Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
uswiadomilam sobie dzis że nie moge sie starac o 2dzidzie bo nie wie jaka będzie sytuacja z praca i czy mam gdzie wracac od 2 .09.2016 bo teraz mam sierpien wolny na opieke nad dzieckiem dzieki dobremu sercu szefostwa
-
anusiak5 wrote:uswiadomilam sobie dzis że nie moge sie starac o 2dzidzie bo nie wie jaka będzie sytuacja z praca i czy mam gdzie wracac od 2 .09.2016 bo teraz mam sierpien wolny na opieke nad dzieckiem dzieki dobremu sercu szefostwa
-
magroz26 wrote:O kurczę to rzeczywiście nieciekawa sytuacja.Ja tez niestety będę musiała zrezygnować ze starań o 2dziecko ponieważ badania wykazały ze ma rzadka chorobę genetyczna ktora nie ma nazwy swojej i nikt jej chyba nie ma wiec ja i pseudo tatuś musimy zrobic tez badania genetyczne.
to tez masz nieciekawie.a mam nadzieje że znajda sposob lek aby twojej córce ułatwic funkconowanie mimo choroby -
Obejrzałam ten film i powiem ze jestem zszokowana.Zal mi tej babki.Skonczylo się na szczęście dobrze dla tej która byla naprawde w ciąży.Znam osobiście przypadek gdzie wychowawczyni ktora nie mogla miec dzieci poprosila moja kolezanke o to by oddala jej dziecko bo niby kolezanka sama nie da sobie rady (facet pil i wybrał zamiast dziecka alkohol natomiast jej mama zmarla na raka 2miesiace przed porodem a po trzecie miala wtedy 18lat).Jak to usłyszałam to aż mną zatrzeslo.
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:O kurczę to rzeczywiście nieciekawa sytuacja.Ja tez niestety będę musiała zrezygnować ze starań o 2dziecko ponieważ badania wykazały ze ma rzadka chorobę genetyczna ktora nie ma nazwy swojej i nikt jej chyba nie ma wiec ja i pseudo tatuś musimy zrobic tez badania genetyczne.
-
nick nieaktualnyanusiak współczuję kochana ale może wszystko się wyjaśni i będzie ok...
ja uciekam spać mam dość dzisiejszego dnia. ...
moj chlop poprostu mnie rozwala jutro bede musiala poważnie z nim porozmawiać i szczerze ostatni raz mu wszystko wyosle bo nie wiem czy on sobie nie zdaje sprswy z tego ze majac dzieci trzeba być stanowczym i pilnować jak oka w głowie szczerze mówiąc zaczynam się bac tego jak bede w szpitalu .... brak mi słów poprostu dzisiejsza reakcja i brak wyobraźni mnie przerazil.... moze i czasem jestem zanadto opiekuncza i ponosi mnie ale man wyobraźnię a ten zero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 23:09
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
My wlasnie wrocilismy z wesolego miasteczka.. Portfele placza ;( haha
Cycki to mi sie poobijaly ze bola jak nie wiem co. Dotknac nie moge i takie stwardniale sa.
Kazda karuzele zwiedzilam. Z synem te male i z rodzicami te duze , serce w gardle i wiekszosc czasu oczy zamkniete.. Najlepsza byla taka pionowa 66m w gore podciagneli na sama gore nas i nagle baaaam lecimy w dol. Jakbym spadala z wiezowca.. Serio. Moja macica w gardle byla a serce to w ogole wylecialo..SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
SusannaDean wrote:Dlaczego pseudo tatuś?
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Dobry wieczor
My wlasnie wrocilismy z wesolego miasteczka.. Portfele placza ;( haha
Cycki to mi sie poobijaly ze bola jak nie wiem co. Dotknac nie moge i takie stwardniale sa.
Kazda karuzele zwiedzilam. Z synem te male i z rodzicami te duze , serce w gardle i wiekszosc czasu oczy zamkniete.. Najlepsza byla taka pionowa 66m w gore podciagneli na sama gore nas i nagle baaaam lecimy w dol. Jakbym spadala z wiezowca.. Serio. Moja macica w gardle byla a serce to w ogole wylecialo.. -
Magroz ja jestem zdania ze nie kazdy moze byc tata. Nie kazdy potrafi. Tacy mezczyznibto tylko spermobank. Tatus to ten co jest i kocha pomimo wszystko i obojetnie czy to jego krew czy tez nie.
A tu te 66m gdzies tam na gorze widac moje nozki haha, mama robila zdjecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fd6b01e7bcc.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp