Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny jak myslicie, isc jutro do hina? Moj M mnie meczy zebym poszla i zebym chociaz sie dowiedziala czy fasolka sie dobrze zagniezdzila ale nie wiem czy go posluchac...
Nic Ci nie powie gin a tylko sie zdenerwujesz. Pojdz za jakies 2 tyg. Na spokojnie, bedzie mozna sensowne usg zrobic i serduszko moze juz bedzie bic. A tak to uslyszysz tekst: no tak macica powiekszona, cos moze jest. Da Ci skierowanie na bete i tyle. Za wczesnie.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No niby @ ale bardziej plamienie ja wam powiem że bycie kobietą jest do dupy ale pewnie same to wiecie.....
Nie jest. Jest cudowne. Pewnego dnia na tescie zobaczysz II i bedziesz Bogu dziekowac, ze jestes kobieta i mozesz to wszystko przezyc. Nie stresuj sie tylko bo to zle wplywa na starania naprawde tzn np wydzieli Ci sie za duzo prolaktyny i juz sie zablokuje jajo i dupa z cyklu. Luz blues i bzykanko, winko, spanko itd.
-
nick nieaktualnyNo teraz urlop o pod koniec tego pięknego czasu mam mieć owu dziewczyny nie mam zamiaru się niczym przejmować Ale niech się ten @ rozkręca bo ciało gra w kulki ze mną od kilku dni ! Cycki też już powinny przestać boleć skoro @ jest a tu lipa No cóż jutro wiesiołek. I co nie iść do lekarza?
-
Hellou
Mnie dopadl maly glod a wiec na noc zjem boczusia kurde nie moglam zasnac wiedzac ze on w lodowce haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7267d3a5068d.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
zFolwarku, masz rację. Niby my kobiety mamy ciężko bo @ itd. Ale z drugiej strony to fart być kobietą i móc nosić pod serduszkiem nowe życie
Susanna, urlop to dobry czas, by się starać Spokój i relaks sprzyjają zapłodnieniu
Ja jutro powinnam dostać @ Dzisiaj trochę czułam się na @, ale póki co wcale nie boli mnie brzuch. Dzisiaj jedynie czułam takie dziwne uczucie ciepła w podbrzuszu jak nigdyMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No niby @ ale bardziej plamienie ja wam powiem że bycie kobietą jest do dupy ale pewnie same to wiecie.....
SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyHej
Ostatnio mało tu zaglądam bo od kilku dni strasznie mnie piecze w klatce piersiowej i staram się jakoś dożyć do wizyty u lekarza pierwszego kontaktu którą mam w piątek o 13:30 (takie są u nas kolejki)...
Dużo mam do nadrobienia więc proszę Was o wyrozumiałość -
nick nieaktualny
-
Rosa jak tam samopoczucie?
Susanna a gdzieś się wybieracie na urop?
Ja mam ciągle ochotę na... tuńczyka z puszki ach ten progesteron"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyHej laseczki u nas dzis mega goraco,troche ponarzekam. Doskwiera mi bol plecow, ud i krocza. Juz coraz mi ciezej. Coraz blizej konca,czas skompletowac do konca wrzesnia wszystko i od pazdziernika czekac na rozwoj wydarzen:-) Mala lata w brzuchu daje mi mega kopniaki Ostatnio polozylam sobie na brzuch miseczke z owocami i jadlam to ksiezniczce sie nie spodobalo i kopala mi w miseczke hahha
A jak u was brzuchatki z samopoczuciem?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Rosa jak tam samopoczucie?
Susanna a gdzieś się wybieracie na urop?
Ja mam ciągle ochotę na... tuńczyka z puszki ach ten progesteron
07.11.2012 Julian
Rosa ach my baby po owu gorsze zachcianki niż w ciąży ja pastę z tunczyka wciam tonami i chipsy z sosem czosnkowym hahaha co ta owulacja z nami robi? No powiedz mi no!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nie mam pojecia. Ale przeszukalam szafke w poszukiwaniu tunczyka i okazalo sie ze jej nie ma... zalamalam sie.. Ale wzielam sobie kilka kiszonych na poprawe humoru
I od wczoraj chodzi za mna boczek slooony taki fajny jak wczoraj
Mi to sie dzisiejsze jedzenie tak w dupie pomiesza ze strach jutro do wc isc slodycze na przemian z kwasnym
Ahhh czasem jak mam takie apetyty to mam chec zasiegnac fajke.. Po niej sie jesc nie chce. Ale jestem silna! Nie pale. Wole zarcie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp