Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak tule mocno!
Magdulina idz ty na jedno prywatne bo ciotka rosa umiera z ciekawisci o plec! i jaka glupia ta lekarka.. Mogla sprawdzic czy aby na pewno wszystko jest ok...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
W koncu otworzylam konto w polsce a teraz sie zastanawiam po co?! Jak i tak nie wykupie premium bo mnie wkurza ze szukac trzeba watkow... ale najwazniejsze ze walutowe jest to na wakacje w polsce nie trzeba odkladac w sloik a na konto
Wcziraj zbadalam szyjke zamknieta i nisko a dzis jakby wysoko ale nadak zamknieta a slus nijaki.. Ciekawe co z tego bedzie..
Ale szczerze brakuje mi testow i obserwacji.. Ale jak urlop to urlop. Dzis mnie pidbrzusze boli.. A i najwazniejsze. Mam zamiar zatestowac tylko jednym testem 15.09. Koniec z milionowa iloscia testow. Jeden tylko i starczy. O! I mam nadzieje ze ten cykl bedzie mial dlugi dziewieciomiesiecznyurlop
A tu jedno nasze zdjecie z nocnego spaceru
Grudziądz noca jak jechalam na ten widok to normalnie droga i nagle woda.. Wlot do wisly.. Nawet jednego plotka nie ma
Pozniej zajechalisny na parking obok taxi ustalismy a tam ktos plodzil dzidzie chyba haha ale po nim skakala na tylnym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2041bb9964ec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 16:14
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Dzis u nas chlopcy kolacje serwuja pizza bedzie a baby plotkuja
A co u was w ogole kochane?Magduullina, Nadzieja1988!, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam niestety A jeszcze jakoś czas temu nasz wątek był jednym z bardziej żywych Co weszłam, to ktoś coś napisał Widzę, że bardzo żywe są wątki dotyczące testowania w danym miesiącu Ja nie nadążam tam czytać wiadomości
SusannaDean, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej! U nas wszystko dobrze. Mała rosnie kopie jak szalona. Następna wizyta 29.09 a ja latam jak szalona to tu , to tam. Korzystam z L4, spotykam się ze znajomymi i robie zakupy . Jutro robie imprezę urodzinowa. Będzie grill na kilkanaście osób, a w niedziele jadę do kolezanki na baby shower. Ona ma termin na 15 września, wiec juz odlicza dni buziaki dla Was!
Magduullina, Nadzieja1988!, Tulipanowa lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, jak dla mnie są dwa wyjścia, albo masz niedobór progesteronu, albo to ciąża Życzę Tobie oczywiście tego drugiego
My wczoraj wieczorem byliśmy z mężem w kinie, a dzisiaj przyjeżdżają rodzice z okazji urodzin Męża, także mam co robić. Jedzenie częściowo gotowe, ale muszę jeszcze trochę posprzątaćSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny.widocznie tak miało byc.temp na zbliżajaca sie @ wskazywała sama.szkoda tylko że że jestem 50 w plecy za bete.i musze w koncu kiedys ja odebrac żeby sprawdzic czy rzeczywiscie ten test poniedziałkowy mógl wskazywac ciąże biochemiczna która by dawała nadzieje że kiedys uda się zajsc w 2 drugą ciąże
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, jak dla mnie są dwa wyjścia, albo masz niedobór progesteronu, albo to ciąża Życzę Tobie oczywiście tego drugiego
My wczoraj wieczorem byliśmy z mężem w kinie, a dzisiaj przyjeżdżają rodzice z okazji urodzin Męża, także mam co robić. Jedzenie częściowo gotowe, ale muszę jeszcze trochę posprzątać -
nick nieaktualnysusanna za bardzo się kochana wsluchujesz w swoj organizm i cuda się ci dzieją sprobuj odpoczac zrelaksowac się i przez moment choć zajmij się czyms innym . wiem jak to jest tu zakluje jajnik tu to tu tamto a tu piersi zaczynaja bolec mrowiec itd tak dziala nasza psychika a w cyklu którym zaszlam nie myslalam o tyn i nic mi się nie dzialo z tych rzeczy później jak na kazdy zapach mnie mdlilo to się zaczelam zastanawiac . kochana będzie co ma być a napewno się uda musisz się zrelaksować :*
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:susanna za bardzo się kochana wsluchujesz w swoj organizm i cuda się ci dzieją sprobuj odpoczac zrelaksowac się i przez moment choć zajmij się czyms innym . wiem jak to jest tu zakluje jajnik tu to tu tamto a tu piersi zaczynaja bolec mrowiec itd tak dziala nasza psychika a w cyklu którym zaszlam nie myslalam o tyn i nic mi się nie dzialo z tych rzeczy później jak na kazdy zapach mnie mdlilo to się zaczelam zastanawiac . kochana będzie co ma być a napewno się uda musisz się zrelaksować :*
Magduullina lubi tę wiadomość