Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna raczej wątpie że implantacja. Przy cyklu w którym miałam cb nie czułam nic dziwnego poza chęciś na boczek. A teraz jakoś nie przepadam chociaż zaraz po owu wpadło mi coś do głowy pysznego. Owoce letnie zmieszane i polane bitą śmietaną ale to tylko syndrom po owulacyjny
A Ty jutro testujesz finalnie? Trzymam mocno kciuki. Wpadnę na wrześniowe zobaczyć jak tam będzie Twój test wyglądał
Teraz czytam, że piersi przestają boleć ze spadkiem progesteronu. Już nie będę smarować kremem bo cholera wie, ale wczesniej tez smarowałam po to zeby nie bolały własnie...masz babo placek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Np. Ja
I to samo jest z remontem jak trzeba "ochrzcić" każdy kącik mieszkaniamadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean, mnie zazwyczaj zawsze bolały piersi przed @, ale w cyklu w którym się udało ten ból był inny, bardziej były wrażliwe, wręcz nie mogłam spać w nocy...
Każda z nas jest inna, musimy się obserwować, aczkolwiek w moim przypadku miałam wrażenie, że każdy cykl był inny...
Trzymam kciuki, żeby w Twoim przypadku to było TO :* -
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:I nie mów, że smęcisz, bo w końcu po to jesteśmy, żeby się wspierać :*
Ja mam bóle cyca okołoowulacyjnie mało kiedy przed @ a prawie nie mam żadnych objawów pms, a dodatkowo ten krem progestella ma łagodzić deikatne objawy pms a tu lipamadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny