Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka jak ja Wam zazdroszczę podróży poślubnej. Też bym chciała. Też jestem świeżo upieczona Żonka dawno temu się pobraliście?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rybka i dokładnie owu w wyjazd Wam życzę i zafasolkowania podczas niej! my jesteśmy 4 miesiące po ślubie. Wciąż wszystkie emocje we mnie grają. Ciągle film oglądam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja już leże w łożeczku sama, bo B u rodziców. Nie lubię spać bez niego, bo jakoś mi wtedy zimno i taki niespokojny sen mam.
U mnie po kilku dniach posuchy pojawiło się sporo kremowego śluzu.
Już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u gin. -
Hehe, nie Rybka, ale Rybka też postanowiła wyjechać ze swoim małżem w weekend "okołoowulacyjny", żeby odetchnąć od miasta, kota, stresów i wszystkiego. I też postanowiłam mu nie mówić następnym razem o owulacji, żeby nie czuł presji. Może właśnie tędy droga?
Bajka - przypomnij mi dokąd lecicie/jedziecie ? -
Bajka oj przepraszam. Jakoś nie mogę się skupić no ja nie wiem czy tak szybko ucichną ze ściany patrzy na mnie uśmiechnięta ja i Mój. Wisi dużo zdjęć i ciągle mi przypominają o stresie, szczęściu, radości w podróż nie pojechaliśmy bo praca. Za dużo miałam na głowie. Mam nadzieję, że odbijemy sobie niedługo
Makowa mój dziś obudził się o 7 rano i mnie budzi i pyta czy zmierzyłam temperature psioczy o presji a pyta czy mierze. I tak trzymam gębe na kłódkę i nic mu nie mówie. To o wiele lepsza droga niż ciągłe ciśnięcie.
Rybka a Wy gdzie sie wybieracie? Góry? Morze? Jezioro? Ja to zmarźluch jestem i wole dupkę zagrzać we własnym łóżku"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
To było do Ciebie Bajka. Ale Wam obu życzę owocnego wyjazdu :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witajcie *_*
Ale wczoraj spooooro pisalyscie.
Ale nadrobilam.
Dobrze robisz przetrzymujac go, mogl sie oddac w ovu a nie teraz jakies podejscia
Wyjazd na pewno bedzie udany, wrocisz juz z fasooola!
Ale to dziwne... Zasypiasz obok meza, a budzac sie po 2 go juz nie ma... nie lubie jego pracy.! Tak pusto jakos samej..
Ide nadal spac. Pobudka na mierzuenie tylko byla haha a puki syn spi to i mama moze.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny :*
Ale miałam dziś koszmar
Tak w ogóle wkurza mnie ten cykl. Ciągle dobry śluz, zielone światło a brak skoku temperatury. Ile już mam napastować mojego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:10
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny ale jak ja mam to robić jak On mi psioczy, że presja, że on nie może bo czuje ciśnienie z mojej strony wczoraj kazał mi pokazać wykres jednej z Was, pokazałam mu i patrzy na serduszka i mówi że tak dużo to już nie ma przyjemności. Ja mu na to odparłam, że osoby które chcą dziecko starają się o nie, a nie biernie wierzą że cud się stanie i samo się pocznie. Ja nie jestem Matką Boską żeby doszło do tego bez uprawiania seksu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"