Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej dziewczęta wyzulujcie
Susanna ja bym na Twoim miejscu nie robiła teraz. Raczej po terminie @. Inaczej strata kasy
Rosa jak tam u Ciebie? U Was? Opowiadaj tutaj a nie obijasz się
Ja wyluzowałam ze staraniami po całości. Fajnie że owu jednak 17dc jak w zegarku jak się uda to zajebiście a jak nie to lekarz zaprosił mnie na kolejny darmowy monitoring taka sytuacja mam tyle roboty w pracy że w ostatnim tygodniu byłam tak padnięta że nie wiedziałam jak się nazywam. W październiki kupujemy mieszkanie więc wieeeeele się dzieje
Dziewczyny piszcie coś pozytywnego abu rozchmurzyć ten okropny dzieńrosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Marciaa ano takie nie duże 55m2 ale własne i nie będę musiała już nikogo wzbogacać wynajmując a to najważniejsze Marciaaaaaa! A co Wy takie króliczki? Nacieszyć się sobą nie możecie?
Mamuśka no ja jestem tak zapracowana że nie mam czasu serio, ledwo co na zakupy ide i padam na twarz ale takie są końce i początki miesiąca a co tam z Twoim wykresem? Wiesz że widziałam pełno wykresów ktore odbijały? Szansa na bobo jeszcze jest"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Swoją drogą pierwszy raz mam taki niedorobiony wykres pierwszy i ostatni. Odpuszczam sobie termometry"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija, mój wykres już nie wygląda tak obiecująco W poprzednim cyklu w 2 dniu spadku dostałam @. W tym póki co jeszcze się nie pojawiła, choć naturalnie cykle mam 33 dniowe. Jeśli w środę się nie pojawi to w czwartek zrobię ostatni test, ale myślę, że raczej nie będzie takiej potrzeby
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Jej dziewczęta wyzulujcie
Susanna ja bym na Twoim miejscu nie robiła teraz. Raczej po terminie @. Inaczej strata kasy
Rosa jak tam u Ciebie? U Was? Opowiadaj tutaj a nie obijasz się
Ja wyluzowałam ze staraniami po całości. Fajnie że owu jednak 17dc jak w zegarku jak się uda to zajebiście a jak nie to lekarz zaprosił mnie na kolejny darmowy monitoring taka sytuacja mam tyle roboty w pracy że w ostatnim tygodniu byłam tak padnięta że nie wiedziałam jak się nazywam. W październiki kupujemy mieszkanie więc wieeeeele się dzieje
Dziewczyny piszcie coś pozytywnego abu rozchmurzyć ten okropny dzień
Gratuluje kupna nie zameczaj sie tam za duzo ja tez odpuscilam nawet do testowania mi nie spieszno chyba dlatego ze nie mam czasu o tym myslec;D
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Obijam sie bo prace dorwalam dla zakladu dzis 11 godzin w terenie i tak mam zamiar kazdy dzien pracowac robie co lubie a i zaklad dotrzymam. A zaklad taki ze ja pracuje miesiac a moj siedzi miesiac w domu z synem. Obowiazki spadly na niego. A wiec podsumowujac dzien 1 wrocilam glodna a w kuchni zimno. Nic nie ugotowane chlopaki byli w maku na obiad o mnie nikt nie pomyslal.. Pranie nie wyprane.. Dom nieogarniety.. "no jak mialem sprzatac skoro z synem sie bawie?" no a wiec poczekam jak dalej bedzie moze nawet nie caly msc zaklad bedzie bo misiek za 3-4 tyg do pracy wraca ale puki co ja sobie dorobie
Gratuluje kupna nie zameczaj sie tam za duzo ja tez odpuscilam nawet do testowania mi nie spieszno chyba dlatego ze nie mam czasu o tym myslec;D
-
Susanna no ciekawe jak u Ciebie będzie. Oczywiście trzymam kciuki z całej siły
Mamuśka e tam gadasz. Czasami życie potrafi naprawdę zakoczyć. Jak to lubie mawiać. W źyciu oczekuj nieoczekiwanego chociaż każda z nas dojdzi do tekiego momentu że odpuszczamy sobie wszystko i zapewne najwięcej ciąż z takich odpuszczeń
Rosa a Młody nie chodzi już do przedszkola? no 11 godzin to dużo ale jak masz prace którą lubisz to czas leci bardzo szybko zakład ogólnie fajny ja się dowiedziałam że mój chce abym siedziała w domu a on kase będzie zarabiał. Niedoczekanie. Chyba bym nerwicy w domu dostała no mieszkanko musi być nasze własne"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W ogóle szalone dni mam wczoraj u teściowej dostałam sraczki (masakra jak musiało być słychać) dziś taka migrena że bez tabletki się nie obyło mój organizm szaleje ciekawe co dalej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Marciaa ano takie nie duże 55m2 ale własne i nie będę musiała już nikogo wzbogacać wynajmując a to najważniejsze Marciaaaaaa! A co Wy takie króliczki? Nacieszyć się sobą nie możecie?
Mamuśka no ja jestem tak zapracowana że nie mam czasu serio, ledwo co na zakupy ide i padam na twarz ale takie są końce i początki miesiąca a co tam z Twoim wykresem? Wiesz że widziałam pełno wykresów ktore odbijały? Szansa na bobo jeszcze jest
Ee to fajna wielkość
No nabijanie komuś za wynajem nie jest fajne niestety
Co do powiem Ci że w miarę jedzenia apetyt rósł -
nick nieaktualnyUkija wrote:W ogóle szalone dni mam wczoraj u teściowej dostałam sraczki (masakra jak musiało być słychać) dziś taka migrena że bez tabletki się nie obyło mój organizm szaleje ciekawe co dalej
hehe biegunka przy owu? mialam raz tak..
-
Susanna, owu kochana to ja miałam 8 dni temu
Marciaa no widzę. Już dawno nie widziałam tylu serduszek u nikogo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No tego to nie wiesz. Wyjdzie szydło z worka w swoim czasie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Ee to fajna wielkość
No nabijanie komuś za wynajem nie jest fajne niestety
Co do powiem Ci że w miarę jedzenia apetyt rósł -
Susanna raczej wątpie że implantacja. Przy cyklu w którym miałam cb nie czułam nic dziwnego poza chęciś na boczek. A teraz jakoś nie przepadam chociaż zaraz po owu wpadło mi coś do głowy pysznego. Owoce letnie zmieszane i polane bitą śmietaną ale to tylko syndrom po owulacyjny
A Ty jutro testujesz finalnie? Trzymam mocno kciuki. Wpadnę na wrześniowe zobaczyć jak tam będzie Twój test wyglądał"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"