Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Chciałam zapytać co dziś macie na obiad ale nie wiem czy wypada 🙈
Ale dobra ja zacznę dziś u nas chips&fish i surówka z kiszonej 🤤 a u Was?
Aszin co będziesz zamawiać z maczka?
U Nas prosto i szybko pinsa 😁
Pochwalę się a co! Zapisałam się do szkoły rodzenia i wybrałam położną, poczułam lekki stresik w związku z tym że to już bliżej niż dalej 🫣
A apropo wczorajszego tematu sprzątania, ogarnęłam gruntownie łazienkę 💪 do lata może ogarnę wiosenne porządki 😂Butterfly23, karola_b, Anka32, Alysa, kasia97, Bulbasek, Effiii, Nomeolvides, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Myszkaaa20 wrote:U Nas prosto i szybko pinsa 😁
Pochwalę się a co! Zapisałam się do szkoły rodzenia i wybrałam położną, poczułam lekki stresik w związku z tym że to już bliżej niż dalej 🫣
A apropo wczorajszego tematu sprzątania, ogarnęłam gruntownie łazienkę 💪 do lata może ogarnę wiosenne porządki 😂Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Butterfly23 wrote:Katowice- korki i remonty… ooo był toi toi! Za późno zauważyłam 😫Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Mi się dziś mąż zapytał czy mam w swoim grafiku czas na mycie okien bo już takie trochę mocno zakurzone są 🤣
Trzeba było odpowiedzieć "myślałam, że Ty je uwzględniłeś w swoim grafiku" 😅Alysa lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:My dziś zjemy coś na mieście 😎
Jeżeli macie do polecenia dobre knajpki w Krakowie, to chętnie przyjmę polecajki.
Motylku na jaką kuchnię masz ochotę? postaram się cos polecić 😍👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
🙎♂️ 31 -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:My dziś zjemy coś na mieście 😎
Jeżeli macie do polecenia dobre knajpki w Krakowie, to chętnie przyjmę polecajki.
I tu powinnam wejść ja cała na biało i coś polecić 😜
Chińczyk na Lea ❤️ Chodziłam tam z mężem na pierwsze randki ale nie polecam że względu na sentymentu jak coś 🤣😜Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż w Krakowie i Gdyni ( lub Gdańsku - nie pamietam🤣)ma upatrzone kebaby do których chce iść, tylko się jeszcze nie określił kiedy te wycieczki będą 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2024, 13:37
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
kasia97 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Mi się dziś mąż zapytał czy mam w swoim grafiku czas na mycie okien bo już takie trochę mocno zakurzone są 🤣
🤣🤣🤣
Mi została kuchnia i sypialnia ale kuchnie narazie sobie odpuszczę bo właśnie na polu naprzeciwko rozrzucają gówno i się kurzy więc nie ma sensu 😂😂😂👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Myszkaaa20 wrote:🤣🤣🤣
Mi została kuchnia i sypialnia ale kuchnie narazie sobie odpuszczę bo właśnie na polu naprzeciwko rozrzucają gówno i się kurzy więc nie ma sensu 😂😂😂
7dpo robimy progesteron i estradiol?Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Motylku, przesyłam kilka miejscówek z internetów, nie byłam tam:
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274772-d3398991-Reviews-Coca_Typical_Sicilian_Food-Krakow_Lesser_Poland_Province_Southern_Poland.html
https://www.facebook.com/restauracjapino/?ref=br_rsButterfly23 lubi tę wiadomość
-
Na obiadek u nas dzisiaj jajo sadzone, ziemiaczki j mizeria.
Co do porządków to w takich chwilach jednak się cieszę z mieszkania z rodzicami, zawsze to więcej rąk do pomocy😊Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Alysa wrote:Świątecznych porządków jeszcze nie robiłam. Zostawię to wyzwanie na przyszły tydzień, akurat mąż będzie dużo w domu to będzie asekurował na wysokościach 🤣
7dpo robimy progesteron i estradiol?
Jak chcesz sprawdzić przewagę estrogenową o tak, jak tylko owulke to sam progesteron wystarczy.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Ja widzę, że trzeba założyć nowe konto aby dalej dosrywac. Nie widzę sensu siedzenia wgl na ovufriend nie pisząc w żadnym wątku, nie prowadząc wykresu. Niemal jestem pewna, że to konto osoby, która dostała od nas wcześniej naprostowanie. Koniec tematu. Więcej się nie odniosę do żadnego profilu, które nie odniosi się do nas z kulturą. Wytykanie do Alysa wiary jest czystym kur*em, pamiętam po mojej tragedi ile intencji i modlitwy włożyłaś nawet na miesięczny. Śledząc aż po prezenty jakie daje mężowi śmiem twierdzić że czyta dość długo by o tym wiedzieć jak bardzo jest wierząca 😉 mamy prawo kpić, ja zaczęłam od krzaków i nie jestem sama, która tak twierdzi. Nie widzę sensu aby dzielić się tutaj zdjęciami, tylko na fb winiarach bo ilość podglądaczek jest przerażająca, trzeba mieć czas i nudne życie. Bez odbioru 👎
Frutellka ja z chęcią przyjmę, widziałam, że jest na R zawsze to połowa ceny taniej a może mi pomoże jeśli będą ⏸️ a akurat jadę na mazury i nie chce iść do bylejakiego gina znowu stresując się czy mi przepisze. Do knura i tak bym poszła najwcześniej w środę po świętach
Co do łazienek i czyszczenia sprzedam Wam patent aby kabina/szklo/lustra przemyć i lekko wetrzec płynem nablyczajacym do zmywarek z Finish i dostawić na 10 minut, spłukać ciepła woda i nie zostają smugi, osad czy nawet para polecam 😊
U mnie obiad na orlenie w połowie trasy, zawsze nmielismy taki zwyczaj ale no zakochana jestem w kanapkach z pikantnym kurczakiem z sosem czosnkowym z zapiekacza...No smak nie do podrobienia 😄
Do czegoś jeszcze miałam się odnieść ale zapomniałam 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2024, 13:56
blador2, Anka32, Myszkaaa20, Effiii, Pusshka lubią tę wiadomość
👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔 -
nick nieaktualnyNie miałam w zamiarze krytykować wątku, osób.
Odniosłam się głównie do tych komentarzy. Bo w mojej ocenie za dużo tego .
Alysa religia nie zabrania sarkazmu. Ale co za dużo to nie zdrowo. Nie krytykuję Ciebie jako człowieka, komentuję tylko zachowanie.
Forum publiczne to nie stolik w restauracji. Pisząc coś na forum zdaję sobie sprawę, że ktoś może skomentować moje wpisy - nie po mojej myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2024, 14:33