Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa, czyli plan jest Na każdym etapie będziemy z Tobą.
Efii, pogoda na mnie działa, ale nie aż w takim stopniu. Nawet zmusiłam się do kawy. Piję tylko czasami u Mamy, ogólnie nie lubię i nie pomogła. Z drugiej strony jak już piję to pół na pół rozpuszczalna z mlekiem owsianym więc może nie ma co kopać
Anka, przykre Trzeba mieć nadzieję, że uda się podreperować jego stan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2024, 16:01
-
Alysa wrote:O tym zapomniałam. Mięśniak urósł, ma 12 mm ale całkowicie wystaje poza macicę - szykuje mi się kolejny mięśniak na szypule. Innych na szczęście brak.
Z wizyty jestem zadowolona, ona nigdy nie naciąga na nic i nie leczy po omacku. Myślała żeby włączyć mi progesteron w 2 fazie ale ze swój mam wysoki bo prawie 30 to zrezygnowała
A on musi być usunięty? Jak to wygląda z tymi mięśniakami? Nie orientuje się zbytnio31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Alysa wrote:O tym zapomniałam. Mięśniak urósł, ma 12 mm ale całkowicie wystaje poza macicę - szykuje mi się kolejny mięśniak na szypule. Innych na szczęście brak.
Z wizyty jestem zadowolona, ona nigdy nie naciąga na nic i nie leczy po omacku. Myślała żeby włączyć mi progesteron w 2 fazie ale ze swój mam wysoki bo prawie 30 to zrezygnowałaStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@ezra, trzymam mocno kciuki za wizytę 🥰
Różne są języki miłości i każdy z nas wyraża uczucia na swój własny sposób, najważniejsze to dostrzec i doceniać te wyrazy miłości naszego partnera 🤩 Jedni będą kupować kwiatki, drudzy przytulać i mówić kocham, a jeszcze inni właśnie dbać o naprawy w domu, sprzątając czy gotując
@Alysa, super że jest plan konkretny 🤞
@Anka... 😢😢 Vzy to ten przyjaciel, który miał ostatnio gorszy czas psychicznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2024, 16:12
ezra lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 06:30
Cerva lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyPusshka wrote:@ezra, trzymam mocno kciuki za wizytę 🥰
Różne są języki miłości i każdy z nas wyraża uczucia na swój własny sposób, najważniejsze to dostrzec i doceniać te wyrazy miłości naszego partnera 🤩 Jedni będą kupować kwiatki, drudzy przytulać i mówić kocham, a jeszcze inni właśnie dbać o naprawy w domu, sprzątając czy gotując
@Alysa, super że jest plan konkretny 🤞
@Anka... 😢😢 Vzy to ten przyjaciel, który miał ostatnio gorszy czas psychicznie?
Tak, ten sam.. martwię się, że znowu mu się pogorszy a dopiero co się podniósł i jest lepiej 🥺 -
Alysa wrote:Ja mam mięśniaki lokowane na zewnątrz macicy, więc mi w niczym nie przeszkadzają, chyba że urosną za duże i będą na coś naciskać. Ten wcześniejszy blokował mi jelito jak miał 6 cm. Gdyby rosły wewnątrz to trzeba je usunąć bo utrudniają zagniezdzenie
Rozumiem. 😘31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
E.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 06:30
Pusshka, Cerva, ezra lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Ezra czekamy na wieści od Ciebie.
Monia halo, wszystko ok?
Tak plan jest, hormony w 3dc i wymaz Mucha. Jutro zadzwonię zapytać się o koszt i czas oczekiwania na wyniki.👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
6.12.24 Histeroskopia?
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
@Alysa wedlug mnie super ten lekarz, u ktorego bylas widac ze ma plan i to taki sensowny, a naprawde niewielu jest takich lekarzy
@ezra kciuki na pokladzie 🤞🏼
Ja skorzystalam z pogody i bylam na spacerze z psinka. Po wczorajszym fizjo pobolewa mnie troche ten posladek, ale mowila, ze tak bedzie po tym rozmasowaniu. Ale w koncu moglam normalnie isc nie kulejac 😁 zobaczymy czy jak sie poslad zregeneruje to bedzie juz ok, czy bede potrzebowala jeszcze jednej wizyty. A wracajac ze spaceru zaszlam do biedry po lasagne bolognese (uwielbiam ta z biedry!). Jesli nie jadlyscie nigdy to polecam sprobowac, sklad podobno tez jest w miare
Dzis tez rano bylismy z R obejrzec lokal, bo szukamy dla niego na wynajem, ale to byl dopiero drugi, ktory ogladalismy, wiec na spokojnie.
Monia chyba zapomniala o naszej zasadzie z pierwszej strony 🙈 hop hop, Monia, jak po wizycie?aszin, ezra, Pusshka lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Wróciliśmy i usiadłam. Zdaje relacje. 🔥
Okazuje się, że ja kiedyś miałam leczenie pod tym kątem, wiele wiele lat temu jak byłam dzieckiem musiałam dostać antybiotyk, bo te przeciwciała wskazują na przebytą ale nieaktywną boleriozę a doktor jeszcze zaznaczyła, że wykonane w labie też jest zawyżone, bo robią to elektronicznie a nie ręcznie (coś jak w przypadku badań nasienia.) Zrobiła ze mną pogłębiony wywiad i stwierdziła, że nie kwalifikuje się do żadnego leczenia, wyniki wskazują na uśpioną, przeleczoną infekcje a reszta wyników z krwi nie wskazuje na żaden stan zapalny w organizmie. Bardzo długo i namiętnie opowiadała o nagonce medialnej i "szamanów lekarzy", którzy leczą i wyjaławiają tym samym organizmy. Polecała przesłuchać i dużo o tym mówiła.
https://audycje.tokfm.pl/podziemie?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=podziemie&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI6fzAy-zLhAMVTEZBAh0EPgNBEAAYASAAEgLsRfD_BwE
Widać i słychać było, że ma ogromną wiedzę w temacie chorób zakaźnych i nawet mówiła, że pracuje w szpitalu i jest aktywna w ramach rozwoju medycyny w tym obszarze. Powiedziała, że absolutnie nie ma wskazań do żadnego leczenie, że miałabym przeciwciała ponad 100 razy większe gdybym była w trakcie zakażenia. Polecała powtórzyć za kilka lat.
Więc dziewczyny WRACAM DO GRY, tak się cieszę, łzy mi płyną po polikach 😍😍😍 moja wymarzona córeczka, jest teraz dla mnie najważniejsza..Ccarolinaa, klaudia_23, aszin, blador2, Anka32, Myszkaaa20, Bulbasek, Cerva, Nomeolvides, Wenka, Butterfly23, Edithka, Olalee, Królikkicek, Pusshka, Muuu., Alysa, Liyss🧚🏻, metkamniedrapie_87, Lola93, kasia97, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
ezra wrote:Wróciliśmy i usiadłam. Zdaje relacje. 🔥
Okazuje się, że ja kiedyś miałam leczenie pod tym kątem, wiele wiele lat temu jak byłam dzieckiem musiałam dostać antybiotyk, bo te przeciwciała wskazują na przebytą ale nieaktywną boleriozę a doktor jeszcze zaznaczyła, że wykonane w labie też jest zawyżone, bo robią to elektronicznie a nie ręcznie (coś jak w przypadku badań nasienia.) Zrobiła ze mną pogłębiony wywiad i stwierdziła, że nie kwalifikuje się do żadnego leczenia, wyniki wskazują na uśpioną, przeleczoną infekcje a reszta wyników z krwi nie wskazuje na żaden stan zapalny w organizmie. Bardzo długo i namiętnie opowiadała o nagonce medialnej i "szamanów lekarzy", którzy leczą i wyjaławiają tym samym organizmy. Polecała przesłuchać i dużo o tym mówiła.
https://audycje.tokfm.pl/podziemie?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=podziemie&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI6fzAy-zLhAMVTEZBAh0EPgNBEAAYASAAEgLsRfD_BwE
Widać i słychać było, że ma ogromną wiedzę w temacie chorób zakaźnych i nawet mówiła, że pracuje w szpitalu i jest aktywna w ramach rozwoju medycyny w tym obszarze. Powiedziała, że absolutnie nie ma wskazań do żadnego leczenie, że miałabym przeciwciała ponad 100 razy większe gdybym była w trakcie zakażenia. Polecała powtórzyć za kilka lat.
Więc dziewczyny WRACAM DO GRY, tak się cieszę, łzy mi płyną po polikach 😍😍😍 moja wymarzona córeczka, jest teraz dla mnie najważniejsza..ezra lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
6.12.24 Histeroskopia?
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Ezra kochana, tak się cieszę 🥹❤️❤️❤️ mówiłyśmy, żebyś się nie załamywała, tylko poczekała na wizytę 😍 a wczorajszy lekarz powinien się wstydzić! Aż się uśmiecham do siebie ❤️🥰
ezra lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌