Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja, w ciazy ciagle cos kluje, ciagnie, rozpycha, boli, nie boli ale czujesz dziwnie, itd. CIAGLE. Cala ciaze do konca. Bywaja lepsze okresy ale pamietaj, ze tam w brzuchu jest czlowiek maly i rosnie i Ty rosniesz a to no coz musi byc odczuwalne i jest. Nie martw sie. Juz polowa za Toba praktycznie. Teraz z gorki. Powoli czas na wyprawke dla Malej!
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Nadzieja, w ciazy ciagle cos kluje, ciagnie, rozpycha, boli, nie boli ale czujesz dziwnie, itd. CIAGLE. Cala ciaze do konca. Bywaja lepsze okresy ale pamietaj, ze tam w brzuchu jest czlowiek maly i rosnie i Ty rosniesz a to no coz musi byc odczuwalne i jest. Nie martw sie. Juz polowa za Toba praktycznie. Teraz z gorki. Powoli czas na wyprawke dla Malej!
W październiku do niej po to jadęzFolwarku lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Wózek mam już zarezerwowany 3w1. Jest jeszcze na gwarabcji. Odkupię od koleżanki wraz z kołyską Wszystko po jej córeczce która we wrześniu skończy rok. Oni wszystko nowe jej kupowali i bardzo dbali więc idealnie
W październiku do niej po to jadę
ooo jaki ten wózek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:ooo jaki ten wózek?
A tak wygląda cały zestaw tylko ja w tych barwach ze zdjęcia powyżej
A to strona producenta:
http://www.verdi-babies.com/?page=pepeeco&menu=hidden
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 21:03
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja raczej normalne . tak czuję wyraźnie ruchy malo tego jak się poloze to brzuch faluje i podskakuje przy następnej wizycie wdpomnij lekarzowi o kluciach itp ale ja czasem tez tak miewam .
rosax kochana rano sikaj a nie wieczorem.
a gdzie ukija się podziewaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie
Jak wcześniej pisałam staramy się z mężem o dzidziusia, synka już mamy, było wszystko ok ale @ przyszła o czasie ale bardzo dziwna, krótsza i mniej intensywna, tydzień po @ zrobiłam test dla pewności i negatywny. Teraz powinnam dostać 13.08 ale póki co nic.... Czy to możliwe żebym była w ciąży i test tego wcześniej nie wykazał? Czy może być tak że mogłam mieć za niski poziom HCG ... w pierwszej ciąży też mi nie pokazywał test... doradźcie coś... jestem w Niemczech i nie będę teraz kupowała testu ( za drogi) za dwa dni będę w domu to dopiero zrobię. Ale czy jest to możliwe???
Paulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
Paulinaa26 wrote:Witam ponownie
Jak wcześniej pisałam staramy się z mężem o dzidziusia, synka już mamy, było wszystko ok ale @ przyszła o czasie ale bardzo dziwna, krótsza i mniej intensywna, tydzień po @ zrobiłam test dla pewności i negatywny. Teraz powinnam dostać 13.08 ale póki co nic.... Czy to możliwe żebym była w ciąży i test tego wcześniej nie wykazał? Czy może być tak że mogłam mieć za niski poziom HCG ... w pierwszej ciąży też mi nie pokazywał test... doradźcie coś... jestem w Niemczech i nie będę teraz kupowała testu ( za drogi) za dwa dni będę w domu to dopiero zrobię. Ale czy jest to możliwe???
kochana, my Ci nie powiemy
o ile wiem w niemczech test kosztuje ok 3 EuroNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Paulinaa26 wrote:Zależy gdzie ja trafiłam taki że 10 , a nie mam innego sklepu w okolicy ... czyli jednak trzeba czekać na rozwój wypadków i byle do domku a potem do gina Pozdrawiam
no niestety
możesz być albo i nie - niestety nie jesteśmy w stanie Ci wywróżyć
życzę 2 kresek