Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alysa wrote:Do standardowej wielkości szlaneczki wsypujemy dwie łyżeczki Inki - nie płaskie, ale też nie ogromne czubate; takie na ideolo. Zalewamy gorącą wodą na około 3/4 wysokości szklaneczki. Pozostałą 1/4 wysokość szklanki zalewamy mlekiem 3,2%👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:No to robię podobnie, tyle, że ja to mleko gotuję i może tutaj jest szkopuł😘
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa, łeb urwać to za mało Mogłabym być katem takiej patologii. Wiem, że źle to o mnie może świadczyć, trudno 🙃
Królik, nie mam żadnego nowego chyba. Jak zrobię to wyślę
U mnie o 13 była jeszcze jedna puszka skitrana na samym dole Ja w ogóle niekawowa, ale skusił mnie kolor Jedyne co mogłabym teraz wypić to stara dobra zbożówka. Kojarzy mi się ze żniwami u wujka na wsi. Jeszcze ten oldschoolowy termos09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 22:30
Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Anka32 wrote:Zamówiłam sobie na allegro 😎 wzięłam dwie kokosowe i jedną korzenną 🥹
Anka32, blador2 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Nie mogę się dodzwonić do ginekologa i nie wiem teraz, na którą mam jutro być 😬Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach…
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:Nie mogę się dodzwonić do ginekologa i nie wiem teraz, na którą mam jutro być 😬27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa wrote:Może zaraz oddzwoniStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach…
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Ostatnio otworzyli Dino w Toruniu i to na moim osiedlu... Ale to już są rzeczywiście obrzeża i zawsze znajomi mówili, że mieszkam na "wsi". 🙈 To się teraz potwierdziło. 😂😂
Ale to i tak najlepsza miejscówka do życia. 🥰 Tylko aktualnie mnie nie stać😅 takie ceny działek... Jak wygram w Totka to od razu kupuję. 😃Małgosiagosia lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
U mnie dziś było otwarcie nowego Auchan. Jak widzę po zdjęciach to były tłumy emerytów i nastolatków po 14 lat Dopowiem dzikie tłumy27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Stary pyta co tam, a ja że denerwuję się jutrem a Oli mamuś nie martw się, z bejbikiem wszystko ok🥰 on cały czas marzy o starszym bracie więc ujął moje serce
aszin, Myszkaaa20, Anka32, Królikkicek, Cerva, kasia97, Viii, Monia•, Muuu., goska000, Bulbasek, Liyss🧚🏻, Butterfly23, Małgosiagosia, Wenka, Pusshka, bonassola lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Przyszedł mój prezent na dzień kobiet od męża (który sama mu podpowiedziałam) poduszka ciążowa i to jest takie fajne 😍 ale jest taka wielka że szok 😅
blador2, Anka32, Cerva, klaudia_23, kasia97, Viii, Muuu., goska000, Liyss🧚🏻, Butterfly23, Małgosiagosia, Wenka, Pusshka, ezra, bonassola lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
blador2 wrote:Stary pyta co tam, a ja że denerwuję się jutrem a Oli mamuś nie martw się, z bejbikiem wszystko ok🥰 on cały czas marzy o starszym bracie więc ujął moje serce
blador2 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
kasia97 wrote:mówiłam właśnie wczoraj narzeczonemu że mamy prawie 1500 stron, zapytał czy całe dnie tutaj spędzamy 🤣🤣 ale fakt, nasz wątek frunie z liczbą wiadomości 😀
Ja sie zapytalam mojego R jak mysli ile stron mamy, a on, ze jak to same kobiety to na pewno duzo i powiedzial „300tys?” 😂kasia97, Viii, goska000, Liyss🧚🏻, Butterfly23, Małgosiagosia, Lola93, Pusshka lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:Przyszedł mój prezent na dzień kobiet od męża (który sama mu podpowiedziałam) poduszka ciążowa i to jest takie fajne 😍 ale jest taka wielka że szok 😅
Faktycznie takie fajne? Jakoś nie czułam nigdy potrzeby zakupu. Może to był błąd 🤔😅Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
-
Myszkaaa20 wrote:Przyszedł mój prezent na dzień kobiet od męża (który sama mu podpowiedziałam) poduszka ciążowa i to jest takie fajne 😍 ale jest taka wielka że szok 😅
Też dostałam od Męża i właśnie na niej leżakuje. 🥰 Ona jest bez brzucha nawet mega wygodna. Ale rzeczywiście wielka 😂
@aszin a do której przyjmuje ta Pani Doktor? Może wtedy pojedź na koniec wizyt jak się nie odezwie?Myszkaaa20, Butterfly23 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024