Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosa ja mam odrzut od boczku od początku cyklu. Chyba przedwkowałam ogórki małosolne przestały mi smakować bo i j2 w te lato przedwakowałam nie pal bo szkoda zdrowia
Susanna super! Odpoczniecie i będziecie razem tyle czasu. Aż zazdroszcze. Ja ze swoim ostatnio nie mam czasu aby spędzać go z moim"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Witam was dziewczyny ☺ WŁAŚNIE do was dołączyłam i prosze was o pomoc bo martwi mnie moj wykres a zwlaszcza tempka utrzymująca sie na 36.8 po ovu. Dodam ze 13 lipca mialam zabieg. Brak bicia serduszka w 12tyg.ciazy o ktora starałam sie z narzeczonym od 2 lat. Po zabiegu pierwsza miesiączkę dostalam po 6 tyg z mocnym krwotokiem. Przed ciąża moja tempka po ovu zawsze byla na poziomie 37 a teraz głupieje i nie wiem czy w tym miesiacu mialam owulacje mimo ze bole i śluz na to wskZywal to tempka dziwna. Prosze luknijcie na moj wykres.. zaznaczę tez E dostalismy zielone światełko i bardzo pragniemy miec nasza pocieche. Mam nadzieje ze nie namieszałamIzabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej rosax no niestety ja to teeaz na samym końcu.. nie bylam u dentysty.
z mlodym jezdze po lekarzach dzis w samochodzie puscika mi się krew z nosa..
maleństwo się tak rozpycha ze szok cala prawa strona brzucha mi dretwieje od bolu nie mowiac o tym jak siedzę... w nocy spac nie mogę.. jak zjem za dużo to od razu zwracam ... brzuch mnie tak uciska ze szok jak w pierwszej ciąży tylam to cala i bylo to szczerze lepsze wogóle zle się czuje ....
jeszcze twarz katastrofa.. z małym byla jak pupcia niemowlęcia a teeaz ... -
Izabela, ja znawcą nie jestem, ale ważne, by po owulacji był skok i ta wyższa temperatura się utrzymywała. Wcale tempka nie musi być na poziomie 37 stopni Jeśli temperatura bardzo szaleje to może oznaczać, że nie było owulacji albo są jakieś problemy z progesteronem. Może też tak być przez zabieg - organizm musi dojść do siebie U Ciebie wydaje mi się, że był skok, a temperatury są podwyższone
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hej rosax no niestety ja to teeaz na samym końcu.. nie bylam u dentysty.
z mlodym jezdze po lekarzach dzis w samochodzie puscika mi się krew z nosa..
maleństwo się tak rozpycha ze szok cala prawa strona brzucha mi dretwieje od bolu nie mowiac o tym jak siedzę... w nocy spac nie mogę.. jak zjem za dużo to od razu zwracam ... brzuch mnie tak uciska ze szok jak w pierwszej ciąży tylam to cala i bylo to szczerze lepsze wogóle zle się czuje ....
jeszcze twarz katastrofa.. z małym byla jak pupcia niemowlęcia a teeaz ...
Magduullina juz wiecej za Toba a mniej do konca Wiem co czujesz... Stan blogoslawiony co? hehe. Odpoczywaj, albo chociaz staraj sie oszczedzac. BuziakiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Izabela według mnie wyskres ok owu Ci wyznaczy chyba jutro na 13dc. Często jak system nie jest zdecydowany prze zakłócenia choć by śluzu to czeka 4 dni bo temp ważniejsza nie martw się temp. U mnie co drugi cykl wysokie
A Wy co takie niemiłe i nie odpisujecie biednej dziewczynie
Magduullina ach ta Twoja dziewczynka rozbrykana. Też bym chciała te niewygody poczućMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Nic Ci nie powie gin a tylko sie zdenerwujesz. Pojdz za jakies 2 tyg. Na spokojnie, bedzie mozna sensowne usg zrobic i serduszko moze juz bedzie bic. A tak to uslyszysz tekst: no tak macica powiekszona, cos moze jest. Da Ci skierowanie na bete i tyle. Za wczesnie.
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:O nadzieja a dlaczego boli? Moze mloda sie tam rozpycha?
-
nick nieaktualnyTulipanowa wrote:Hej laseczki u nas dzis mega goraco,troche ponarzekam. Doskwiera mi bol plecow, ud i krocza. Juz coraz mi ciezej. Coraz blizej konca,czas skompletowac do konca wrzesnia wszystko i od pazdziernika czekac na rozwoj wydarzen:-) Mala lata w brzuchu daje mi mega kopniaki Ostatnio polozylam sobie na brzuch miseczke z owocami i jadlam to ksiezniczce sie nie spodobalo i kopala mi w miseczke hahha
A jak u was brzuchatki z samopoczuciem?
Kopie o stałych porach.
Z tego całego zabiegania zapomniałam o odliczaniu do wizyty
Zostało mi 19 dni do podglądania mojej córeczkiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny