Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/graph/f6214f7f185d20c264dcf33319936a5a
O patrz. Tylko kilka robilam i wszystkie o 7 rano a temp wysoko. Tylko dziwne ze tak szybko spadla do normalnosci jak krew przyszla.. No ale moze okres i dlatego pozniej sie podniesie? No nie wiem. Ja zawsze na wykresach mam niska i ciezko mi z niego czytac lub cokolwiek sadzic zobaczymy jak bedzie tu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Risax, no ja po samych antykach też miałam wyższą temperaturę niż w tym cyklu. A teraz mam niższą i bardziej jednostajną, mniejsze rozbieżnoci według mnie u Ciebie pewnie się to bardzo ładnie rozwinie. Dobrze że jestem blondynką to przynajmniej nie będzie widać siwych włosów jak z nerwów osiwieje
Szarlotka nie robie bo mój ma objekcje co do tego. Muszę liczyć na wielki fart"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Herbata z mlekiem i miodem? Prawie po angielsku chyba by mi to nie posmakowało ale dziwactwa to syndrom kobiety w ciąży dobry znak, uda Ci się a słuchaj mam takie pytanie. Twój widział test? Co powiedział?
No teraz to już mi modły zostały jedynie. A ja obiecałam sobie że jak 3 cs nie pójdą to lecę na badania odpuszczając sobie tym samym 4"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyJejku dziewczyny, no ja się nie mogę odpedzic od mojego."Samo się nie zrobi przecież", czasami muszę już sięgać po wymówki;-) a jak wiadomo to też zależy od nastroju, po jakimś ciężkim dniu. On po @ chodzi i tylko pyta kiedy... A co do tesciowych:moja jest kochana oczywiście, ale przeszła samą siebie w przygotowaniach weselnych. Także teraz to taki dystans mam. A w szkoleniu męża mnie wspiera;-) A Walentynki spędziliśmy z rodzicami męża, zagoscili u nas i troszkę nam plany popsuli. Szarlotka i ja mam podobnie z tym sluzem, sama nie wiem co juz zaznaczac. Trzymam kciuki za Was!
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka, w sumie to racja. Lepiej nie robić zbędnej nadziei a jak już będzie wszystko pewne to wtedy zrobić miłą niespodziankę no ja po trzech cyklach chcę iść bo postanowiłam dać czas mojemu organizmowi samemu się uregulować"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka no ja malutko ale wciąż tak samo go kocham jak wtedy kiedy zdałam sobie z tego sprawę chociaż czasami mnie tak wkurza że mam ochotę wyrzucić go przez okno a ksywa sama nie wiem, jakoś tak wpadło mi do głowy i stwierdziłam że napewno nikt nie ma takiej a Twoje czemu taka? Lubisz to ciasto? coś czuję, że Ty pójdziesz na badania ale zaciążona
Jadziunia moja teściowa i teściu też bardzo nam pomogli w przygotowaniach. Chciałam ją zaangażować i nawet suknie ze mną wybierała. Lubie ją strasznie. Chociaż jak wiadomo bardziej trzyma stronę Mojego ale to normalne, to jej Synuś a co do śluzu to nie jest tak że zapisujemy najbardziej płodny? Swoją drogą bardziej płodny jest wodnisty czy rozciągliwy?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnySzarlotko po ślubie jesteśmy pół roku, natomiast w sumie to jesteśmy razem prawie 8 lat. Ukija nam również bardzo pomogli, ale za dużo chcieli po swojemu decydować, przy tym byli nie do zniesienia, strasznie nas stresowali swoim zachowaniem. A sukni teściowa nie widziała przed ślubem przez co też się niesamowicie obraziła:-) a wszystko dlatego że chciała pewnie i w tym decydować tym bardziej jesteśmy sobie bkiskie:-) Od tamtej pory nie pozwalam jej ingerować na tyle co przed ślubem.
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Risax, no ja po samych antykach też miałam wyższą temperaturę niż w tym cyklu. A teraz mam niższą i bardziej jednostajną, mniejsze rozbieżnoci według mnie u Ciebie pewnie się to bardzo ładnie rozwinie. Dobrze że jestem blondynką to przynajmniej nie będzie widać siwych włosów jak z nerwów osiwieje
Szarlotka nie robie bo mój ma objekcje co do tego. Muszę liczyć na wielki fart
Tez jestem blondynka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Aaa no tak, faktycznie
Zostaje trzymać kciuki, żeby Twojemu się dzisiaj zachciało
Ja odpuszczam kolejny cykl jeśli w tym będzie coś nie tak..
Zrobiłam sobie na śniadanie kanapki z serem i ketchupem a popijam to herbatą z mlekiem i miodem..
Tak sobie zdałam z tego sprawę w połowie jedzenia..
Mmmm az mi smaka narobilas na herbate z mlekiem uwielbiam
07.11.2012 Julian
Ukija jesli na darmo krzycze to nie wiem co ci zrobie! Haha
A jesli juz na darmo to wiesz co? Jak oddasz cykl na badania to wlasnie wtedy zajdziesz bo nie bedziesz tak myslec i chciec.
07.11.2012 Julian
uff doczytalam
no więc tak - ja farbowana, ale tez blondynka
Chyba mogę tu uchodzić za "starą" żonę - bo ślubowaliśmy prawie 6 lat temu, niespełna 12 lat razem jesteśmy.
Bawarka - fuuuj niecierpie ) Moja kumpela teraz jest w ciązy, Bylismy ostatnio na zakupach i ona wcinała frytki z lodami, nakrzyczala na Meza, ze malo ketchupu jej dal - mówie Marta rób test, bo to normalne nie jest hahah:D no i były II
Jak tylko wybyłam do księgowej nasiepałyście tyle postów, ze hoho
Naszła mnie ochota na łososia i machnęłam sobie na 2 sniadanie roladki. Palce lizac -
Jadziunia, ja też nie pozwalam jej się zbytnio ingerować, ale jednak staram się wysłuchać jej opini bo wole być z nią jednak w dobrych kontaktach moja była niesamowicie szczęśliwa że mogła ze mną być podczas wybierania sukni. A co do jakichkolwiek decyzji to razem z moim trzymaliśmu się swoich nie słuchając ani moich rodziców ani jego o wszystko dobrze wyszło
Rosax to ja chyba muszę ten cykl na badania przyspieszyć haha nie no mam nadzieję, że nie będziesz musiała na darmo krzyczeć i w końcu nie przyjdzie. Bo jak nie to ją zabije, tylko nie wiem jeszcze jak blondynki są spoko, chociaż często ludzie traktujà mnie jak taką typową z kawałów. Może z twarzy na taką wyglądam?
Molyx nie cierpie łososia bawarki też zresztą wole koktajle ze świeżych owoców. No uruchomiłyśmy się to naskrobałyśmy troszkę
Swoją drogą dziewczyny w piątek idę na badania krwii i już trzęsę portkami bo strasznie się tego boję. Na tyle że od razu pomimo tapety robie się biała jak ściana i mi słabo i duszno"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Madziara to super dobra nowina! Strasznie się cieszę! :*
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukijs ja zawsze tak mialam, tydzien przed pobraniem krwi juz zle spałam, balam sie. przeszlo mi po tym jak urodzilam corkę (wczesniak) i codziennie mi 3x pobierali krew na badania. teraz sie juz nie boje. mdleje tylko jak jej pobieraja - młoda juz wie i zajmuje sie pilnowaniem czy robie sie zielona i mniej placze
-
nick nieaktualny