Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ukija nie miala przypadkiem jechac nad morze?
Fajne te wasze fury! A ja nawet nie wiem jaka chce.. Po synku mam 3w1 dziadkowie kupili nowy dla niego troche pouzywal a teraz stoi na strychu.. Bo tylko gondoli uzywalismy. Spacerowke inna nowa kupilismy.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:A ukija nie miala przypadkiem jechac nad morze?
Fajne te wasze fury! A ja nawet nie wiem jaka chce.. Po synku mam 3w1 dziadkowie kupili nowy dla niego troche pouzywal a teraz stoi na strychu.. Bo tylko gondoli uzywalismy. Spacerowke inna nowa kupilismy.
ja wiem co chce ;p
i pewnie dziadkowie też kupią bo jeszcze wnuków nie mają to będą mogli się wykazać xD
jednak najpierw muszą być te 2 kreski -
marciaa wrote:ja wiem co chce ;p
i pewnie dziadkowie też kupią bo jeszcze wnuków nie mają to będą mogli się wykazać xD
jednak najpierw muszą być te 2 kreski
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnypaulina no tego nikt ci nie powie kochana ale jak najbardziej zycze 2 magicznych kreseczek !
no nic ide się położyć bo dziś nie usiadłam ani na chwilę jutro nie wiem wogóle co i jak bede spac do 12 he tatus niech się synem zajmuje mnie trz się należy a co! a i tak pewnie wstane jak tylko młody się obudzi .... ide jeszcze pozamiatac salon z chrupek i się klade takze dziewczyny dobranoc milych snów! ♥ -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:paulina no tego nikt ci nie powie kochana ale jak najbardziej zycze 2 magicznych kreseczek !
no nic ide się położyć bo dziś nie usiadłam ani na chwilę jutro nie wiem wogóle co i jak bede spac do 12 he tatus niech się synem zajmuje mnie trz się należy a co! a i tak pewnie wstane jak tylko młody się obudzi .... ide jeszcze pozamiatac salon z chrupek i się klade takze dziewczyny dobranoc milych snów! ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie cos meczy.cos mi sie wydaje że nacpałam sie farby bo mój zajebisty mężu maluje kuchnie i pomagałysmy mu z córą wczoraj małe elementy malowac by się nie zajechał.więc od piątku mam kuchnie w czynnikach 1.dzis 2 farba i mysle że od srody biore się za konkretne sprzątanie i ustawke.jaka dumna jestem z niego.jest kochany ale do szału też potrafi doprowadzic.niech tylko wróci z pracy i konczy to malowanie.
-
nick nieaktualnyCześć Ja mam nowe witaminki, pregna plus Podobno bardzo dobre
Tak to po 10 sztuk migdałów od wczoraj a co się będę kto bogatemu zabroni niech rośnie w siłę endometrium
Co do malowania to zależy jaką farbę kupiliście, pewnie do kuchni nie ma takich ale jak malowałam poprzednie mieszkanie i pokój był w kolorze zielonego jabłuszka (nie znowu taki zielony bardzo delikatny śliczny kolor) to farba normalnie miała zapach tego jabłuszka i się bardzo przyjemnie malowało.. -
wiesz co kupilismy wczoraj duluxa zielonego nie pamiętam nazwy koloru.miałam chcice na rażaca zielien nie było tamtego upatrzonego odcienia ale wzielismy inny zielony i jest nawet git.wiadomo to malowanie amatorskie i efekt nie bedzie taki jak po fachowcu ale zawsze odswieżone ściany.szkoda tylko że plamy po tłuszczu zostana i córki malowidła ścienne przebijaa chyba że 2 warstwa farby zatuszuje jescze je.ale za to jaka oszczędnosc dla kieszeni gdzie w obecnej sytuacji jest to ważne
-
jeszcze mąz dzis w pracy na pare godzin a potem konczy malowanie.mój kochany i zmęczony chłopiec.mam nadzieje że córa pozwoli nam chociaż na chwile relaxu w ten długi weekend bo przez malowanie cały czas praca.tylko nie zlinczujcie nas że robimy remont w święto bo termin malowania wybrał mąż bo miał miec wolne a jednak i nie chciał brac wolnego na malowanie w pożniejsym terminie
-
Czesc! Drugi dzien nowego cyklu
jesli chodzi o wózek to ja jestem fanka firmy Emmaljunga. Dla mnie to wozki gniotsa nie lamiotsa, do miasta i w teren. My kupilismy uzywany w stanie idealnym za smieszne pieniadze w porownaniu z nowym. Uwazam, ze kupowanie nowego pierwszego wozka naprawde jest nieoplacalne jak patrzy sie na stan uzywanych i ich ceny. A jesli o pozniejsze spacerowki to polecam Maclaren.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszę się z Wami czymś podzielić. Od ponad tygodnia czułam delikatne ruchy jakby drętwienia w brzuchu, jakby pulsowania mięśnia... No nie wiem jak to opisać. A wczoraj wieczorem jak szłam spać to poczułam wyraźnie ruchy Dziś dałam dotknąć mężowi Najlepiej czuć i najwięcej jak się leży na plecach.
Na karcie ciąży jest rubryka "pierwsze ruchy". Czy tam powinnam wpisać datę wczorajszą czy sprzed tygodnia?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja wpisuje się pierwsze wyraźne ruchy czyli te z wczoraj
super ze poczulas mnie moje maleństwo coraz częściej informuje o tym ze jest dziś wystawilo chyba nogę kolo pępka ale zanim wzielam tel żeby zrobić zdjęcie to uciekłoNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:jeszcze mąz dzis w pracy na pare godzin a potem konczy malowanie.mój kochany i zmęczony chłopiec.mam nadzieje że córa pozwoli nam chociaż na chwile relaxu w ten długi weekend bo przez malowanie cały czas praca.tylko nie zlinczujcie nas że robimy remont w święto bo termin malowania wybrał mąż bo miał miec wolne a jednak i nie chciał brac wolnego na malowanie w pożniejsym terminie
E no co ty kto się w tych czasach przejmuje tym
Zielony w kuchni ? To musi być klasycznie bardzo, ciemne meble?
ja mam na szczęście płytki ale ja mam małą kuchnie to sobie mogłam pozwolić, z farbą też miałam na wynajmowanym i źle to wygląda jak ktoś nie dbał ale nie chcieliśmy malować komuś, logiczne Dużym plusem malowanej kuchni jest to, że można zmieniać wystrój co jakiś czas z płytkami nie ha ha chociaż ja chcę za około 2 lata robić na wymiar całą i wtedy też zmienić płytki szczególnie te na podłodze, chociaż moja kuchnia ma dopiero 2 lata to ja się szybko nudzę Teraz nie robiliśmy na wymiar bo trzeba było podzielić koszty na całe mieszkanie bo było nowo kupione