Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa wrote:Weźcie mnie trzymajcie bo mnie zaraz nerwy rozsadzą. Chciałam sobie zrobić jeden wieczór tylko dla siebie, mąż pojechał do pracy to zaplanowałam sobie kąpiel, domowe spa itp. Weszłam do wanny gdzie miałam naszykowana kąpiel z piękna kula mango, później naszykowane inne pierdół. Nie posiedziałam nawet 5 minut jak słyszę telefon, patrzę ma opaskę - rodzicielka. Myślę oddzwonię na spokojnie jak się umyje. Niedoczekanie moje, zadzwoniła jeszcze kilka razy pod rząd, w głowie już myśli że coś się stało więc myje się szybko, żeby jak najszybciej wyjść z wanny i odebrać. Myślę walić już ta kąpiel. Wyskakuje z wanny, szybkie wycieranie i łapie jeszcze nie ubrana za telefon, a tak po drugiej stronie rodzicielka po %. No i pretensje ze czemu ja nie odbieram jak ona sobie do mnie dzwoni pogadać? I inne pretensje. I nie, nie dzwoniła z ważna sprawą, dzwoniła po wypiła i jej się tryb wydzwanianie włączył. Chciałam jeden wieczór mieć dla siebie....🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Aszin, Ania nie mam już drugiej kuli. Szkoda mi też znowu lać tyle wody.... Zrobiłam sobie chociaż maseczkę. Następna kąpiel zrobię jak będzie mąż, oddeleguje go wtedy do odbierania telefonów.
Królikkicek, Anka32 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Ewelinka wrote:Czy mogę prosić o poradę i czy aby na pewno nie jestem w ciąży po pettingu (partner wycierał w chusteczki dlonie i mył dłonie..) i stosunku analnym przez te moje dolegliwości bólowe z podbrzuszem?
już znikam z wątku tylko proszę jeszcze o ostatnie porady bo na prawde nie mam sie kogo poradzić...
chodzi mi o porady z tym powtórzeniem testu czy po prostu caly ten stres i strach sprawily, że mam takie dolegliwości coraz bardziej i bardziej? i czy aby na pewno wynik jest wiarygodny po takim czasie?
Nie chce nikogo denerwować, po prostu chcialam porady od doświadczonych w tych tematach kobietek...metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Możesz, historia zna nawet jedną dziewicę, która niepokalanie zaszła w ciążę, może o Tobie też świat usłyszy. Bez odbioru
Widzę, że tu są nie tylko braki w zakresie biologii i edukacji seksualnej, ale również w czytaniu ze zrozumieniem 😊 trolololoStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Dziewczyny zgłoście ją. To ewidentny troll.
W ogóle, że komuś się chce zmyślać taką ścianę tekstu i tu pisać. Musi się bardzo nudzić. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 20:45
Butterfly23, goska000 lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:Już zgłosiłam
W ogóle, że komuś się chce zmyślać taką ścianę tekstu i tu pisać. Musi się bardzo nudzić. 😅Małgosiagosia, Muuu., bonassola lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualny
-
Ewelinka wrote:Nie jestem żadnym trollem, po prostu miałam pierwsze zbliżenie intymne z chlopakiem i chcialam się jedynie poradzić, na prawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 20:48
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Ewelinka wrote:Nie jestem żadnym trollem, po prostu miałam pierwsze zbliżenie intymne z chlopakiem i chcialam się jedynie poradzić, na prawdę
PS już tu był wielokrotnie kilka miesięcy temu troll co spamowal pytaniami czy beta jedna >0,1 a inna >2,30 to negatywna i czy to wiarygodne wyniki. Z różnych kont. 👀 tak tylko dla przypomnienia tu wpadłam wam napisać i tchnąć energię w zglaszanieaszin, Małgosiagosia, Butterfly23, bonassola, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie reagujemy, zgłaszamy, innego wyjścia jak widać nie ma.
Butterfly23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF?
K***a zgłosiłam sama siebie 🤣
siesiepy, Butterfly23, Anka32, Liyss🧚🏻, Edithka, blador2, Królikkicek, Wenka, ultramaryna_, Małgosiagosia, bonassola, Bulbasek, Pusshka, Myszkaaa20, ezra, goska000, Muuu., Fooskatt lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Małgosiagosia wrote:No właśnie guziczki tylko u dołu miały, a chciałam takie przez całość. A z rękawkami nie wiem o jakie chodzi. 🤔
https://zapodaj.net/plik-rhxHXH1ZNjMałgosiagosia lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Alysa wrote:K***a zgłosiłam sama siebie 🤣
Butterfly23, Anka32, blador2, Pusshka, Alysa, metkamniedrapie_87, Myszkaaa20, ezra, goska000, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF?
nick nieaktualny