Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja się dzisiaj fatalnie czułam, kręciło mi się w głowie, uderzenia gorąca i zimna na zmiane, do tego sennosc. Przespałam się po południu i mi przeszło. Wizytę mam dopiero 20 września, ale już sie nie mogę doczekać, odliczam dni. W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojego endykrynologa, mam nadzieję, że wszystko w porządku, w poniedziałek badania, więc postaram sie bete powtórzyć i może zrobić poziom progesteronu. Jak myślicie jest sens badać progesteron?
Od samego początku odczuwam pieczenie czasami i lekki świąd, brak upławów wskazujących na grzybice, lekarz telefonicznie zalecił natamycyne, akurat mam ją w domu została mi, ale troche sie boje ja wziac, byc moze to nowym płyn do higieny intymnej, a lekarz mnie nie widział, wiec sama już nie wiem. Jakieś obawy mnie nachodzą.
Trzymam kciuki za was, SusannaDean czekam na wieści odnośnie testowania, mam nadzieje pozytywnie będzie:)Marta 267 -
nick nieaktualnyMarta 267 wrote:Hej dziewczyny, ja się dzisiaj fatalnie czułam, kręciło mi się w głowie, uderzenia gorąca i zimna na zmiane, do tego sennosc. Przespałam się po południu i mi przeszło. Wizytę mam dopiero 20 września, ale już sie nie mogę doczekać, odliczam dni. W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojego endykrynologa, mam nadzieję, że wszystko w porządku, w poniedziałek badania, więc postaram sie bete powtórzyć i może zrobić poziom progesteronu. Jak myślicie jest sens badać progesteron?
Od samego początku odczuwam pieczenie czasami i lekki świąd, brak upławów wskazujących na grzybice, lekarz telefonicznie zalecił natamycyne, akurat mam ją w domu została mi, ale troche sie boje ja wziac, byc moze to nowym płyn do higieny intymnej, a lekarz mnie nie widział, wiec sama już nie wiem. Jakieś obawy mnie nachodzą.
Trzymam kciuki za was, SusannaDean czekam na wieści odnośnie testowania, mam nadzieje pozytywnie będzie:)
Jak zalecił to weź
No mam nadzieję.
Przypomnisz swoje objawy, odczucia sprzed testowania>? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No ja mam plamienia a raczej brązowy śluz od przedwczoraj raz dziennie potem spokój kolejnego to samo i teraz też miałam rano potem spokój i teraz znowu na wieczór. Jajniki bolą mnie od 5 dpo czyli już 4 dzień
Trzymam mocno kciuki! Kiedy testowanie?Marta 267 -
nick nieaktualny
-
Ja Dziewczyny nie mam żadnych objawów. Miałam tylko przy owu, co było dziwne bo nigdy np tak szybko nie bolały mnie piersi. Niestety w głębi duszy czuję, że ten cykl jest stracony. Wczoraj byli u Nas moi rodzice i mama mi mówiła, że miała sen, że radziłam w lipcu Nie będę wspominać o tym, że moja mama już parę razy miała prawdziwe sny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Ja Dziewczyny nie mam żadnych objawów. Miałam tylko przy owu, co było dziwne bo nigdy np tak szybko nie bolały mnie piersi. Niestety w głębi duszy czuję, że ten cykl jest stracony. Wczoraj byli u Nas moi rodzice i mama mi mówiła, że miała sen, że radziłam w lipcu Nie będę wspominać o tym, że moja mama już parę razy miała prawdziwe sny
Mamuśka2017 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny