X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nomeolvides niestety Nasz proces nie jest tani. Ale wierzę że to dobra inwestycja. Trzymam kciuki za ten pęcherzyk, niech pięknie rośnie 🍀

Gośka dosłownie... Z drugiej strony to paranoja, ja czasami boje się narzekać na to jakie to wszystko drogie, bo ktoś mi zarzuci że dziecko też swoje kosztuje. No ok dziecko kosztuje ale nie każdy musi wydawać w tysiącach żeby je mieć.

goska000 lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • kasia97 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    Lubię takie klimaty 😍
    W ogóle mam jakieś takie zamiłowanie do filmów czy seriali o seryjnych mordercach, nie wiem dlaczego 🤣

mam tak samo! wszystkie podcasty, audycje radiowe czy seriale o morderstwach 🤣 a później boję się wracać w nocy do domu 🙈

Anka32, Lola93 lubią tę wiadomość

👩‍🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
    💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me

🙎‍♂️ 30
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 22:31

Anka32, kasia97, goska000, Myszkaaa20, blador2, Effiii, Butterfly23, Edithka, Muuu., Liyss🧚🏻, Małgosiagosia, Wenka lubią tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2024, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Napisałam do Oli, strategicznie co słychać. Gdyby jednak nie pisała ze względu na męża.

Super, dzięki 🥰

• kasia97 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Też się trochę martwię o Olę. Mogę do niej napisać na fb. Kojarzę, że miała iść z męzem niedługo do psychologa. O Marynę sie też martwię.
    Dziewczyny jesteście aktywne na wątkach miesięcznych? Jakoś nie mogę się tam wbić, kojarzycie zeby @MartiMarti się tam odzywała? Kojarzę że w styczniu zamilkła bo syn był chory, później w lutym miała testować ale chyba też Marynce nie dała nic znać.

ja niestety nie sledze juz wątków miesięcznych.. ale rzeczywiście naszej Oli długo nie ma, a o Ultramarynie wczoraj ktoś pisał ze czekała ja ważna rozmowa z mężem

👩‍🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
    💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me

🙎‍♂️ 30
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii🦵🦵🦵 moje uda są masywne!

O Marynie też myślę, z tego co pisałyscie to chyba za dużo na nią spadło

Effiii lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • Bulbasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efiii ogarnij się🦵🦵🦵

Nome trzymam kciuki za pecherzyki, niech ten jeden chociaż da czadu🤞

Alysa tez mam takie myśli że może nigdy się nie uda, ale z drugiej strony próbuje je odganiać myślami że dopóki lekarz rąk nie rozkłada to ja też się nie będę poddawać.

Co do cen to jedno, mnie już tez kilka osób zgasiło że dziecko tyle kosztuje że hohoho. Tylko kurde nas też kiedyś będzie kosztowało, a jeszcze dodatkowo zrobienie kosztuje. Wkurza mnie to czasem bardziej niż te teksty kiedy dziecko.
    Ale poza kasa to mnie jeszcze bardziej w tym wszystkim dobija że to wszystko boli, dużo czasu pochłania i psuje plany

goska000, Effiii lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w kwestii Marynki mam jakiś taki spokój. Może dlatego, że od dłuższego czasu mało jej tu było ale Ola pisała dużo więc jej brak jest dla mnie bardziej odczuwalny 🙁

• Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

• Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

blador2, Anka32, Butterfly23, Lola93, ezra lubią tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata

• blador2 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania bo Marynka już w lutym mało tu bywała, ale systemtycznie. Sytuacja z synem, cb, biel i z tego co pisałaś poważna rozmowa z mężem. Obym się myliła, ale myślę, że jest w norce i póki co nie chce z niej wyjść, dlatego też nie raportuje

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador2 wrote:
    Ania bo Marynka już w lutym mało tu bywała, ale systemtycznie. Sytuacja z synem, cb, biel i z tego co pisałaś poważna rozmowa z mężem. Obym się myliła, ale myślę, że jest w norce i póki co nie chce z niej wyjść, dlatego też nie raportuje

Miejmy nadzieję, że niedługo się odezwie i Ola też 🥹

• Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Anka32 lubi tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata

• Bulbasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    @Bulbasku ja też staram się je odganiać, ale jednak jeszcze w zeszłym roku miałam więcej nadziei. Chyba dobija mnie to ze nie znamy wroga, że wszystko wychodzi na razie ok i każdy rozkłada ręce.

Ciekawe czy będą jakieś promki na badania jutro.

Alysa no rozumiem aż za bardzo, ale odchaczanie kolejnych badań też jest dobre bo jednak w końcu moze znajdzie się tą przyczynę

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 22:32

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata

• Effiii Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa super za napisałaś do Oli ❤️

Dzięki za kopa 🥹 nie muszę Wam za dużo tłumaczyć bo wiecie w czy rzecz, ale jakoś tak łzy same poleciały.
    Wczoraj byłam pełna nadzieji ale ten czas mnie wykańcza. Sama siebie wykańczam negatywnym myśleniem, ale nie zawsze da się ta pozytywną myślą złapać.
    Nie chcę też tutaj za dużo smedzic, ale jednak miło wiedzieć że można na Was liczyć ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2024, 18:09

Alysa, Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Bulbasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Cały czas się zastanawiam czy robić te przeciwciała przeciw plemnikowe.

Jak masz na to możliwości finansowe to rób. Ja sobie postanowiłam oststnio ze co miesiąc będę robić jedno badanie.

Napisałam do ultramaryny wiadomość bo ma w przyjaciółkach, inaczej nie mam jak, ale może odczyta.

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultramaryna jest zapisana na testowanie 22.03 i odezwała się 02.03 na marcówkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2024, 18:12

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 22:32

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata

• Bulbasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    No właśnie się zastanawiam. Niby to 70 zł, ale z drugiej strony jednak prawie 300 w tym miesiący wydałam na badania. Ja wiem ze to dla niektórych jest nic, ze dziewczyny wydają więcej, aczkolwiek zawsze się gryzę w myślach z kosztami.

To serio polecam poczekać do następnego miesiąca, a może nie będzie Ci już to badanie potrzebne😊 A jeśli będzie to jakoś tak łatwiej jest te koszty znieść.

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
‹‹ 1508 1509 1510 1511 1512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ