Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah magdulina przezylas ty porod to i chlopa przezyjesz!
Wiecie? Sama sobie zle rzeczy sciagam..
Od 2 msc gadalam o kupnie nowej pralki bo wiedzialam ze ta szlak trafi ciagle o tym mowilam.. Czy mamie czy tacie czy mojemu lubemy.. No w kolko ze trza kupic nowa! Ale jak bylo kasy wiecej to kazdy mowil pochodzi nie kupuj. A teraz jak kryzys to trza bylo kupic hihi
Dzieje sie ze mna cos dziwnego.. Chyba mam jakies bakterie bo sluz mam dziwnego koloru.. Jakis metny jakby bezowo kremowy. Czy taki jest normalny? Nic mnie nie swedzi ani nie piecze tam w srodku. Pytam bo takiego chyba nigdy nie mialam..
Pralki mnie nie lubia!!!! Zatrzymala mi sie na 6 minutach i stoi i sie kreci i caly czas te ostatnie 6 minut.. To ja za telefon i dzwonie do tej firmy o co kuzwa chodzi?! Okazalo sie ze za malo prania wlozylam i byla przewaga ciezaru na jednej stronie pralka nie ruszy bo silnik by mogl sie kiedys spalic
Mam wkladac wiecej albo nie wkladac lekkich rzeczy + jedna ciezka jak teraz. Wyciagnelam porannik i ruszyla dalej nie mialam co dolozyc wiec wyciagnelam
Wiecie? Naszla mnie ochota na .. Chyba musze isc juz spac dobranoc kochane
Sroda - piatek przyjda moje kolejne testy moze se sikne na jeden hihiMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyUkija wrote:Wiem wiem Makowa po co zrobiłaś. Nie musisz mi tłumaczyć ja opisałam swój przypadek w tym poście. Mnie to zmotywowało co mi lekarka powiedziała i dlatego odpuściłam wszystkie testy nie mam tak jak Ty brać leków choć uważam że mam za niski progesteron ale wieszość lekarzy to idioci zapytaj lekarza i pokarz wyniki przecież oni są by nam pomagać a nie olewać
Mogę zapytać jaki masz progesteron? I ile dni po owu robiony?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dzien doobry kochane;)
Jak minela noc?
Ja sie dzis wyjatkowo wyspalam. Ide zrobic sniadanko dla synia i przygotowac do przedszkolaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
https://youtu.be/O9jtkAPwSMQ
Odswiezam swoja encyklopedie rozrodcza hihi
Uwielbiam to ogladac. Milion razy ogladalam ale zawsze ogladam jak cos zapomne
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Ile my dzieci mordujemy!!!
Z 5 milionow wchodzi jeden do jajeczka.
A reste usmiercamy
A taka ciekawostka jak ktos nie wie. U zdrowego mezczyzny ok 40% plemnikow jest niedyspozycyjna. Tzn albo ma dwie witki albo jakies deformacjeMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyej normalnie dziewczyny mi odbija w nocy cos się mi śniło obudzilam się w nerwach x mysla w głowie ze moj mnie zdradza i beczalam jak głupia albo to moja paranoja albo coś w tym jest bo conajmniej dziwnie się zachowuje oj nie wiem co bym mu zrobila.
-
Magdulina a mezus o ktorej wraca?
Bo jak nie chcesz sie odzywac to chociaz przebiez sie na sexowna haleczke i pogadaj z nim cialem hihi
Zaraz sie pogodzicie
Ostatnio pisalas ze dlugo bez odzywania sie nie wytrzymasz wiec jak masz tak jak ja to jak wroci bedziesz mu juz cos opowiadac noe mozna przeciez na nasze cysterny plemnikow sie dlugo gniewac :pMagduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Wykastrowac
Nie no. Na pewno Cie nie zdradza. To takie obawy nasz umysl w stanie zagrozenia tak robi.. Czasem jak mam z moim gorsze dni to tez od razu sny o zdradach mam.. Ale dzis to mialam fajny sen haha i mezowi go na bamk nie opowiem. Kurde ale fajnego i przystojnego faceta mialam. Pralke mi naprawial hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheh może i coś w tym jest
ale kurcze nie wiem normalnie czasem to mam ochotę go udusić i jak mu powiem np czy mnie zdradza on nie zaprzecza? może w tym to jest kurde wiesz głupoty się rodza w mojej głowie to ze tak mi odpowiada to ze praktycznie nie ma nic między nami tylko kłótnie ostatnio wszystko mnie przerasta zaczynam się czuc juz ciezko itd a on jeszcze nie raz mi powie ty grubasie i ze jak chcialam to mam nosz kurwa -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Ja w tym miesiącu wpadłam w wir dziewnych fantastycznych snów jak na jakimś kwasie ogólnie nad ranem tam mi zimno było że nie wiedziałam jak się wkomponować w mojego
Magduullinka spokojnie. Nie ma co się stresować. Twoje emocje wpływają na maleńką więc spokojnie
Rosa tak jak dewiza w moim życiu pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia i niestety negatywne myślenie negatywne sytacje więc myśl i mów pozytywnie ja ostatnio zaczęłam również postępować wobec innych pozytywnie. Nic mi nie ubędzie a trzeba sobie pomagać
Susanna ja robiłam progesteron 8dpo i miałam coś ok 14 ale dokładnie Ci nie powiem bo musiała bym się gdzieś daleko cofać w wykresach w tym miesiącu mam chyba nieco wyższy no cycki to mi odpadają i są jak kamienie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny