Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
blador2 wrote:Ok, serce bije, sprawdził mi jeszcze NT, kość nosową, płci nie widać, krwiak jest tej samej wielkości, ginekolog nowy umówiony na 29.03
Super 🙂ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualny
-
Blador dobrze że z maleńką wszystko w porządku
Co do krwiaka to tyle co pamiętam z kuzynki ciąży czasami długo się oczyszczają i kurczą, potrzeba czasu
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Effiii wrote:Frutellka ja bym bardzo chciała pomóc, ale są tu mądrzejsze ode mnie. Z tego co piszą dziewczyny chyba powinnam Ci gratulować dobrego wyniku 🙂
Blador jaka decyzja wypisujesz się ? Plus taki ze krwiak nie urósł.
To ja już nie wiem jakie badania mogę jeszcze zrobić... Moje pomysły się skończyły oprócz tego, że 6 tygodni po poronieniu Biała S,C i zespół antyfosfolipodowy -
Frutellka wrote:To ja już nie wiem jakie badania mogę jeszcze zrobić... Moje pomysły się skończyły oprócz tego, że 6 tygodni po poronieniu Biała S,C i zespół antyfosfolipodowy
Możesz uderzyć dalej w immunologię. Allo mlr, cross match, cytokiny.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 03/25
💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:Bladorku najważniejsze że z Tobą i młodą wszystko dobrze ❤️ wypisujesz się?
Anka Helena to taki słodziak 😍 jak ona się czuje ? Już zdrowa ?
Myszko, dziękuję, że pytasz 🤗❤️
Wczoraj Małżyk był z nią u lekarza. Okazało się, że ma infekcję górnego odcinka dróg oddechowych. Pediatra mówiła, że dobrze, że przyszli bo jeszcze chwila i mogłoby z tego być nawet zapalenie płuc 😱
Od poniedziałku wraca do szkoły 😊 -
Butterfly23 wrote:I tu nie wiadomo czy się cieszyć, czy jednak nie…
Możesz uderzyć dalej w immunologię. Allo mlr, cross match, cytokiny.
Wysłałam wynik do mojej Pani doktor - odpisała, że mało kto ma taki dobry wynikEffiii, Butterfly23, Alysa, Astereae, goska000, Lola93, Bulbasek, ezra, Małgosiagosia, Wenka, bonassola, Pusshka, Liyss🧚🏻, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
Anka uściskaj Helenkę i ja pozdrów od ciotek 🥹
Frutellka a robiłaś badanie HLA-c ? Ja mam coś w notatkach o badaniu Ana 1 , ana2 oraz teście mikrocytotoksycznym oraz przeciwciałach ?? Nie wiem dokładnie co i w jakiej kolejności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 11:15
Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Anka uściskaj Helenkę i ja pozdrów od ciotek 🥹
Frutellka a robiłaś badanie HLA-c ? Ja mam coś w notatkach o badaniu Ana 1 , ana2 oraz teście mikrocytotoksycznym oraz przeciwciałach ?? Nie wiem dokładnie co i w jakiej kolejności.
Tak HLA mam C1 - więc w połączeniu z Bx to jest dobrzeEffiii lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:To mleko mnie interesuje, właśnie kończą się nam zapasy. Dziękuję Jakubowski! 🤗27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Anka32 wrote:Myszko, dziękuję, że pytasz 🤗❤️
Wczoraj Małżyk był z nią u lekarza. Okazało się, że ma infekcję górnego odcinka dróg oddechowych. Pediatra mówiła, że dobrze, że przyszli bo jeszcze chwila i mogłoby z tego być nawet zapalenie płuc 😱
Od poniedziałku wraca do szkoły 😊
No to super że szybka reakcja zapobiegła zapaleniu płuc! Niech szybko zdrowieje i wyściskaj ja od ciotek 🤗😁Anka32 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Effiii wrote:Anka uściskaj Helenkę i ja pozdrów od ciotek 🥹
Frutellka a robiłaś badanie HLA-c ? Ja mam coś w notatkach o badaniu Ana 1 , ana2 oraz teście mikrocytotoksyczny bo oraz przeciwciałach ?? Nie wiem dokładnie co i w jakiej kolejności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 11:18
Effiii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 03/25
💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
blador2 wrote:Nie wiem dziewczyny co robić, trochę boję się wypisać nie mając w tej chwili zaufanego lekarza👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyFrutellka wrote:To ja już nie wiem jakie badania mogę jeszcze zrobić... Moje pomysły się skończyły oprócz tego, że 6 tygodni po poronieniu Biała S,C i zespół antyfosfolipodowy
Infekcje wirusowe badałaś kiedyś?
Teraz dużo się o nich mówi w kontekście płodnosci -
blador2 wrote:Nie wiem dziewczyny co robić, trochę boję się wypisać nie mając w tej chwili zaufanego lekarza
Astereae lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:HLA-C nie trzeba przy kirach Bx.Edit chodziło mi, że męża nie trzeba. Warto zrobić wszystkie przeciwciała przeciwplemnikowe- u męża też, przeciwłożyskowe, ANA 1,2,3. Test mikrocytotoksyczny to cross match. Immunofenotyp na sprawdzenie komórek NK.
Przeciwciała mamy zrobione - tutaj jest w porządku, skonsultuję co robimy dalej z Panią doktor