Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyezra wrote:Właśnie widzę, ze chyba muszę mu zacząć jaki magnez podawać 🤣🤣🤣🐯💥
Ja mam 12.03 o 17 gina nowego
19.03 na 19:00 mam cytologię
Zorientowałam się jaka jestem Grażyna, bo miałam bardzo ochotke i 🐧 użyłam a jutro 3dc i miałam badać prolaktyny i co teraz nie ma sensu? 🥲🥲😩
Ja wczoraj używałam, mam nadzieję, że to nie zaburzy wyników cytologii 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 18:04
ezra lubi tę wiadomość
-
Niedawno wróciłam do domu, bo jeszcze na zakupy musiałam wejść. Nadrabiałam was w tramwaju i na spacerze pomiędzy sklepami, ale już wiem że będzie mi być ciężko na bieżąco 🙈
@Sunny, integracja w czw 🤩
Pierwszy dzień w pracy super! Naprawdę niezaluje podjętej decyzji, atmosfera rewelacyjna, moja bezpośrednia przełożona totalnie mój vibe. Wszyscy przyjaźnie nastawieni, pomocni ❤️ Jedynie co mnie przeraża ilość nowych informacji oraz potężne pliki Excela 😂 Nie do końca wszystko kumam, ale mam nadzieję, że ta wiedza się ułoży i sobie poradzę. Dzięki za kciuki moje kochane 🥺
Lecę robić obiad, bo jestem strasznie głodna, a jeszcze nadrabiając, czytałam o tych pysznościach i oglądałam rolki, które Effiii wstawiała - nie wiem czemu to sobie robiłam 😂
@Nomeolvides, trzymam kciuki za jutrzejszą monitoring 🤞
@Fooskatt, przytulam Cię i trzymam kciuki za monitoring w środę, aby potwierdzić owulkę 🤞 Super, że jest ustalony plan działania!
@Sarka94, witaj po przerwie 🤩 Trzymam kciuki za powodzenie tego cyklu!
@Lola93, za środę 🤞 Zapisz się do newslettera Patrycji Marszalec na jej stronie, przysyła jeden tydzień darmowej diety przeciwzapalnej ☺️
@Alysa, ja też mam 1 zł zwrotu 😅 Za to mężowi kilka stów wpadnie, ostatnio kasa się go trzyma 🤪
@Anka, piękne TSH! A glukoza i insulina grunt, że spadają 🥰
@aszin, @blador, już trzymam kciuki za wizyty piątkowe 🤞🤞
@blador, właśnie chciałam polecić białego Carmexa wyciskanego, którego rekomendowały mi dziewczyny (rewelacja! ❤️). A na noc używam miodowej maski z NUXE, co wstawiła Muuu.
A no i mi pomaga picie tej wody ze szczypta soli I cytryną jak Effiii pisała, ale czytam że u Ciebie nie przejdzie
@Cerva, super wieści 😍
@Sunnysunsun, za dzisiejszą wizytę 🤞 Słodki brzuszek!
@ezra, ciągle trzymam kciuki za wizytę u nowego gina I wierzę, że w końcu będzie Ci dane trafić na kompetentnego specjalistę 🙏❤️
@Frutellka, tak bardzo mi przykro 🫂 Odpocznij kochana, ale wróć żeby dalej walczyć o spełnienie swojego marzenia ❤ Wracaj do nas, gdy będziesz gotowa
@aszin, podoba mi się pomysł tworzenia list wizyt w niedzielę!
@Effiii, za wizytę 🤞Anka32, aszin, Lola93, Olalee, blador2, Myszkaaa20, Małgosiagosia, Edithka, Butterfly23, Paula9463, klaudia_23, Effiii, Cerva, Bulbasek, Wenka, Muuu. lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 22:06
Olalee lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Olalee wrote:Ezra🤣🤣🤣
No co?🤣🤣🤣👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Butterfly23 wrote:Lola 🫂🫂🫂
Jeśli chodzi o paczkomat, to najlepiej poczekać aż paczka wróci do nadawcy, w międzyczasie napisać do niego, że został źle wprowadzony paczkomat odbiorczy i czy mógłby nadać jeszcze raz i opłacić wysyłkę.
Ezra no niestety, nie ma sensu robić prolaktynki 🙈
No beeez sensu 🤣 trudno, to musza poczekać do kolejnego cyklu 🤣👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Anka32 wrote:Ja wczoraj używałam, mam nadzieję, że to nie zaburzy wyników cytologii 🤣🤣
Huehue śmiej się śmiej 🤣🤣🤣👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
aszin wrote:Dobra to dziś Sunny i Effiii
Jutro Edithka, Cerva, Ania, Myszka
Środa
Czwartek
Piątek ja i Blador
Dopiszcie resztę, ja sobie zapisze w notatkach i będę informować na bieżąco 😁 koniecznie z godzinami!
@Cerva, ale fajnie, że tak dokładnie widziałaś Leosia. Nawet nosek, zazdroszczę. ❤️ No i najważniejsze, że wszystko w porządku.Cerva lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Olale chciałabym żeby to było coś innego ale na mnie tak działa zmiana pogody. A u mnie dziś po chwilę albo deszcz albo słońce było. Podpaski spakowane, zaraz ruszam do pracy.
Pusshka super, że jesteś zadowolona, a pliki ogarniesz tylko troszkę czasu potrzebaPusshka lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Niedawno wróciłam do domu, bo jeszcze na zakupy musiałam wejść. Nadrabiałam was w tramwaju i na spacerze pomiędzy sklepami, ale już wiem że będzie mi być ciężko na bieżąco 🙈
Pierwszy dzień w pracy super! Naprawdę niezaluje podjętej decyzji, atmosfera rewelacyjna, moja bezpośrednia przełożona totalnie mój vibe. Wszyscy przyjaźnie nastawieni, pomocni ❤️ Jedynie co mnie przeraża ilość nowych informacji oraz potężne pliki Excela 😂 Nie do końca wszystko kumam, ale mam nadzieję, że ta wiedza się ułoży i sobie poradzę. Dzięki za kciuki moje kochane 🥺
Lecę robić obiad, bo jestem strasznie głodna, a jeszcze nadrabiając, czytałam o tych pysznościach i oglądałam rolki, które Effiii wstawiała - nie wiem czemu to sobie robiłam 😂
@Fooskatt, przytulam Cię i trzymam kciuki za monitoring w środę, aby potwierdzić owulkę 🤞 Super, że jest ustalony plan działania!
@Lola93, za środę 🤞 Zapisz się do newslettera Patrycji Marszalec na jej stronie, przysyła jeden tydzień darmowej diety przeciwzapalnej ☺️
@Alysa, ja też mam 1 zł zwrotu 😅 Za to mężowi kilka stów wpadnie, ostatnio kasa się go trzyma 🤪
@blador, właśnie chciałam polecić białego Carmexa wyciskanego, którego rekomendowały mi dziewczyny (rewelacja! ❤️). A na noc używam miodowej maski z NUXE, co wstawiła Muuu.
A no i mi pomaga picie tej wody ze szczypta soli I cytryną jak Effiii pisała, ale czytam że u Ciebie nie przejdzie
@Cerva, super wieści 😍
@ezra, ciągle trzymam kciuki za wizytę u nowego gina I wierzę, że w końcu będzie Ci dane trafić na kompetentnego specjalistę 🙏❤️
@Frutellka, tak bardzo mi przykro 🫂 Odpocznij kochana, ale wróć żeby dalej walczyć o spełnienie swojego marzenia ❤ Wracaj do nas, gdy będziesz gotowa
@Effiii, za wizytę 🤞
Puszka cieszę sie, ze to była zmiana na dobre! atmosfera fajna to i praca przyjemniej leci ✨✨ a do excela i obowiązków - pierwszy dzień jest najgorszy, później człowiek nadrabia co trzeba i jest tylko lepiej 🔥Pusshka lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Ezra, jebłam 🤣🤣🤣🤣🤣
Lola, cyc do przodu i jazda z tym życiem!
Pusshka, świetnie, że jesteś zadowolona. Oby tak dalejPusshka, Lola93, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak właściwie to ile przed badaniem prolaktyny nie wolno żadnych 🔥27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
ezra wrote:Właśnie widzę, ze chyba muszę mu zacząć jaki magnez podawać 🤣🤣🤣🐯💥
Ja mam 12.03 o 17 gina nowego
19.03 na 19:00 mam cytologię
Zorientowałam się jaka jestem Grażyna, bo miałam bardzo ochotke i 🐧 użyłam a jutro 3dc i miałam badać prolaktyny i co teraz nie ma sensu? 🥲🥲😩🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Pusshka wrote:Niedawno wróciłam do domu, bo jeszcze na zakupy musiałam wejść. Nadrabiałam was w tramwaju i na spacerze pomiędzy sklepami, ale już wiem że będzie mi być ciężko na bieżąco 🙈
@Cerva, super wieści 😍
@Effiii, za wizytę 🤞Pusshka lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
dziewczyny jestem Wam tak ogromnie wdzięczna za wiedze / posty / diety którymi się tutaj dzielicie ♥️
nie wiem czy to dzisiejsze słońce i powiew wiosny ale jestem tak wdzięczna i szczęśliwa, i czuję że zmierzamy z narzeczonym w dobrym kierunku i wkrótce (cokolwiek to znaczy) będziemy mieć Kropka na pokładzie ✨✨ tak jak ktoś tu już dzisiaj wspominał, dbamy o "bazę" - zdrowsze odżywianie, ruch, sen, suplementy, o czym dowiedziałam się od Was a nie żadnego lekarza 🍀
absolutnie nie mam pojęcia dlaczego akurat teraz musiałam to napisać, ale po prostu musiałam 😀Małgosiagosia, Pusshka, Myszkaaa20, Olalee, Effiii, Bulbasek lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
kasia97 wrote:dziewczyny jestem Wam tak ogromnie wdzięczna za wiedze / posty / diety którymi się tutaj dzielicie ♥️
nie wiem czy to dzisiejsze słońce i powiew wiosny ale jestem tak wdzięczna i szczęśliwa, i czuję że zmierzamy z narzeczonym w dobrym kierunku i wkrótce (cokolwiek to znaczy) będziemy mieć Kropka na pokładzie ✨✨ tak jak ktoś tu już dzisiaj wspominał, dbamy o "bazę" - zdrowsze odżywianie, ruch, sen, suplementy, o czym dowiedziałam się od Was a nie żadnego lekarza 🍀
absolutnie nie mam pojęcia dlaczego akurat teraz musiałam to napisać, ale po prostu musiałam 😀
@Bodzenka, jak u Ciebie? Gorączka spadła, lepiej się czujesz? Jest już jakaś diagnoza? 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 18:23
kasia97 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
@ezra, no to ci szalony 🐧😈🤣🤣
@Małgosiagosia, bardzo fajni ludzie w zespole 🤩 W poprzedniej firmie siedziałam sama w pokoju - niby fajnie, ale po pewnym czasie brakowało kontaktu takiego na co dzień. Teraz siedzimy jakoś w 9, ale praca zdalna jest 2 dni w tygodniu, więc nie ma raczej dnia, że są wszyscy.
Chciałam wam dziewczyny podziękować, bo też m.in. za waszą namową odważyłam się na tę zmianę 💪❤
@Gośka, teraz czekamy na Twój pierwszy dzień w pracy 🤩aszin, Małgosiagosia, kasia97, Myszkaaa20, Olalee, ezra, Bulbasek, Edithka, goska000 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻