoj brzuch! Chyba chce sie zarazic! Ach, w nocy jak nie spalam to sobie wspominalam jak w ciazy bylam i mimo, ze wowczas ten stan mnie fizycznie meczyl to teraz wspominam z rozrzewnieniem doslownie. Chetnie bym brzuch jeszcze raz ponosila. Wtedy zawsze kobieta czuje sie taka mloda i ze jeszcze tyle przed nia. Na wszystko czeka. Na test, na bete, na usg, boi sie porodu, pologu i nowej roli. Ach... rozmarzylam sie....
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję zFolwarku za pocieszenie, też tak uważam, mam wizytę na 22.08 i zobaczymy co się zadzieje ale z tego co wyczytałam to źle nie jest Badanie męża jest dobre, mogłoby być lepsze, więc dalej suplementy u niego
Ząbki podobno są najgorsze a potem bunt dwulatka,ale nie wiem ile w tym prawdy
Magdullina, co do synka, to pewnie normalne, że jak się źle czuje chce być przy was i fajnie robisz że go odnosicie jest taki fajny program brytyjski o niani i ona tam w jednym z odcinków tak zalecała, więc ok !zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Zfolwarku a podajesz jej sucha bulke lub chlebek suchy, skorke? to podrapie dziasla i lekko ponacina by zabki lepiej wyszly. Nam to uratowalo zycie.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzarazajcie się kochane tym stanem jak najbardziej a wy tu o @! no jeszcze do niedawna zasypialam nie odnoszac go ale uświadomiłam sobie co będzie z noworodkiem i trzy latkiem w lozku kiedy to kazde będzie chcialo tulic mamę. teeaz przyzwyczajamy malego ze chodzi spac z tatusiem bo ja zapewne 1 miesiąc bede spać z maleństwem w salonie blisko kuchni i zeby nie budzić daniela w nocy .
-
nick nieaktualny
-
Ja witam się już z 8 cyklem starań chociaż dziś siè napiję. A co tam będę sobie żałowała
SusannaDean lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No będziemy! ja chyba do gina się umowię a co się będę cyrkolić nie ma co się załamywać. Ja tak nie za bardzo chciałam baranka nie dogaduje się z osobami z tego znaku więc byczek może być"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"