Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie boję się igieł, krwi. Studiowała analityke medyczna i prawie codziennie widziałam setki probówek z krwia i nie tylko
Już po wizycie. Ciałko żółte jest, płyn w zatoce też wiec owu raczej była. Gin obstawia tą poprzednią sobotę. Wtedy mnie tak bardzo jajnik prawy bolał. Proponuje suplement u męża i za trzy miesiące ponowne badanie lub inseminacje. Musze to przegadać z B. Za tydzień ide znowu i wtedy powiem jaka decyzja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:03
-
Helooo. Tyle naklikałyscie że pozbierać się nie mogę. A z racji że strasznie mnie dziś głową boli nawet nie będę starała się zbierać ale...
Ale moje kochane dziękuję za wszystkie Wasze słowa otuchy i porady...
Podziałała wczorajszą rozmowa która uzmysłowiła mojemu K jak bardzo emocjonalnie podchodzę do starań. I.... i przeprosił powiedział że niemial pojęcia że mi tak zależy.
Obiecał poprawę i skonczylismy o 1:00 co prawda nic się nie zmieni w obecnym cyklu ale będzie kolejny i kolejny i następny
Idę odpocząć bo głową mi pęka. Będę was czytać na bieżącą
:-* -
nick nieaktualny
-
Makowa jeszcze jedna normalna wizyta a później poleci i będzie fasolka
Anka no i super! Facetowi trzeba dokładnie wyłożyć bo nie zrozumie i oni niestety się sami nie domyślają"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
troche zwiątpiłam - po wpisaniu do 3 róznych aplikacji danych takich samych jak tu na ovu - każda apka w innym dniu wyliczyła mi owulację. i teraz tak naprawde nie wiem. jedna koleżanka, ktora od 7 lat stosuje npr - wskazała mi owu jeszcze w zupelnie innym miejscu (tu dzie of wskazało 3dpo). Czekam jeszcze na wskazówkę koleżanki, która wykłada nauki o rodzinie. W marcu ide do gin to poproszę o monitoring cyklu, bede wiedziala co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:39
-
Molyx - przyjrzałam się Twojemu wykresowi.
Patrząc na śluz (16 dc - ostatni śluz płodny) + testy owulacyjne obstawiałabym owu tak jak wyznaczył ten program.
Co do opinii koleżanki jakoby owu miała być 19 dc - mi nie zgadza się śluz: 17 dc kuż kremowy, 18 dc brak notatki (szkoda, bo to ułatwiło by interpretację) a 19 dc śluz już lepki. Kompletnie mi to nie pasuje do ewentualnej owu 19 dc.
Ja raczej obserwuję śluz, wyznaczam jego szczyt (czyli ostatni dzień śluzu z JAKĄKOLWIEK cechą płodną) a następnie czekam na skok temperatury.
-
Bolą mnie cycki - kłują, szczypią, pieką. Się dotknąć nie mogę.
Moja corka spi od 3 godzin, mężu wymyślił sobie mini remont (az dziw, ze chcial zmienić brudne sciany na klatce schodowej na czyste - ha! i to dobrowolnie! ), ja pochłonęłam do końca ksiązkę i zaraz pomęczę youtube
Czy któraś z Was nosi hybrydy ? -
Ja nosze zele albo hybrydy zalezy co chce mi sie robic a teraz akurat nie mam nic bo nie mam czasu by zrobic
Syn mi jeszcze nie spi zrobilam serduszko dla niego jutro chyba drukne i ramke kupie;) nawet mi wyszlo
Ja mecze you tube i ogladam film
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:29
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja w minioną srodę dopiero choinke rozebralam (mielismy małą, u córki) - ogarnęłam sie ze juz popielac i ze trza haha
Robiłaś serduszko spersonalizowane? U nas tez wisi, piekna sprawa
Ja od lipca robię hybrydy, zakochalam się w nich totalnie -
Tak robilam te serduszko
Ja chyba jednak wole zele jakos lepiej mi sie naklada albo mam zla jakosciowo firme z hybryd. (La rosa)
A dzis to sobie chyba nie pospie... Jajnik lewy mnie boli az kluje...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
hey dziewczyny ja już na nogach od 5:00 rano maskra nie mogę oddychać i jak dmucham nos to leci mi krew e to przez ciążę pewnie a wczoraj odebrałam wyniki bety 246,2 co myślicie o tym wyniku ?? dobry jest czy słaby??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Hej dziewczyny jak minęła noc? :*
Elina gratulacje!!! Teraz zarażaj nas!Elina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hej dziewczyny jak minęła noc? :*
Elina gratulacje!!! Teraz zarażaj nas!
będę zarażać mi noc strasznie od 5:00 nie śpie mam katar leci mi krew z nosa jak dmucham masakra. ale mam nadzieje że to początki najgorsze a potem będzie dobrze.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Hej!
Elina super beta
Ja też mosze hybrydy od dłuższego czasu. Uwielbiam je
Rozmawiałam z mężem i powiedział mi, że mu wszystko jedno co zrobimy. Suplement, który poleciła gin kosztuje za miesięczna kurację ok. 350 zł. Musiałby go brać przez trzy miesiące - aż do ponownego badania. Inseminasja to 750-1500 zł. Pieniadze nie są aż tak ważne. Ważniejszy jest dla mnie czas. Co byście wybrały na moim miejscu?