Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx hahaha serio? Kochana jest! Ja chyba nie dam rady przezwyciężyć. Wszystko zaczęło się kiedy byłam w gimnazjum. Poszłam na badanie i głupia pielęgniarka przejechała mi po żyle igłą. I od wtedy panika. Zawsze z Mamą chodziłam do momentu kiedy się nie przeprowadziłam do innego miasta"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija, no ja chciałam zrobić niespodziankę, udała się na szczęście i jej przeszło:-) słuchamy rodziców, ale co z tym zrobimy to już nasza decyzja bo wiemy czego pragniemy. Powodzenia, nie ma się czego bać bo w ciąży częściej są badania. Tak też mnie pocieszala pani w punkcie pobrań Ostatnio krew nie chciała mi lecieć z nerwów:-D
-
Szarlotka, same blondynki tutaj a właśnie jak najwięcej zrobie, morfologia, witaminy, tsh, cholestresol dobry i zły, tyle na ile da mi skierowanie (prywatna opieka medyczna więc problemu nie powinno być). Jak najwięcej badań za jednym zamachem
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witam w poniedziałkowy poranek.
Ukija - lepiej się przyzwyczaj do pobierania krwi. Ja nigdy się nie bałam, ani nic. Ale z wiekiem i rosnącymi problemami ze zdrowiem zawsze mnie przeraża widok tylu fiolek, z którymi idę do punktu poboru. Nie pamiętam kiedy ostatni raz pobierali jedną, albo dwie. Podejrzewam, że w ciąży wcale nie jest lepiej.
Szarlotka - no jasny gwint to ja się już doczekać nie mogę i jak czwartek będę się pakować to specjalnie dla Ciebie tu wlezę, wywalczę dostęp do laptopa!
Madziara - no to bardzo ładnie. Trzymam jutro za Ciebie kciuki!madziara0080, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Jadziunia Ty już za wczasu mnie nie stresuj. Na każde pobieranie w ciąży będzie ze mną chodził Mój, będzie cieszył się że jest zaangażowany i przy okazji będzie mnie woził
Teściów trzeba trzymać krótko i nie dawać za bardzo się im wtrącali, nie ważne jak bardzo są super sympatyczniJadziunia lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka co tam słychać nasza kochana brunetko? Swoją drogą kiedyś zafarbowałam się na czarno, jak patrze na zdjęcia młodości to dziś uważam że wyglądałam okropnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx prooooszę nie pisz mi takich rzeczy bo zaraz zawału dostanę! Chyba wole być nieświadoma"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja też brunetka
Madziara to super, że wynik dobry.
Chwilę temu przysłali wyniki męża. Wynik: asthenozoospermia - nieprawidłowa ruchliwość. Ciekawe co gin powie. Chyba czas zacząć szukać androloga dobrego. -
Przepraszam za taki of ale mam pytanie. Czy owulacja może być 2 razy z tego samego jajnika? W poprzednim cyklu bolał mnie prawy jajnik i teraz znowu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa no co Ty gadasz. To nie za dobrze. Ale wszystko się unormuje. Lekarz, leki itp."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dobra dziewczyny, mam zawał. Umieram ze strachu przed tymi wszystkimi badaniami w ciąży unikam lekarzy jak diabeł święconej wody a tutaj będą badania i kłócie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa teraz będziesz bardzo musiała się postarać, bo mężczyzna w takiej sytuacji, po takiej wiadomości może się załamać. Teraz Ty będziesz musiała stać się takim trochę mężczyzną w domu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Dobra dziewczyny, mam zawał. Umieram ze strachu przed tymi wszystkimi badaniami w ciąży unikam lekarzy jak diabeł święconej wody a tutaj będą badania i kłócie
ej ej no co Ty ! Bardzo zmienisz zdanie, jak zobaczysz II Dasz rade
Ja bardzo balam się znieczulenia podpajęczynówkowego (w kręgosłup), a niemal nic nie bolało