Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo inofem bo też reguluje cykle
Rosa tuńczyk majonez koperek i troszke keczupu ❤ ja jak zawsze nie mam testu. A mój dzień sądu 12 września
Mamuśka przykro mi ale odetnij się i odpocznij o tych całych starań"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija to masz dzień sądu jak ja mniej więcej. Ja liczę sie z tym ze moze u mnie wcześniej przez te zioła bo skracają mi cykl ale nie będę nic testować. W tym cyklu nie ciągnie mnie do żarcia w fl ale to zapewne dlatego ze uparlam się ze schudne do wagi licealnej zmieniałam trochę zasady jedzenia i przez to pewnie mnie nie ciągnie do np słodkiego czy tuńczyka
-
marciaa wrote:rosax, ojj Ty jesteŚ testoholikiem
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jasne jasne Rosa przed terminem to pewnie z dwa zdrobisz ja tam nie testuje jak nie przyjdzie @ to po 2 tygodniach mam iść do gina. Ale mam elekroniczne skierowanie na bete w razie czego
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
hej dziewczyny, dzisiaj byłam u ginekologa, przyśpieszona wizyta ze względu na pieczenie i świąd, lekarz pobrał wymaz i zrobił usg, widać już było fasolkę
Pytałam też o ten moj progesteron i powiedział, ze wg niego jest ok, ale dał mi duphaston 2 x 1 w razie czego mam brac.
Teraz mam pytanie biore rano letrox na czczo to kiedy najlepiej brac duphaston po sniadaniu?Marta 267 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dziewczyny, @ przyszła o 4 w nocy i pół nocy w łazience spędziłam zwijając się z bólu. Prawie tam odleciałam. Drugie pół nocy trzęsłam się w łóżku. Po drugiej tabletce przeciwbólowej przeszło Teraz wstaję i się szykuję bo wyjeżdżamy. Będę teraz mniej pisać bo tak za bardzo nie ma jak
Miłego końca tygodnia Wam życzę I weekendu. Ja przez parę dni odpocznę od OF, w niedzielę do Was wracam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj zamowilam dzis juz maja byc. .
Nie ma mnie w domu, mam nadzieje ze mezus mi je schowa by mnie nie kusilo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c2ecd0520b7.pngMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wczoraj tunczyk dzis biegunka.. Obym w teren nie szla... firmowy kibel caly za*rany haha musze chyba czekolade gorzka zjesc.. Moze pomoze..
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Jasne jasne Rosa przed terminem to pewnie z dwa zdrobisz ja tam nie testuje jak nie przyjdzie @ to po 2 tygodniach mam iść do gina. Ale mam elekroniczne skierowanie na bete w razie czego
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Magduullina wiesz że jak jesteś ubezpueczona to zaraz po porodzie masz darmowe leczenie kanałowe? ja się cieszę z tego lekarza chociaż zaraz idzie na urlop
Rosa Rosa i tak znajdziesz. Twój nos Cie nie zawiedzie marzy mi się wysoka beta ale tyle cykli bez bobaska i zaczęłam wątpić w siebieMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"