Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zwracajcie uwagi i nawet nie komentujcie takich nowych kont które tutaj piszą swoje cenne uwagi „muszę bo się uduszę” tylko od razu zgłaszajcie przez opcję „Zgłoś” z komentarzem troll. Nie ma co się przejmować nawet.
Megipta, blador2, Effiii, Myszkaaa20, Anka32, Butterfly23, kasia97, Liyss🧚🏻, Bulbasek, ezra, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Sądząc po ilości postów osób krytykujacych to chyba Ewelinka działa😉
Co do obiadu nie musicie mi zazdrościć... 🤣szczawiowa i ryba z okropną surówką ze szpitalnego cateringu🤢
Wstawię Wam zaraz zdjęcie na fb moje kochane zazdrośnice😘ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
@blob piszesz, że nie miałaś zamiaru krytykować, ale nie zauważyłaś, że właśnie to robisz? "W mojej ocenie za dużo tego (...) ile razy można?" no halo, zastanów się... Co chcesz tym osiągnąć? Nie znamy Cię, nie raczyłaś nawet napisać niczego o sobie.
-
A mi głupio zamówić maczka, bo nie chce jeść przy Panach, musiałabym się schować w sypialni 🤣
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualnyMegipta wrote:Ja widzę, że trzeba założyć nowe konto aby dalej dosrywac. Nie widzę sensu siedzenia wgl na ovufriend nie pisząc w żadnym wątku, nie prowadząc wykresu. Niemal jestem pewna, że to konto osoby, która dostała od nas wcześniej naprostowanie. Koniec tematu. Więcej się nie odniosę do żadnego profilu, które nie odniosi się do nas z kulturą. Wytykanie do Alysa wiary jest czystym kur*em, pamiętam po mojej tragedi ile intencji i modlitwy włożyłaś nawet na miesięczny. Śledząc aż po prezenty jakie daje mężowi śmiem twierdzić że czyta dość długo by o tym wiedzieć jak bardzo jest wierząca 😉 mamy prawo kpić, ja zaczęłam od krzaków i nie jestem sama, która tak twierdzi. Nie widzę sensu aby dzielić się tutaj zdjęciami, tylko na fb winiarach bo ilość podglądaczek jest przerażająca, trzeba mieć czas i nudne życie. Bez odbioru 👎
Frutellka ja z chęcią przyjmę, widziałam, że jest na R zawsze to połowa ceny taniej a może mi pomoże jeśli będą ⏸️ a akurat jadę na mazury i nie chce iść do bylejakiego gina znowu stresując się czy mi przepisze. Do knura i tak bym poszła najwcześniej w środę po świętach
Co do łazienek i czyszczenia sprzedam Wam patent aby kabina/szklo/lustra przemyć i lekko wetrzec płynem nablyczajacym do zmywarek z Finish i dostawić na 10 minut, spłukać ciepła woda i nie zostają smugi, osad czy nawet para polecam 😊
U mnie obiad na orlenie w połowie trasy, zawsze nmielismy taki zwyczaj ale no zakochana jestem w kanapkach z pikantnym kurczakiem z sosem czosnkowym z zapiekacza...No smak nie do podrobienia 😄
Do czegoś jeszcze miałam się odnieść ale zapomniałam 🤔
Tak Megipta, Wy macie prawo kpić.
To zdanie wiele powiedziało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2024, 14:34
Pragiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Sądząc po ilości postów osób krytykujacych to chyba Ewelinka działa😉
Co do obiadu nie musicie mi zazdrościć... 🤣szczawiowa i ryba z okropną surówką ze szpitalnego cateringu🤢
Wstawię Wam zaraz zdjęcie na fb moje kochane zazdrośnice😘
Ja myślę, że Ewelince by się nie chciało, mam podejrzenia jak MegiI podobnie jak ona ja się też nie będę odnosić już do osób które wpadają tu tylko namieszać.
Megipta lubi tę wiadomość
-
Megipta wrote:Ja widzę, że trzeba założyć nowe konto aby dalej dosrywac. Nie widzę sensu siedzenia wgl na ovufriend nie pisząc w żadnym wątku, nie prowadząc wykresu. Niemal jestem pewna, że to konto osoby, która dostała od nas wcześniej naprostowanie. Koniec tematu. Więcej się nie odniosę do żadnego profilu, które nie odniosi się do nas z kulturą. Wytykanie do Alysa wiary jest czystym kur*em, pamiętam po mojej tragedi ile intencji i modlitwy włożyłaś nawet na miesięczny. Śledząc aż po prezenty jakie daje mężowi śmiem twierdzić że czyta dość długo by o tym wiedzieć jak bardzo jest wierząca 😉 mamy prawo kpić, ja zaczęłam od krzaków i nie jestem sama, która tak twierdzi. Nie widzę sensu aby dzielić się tutaj zdjęciami, tylko na fb winiarach bo ilość podglądaczek jest przerażająca, trzeba mieć czas i nudne życie. Bez odbioru 👎
Frutellka ja z chęcią przyjmę, widziałam, że jest na R zawsze to połowa ceny taniej a może mi pomoże jeśli będą ⏸️ a akurat jadę na mazury i nie chce iść do bylejakiego gina znowu stresując się czy mi przepisze. Do knura i tak bym poszła najwcześniej w środę po świętach
Co do łazienek i czyszczenia sprzedam Wam patent aby kabina/szklo/lustra przemyć i lekko wetrzec płynem nablyczajacym do zmywarek z Finish i dostawić na 10 minut, spłukać ciepła woda i nie zostają smugi, osad czy nawet para polecam 😊
U mnie obiad na orlenie w połowie trasy, zawsze nmielismy taki zwyczaj ale no zakochana jestem w kanapkach z pikantnym kurczakiem z sosem czosnkowym z zapiekacza...No smak nie do podrobienia 😄
Do czegoś jeszcze miałam się odnieść ale zapomniałam 🤔
Wyślij mi maila na PV to Ci podeślę receptę.“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Butterfly23 wrote:O kurczę 🤔 ale żeś mi ćwieka wbiła teraz 😁 może włoska?
Motylku jak włoska to sporo dobrych polecajek, to jedna z moich ulubionych kuchni 😀😍
🍲II Piato ma super zestawy lunchowe, więc w fajnej cenie można zjeść pyszny włoski obiad, oczywiście mają tam też standartową kartę
🍝Trattoria Amici ma przepyszne makarony (ale tu już sobie liczą trochę),
🍕przepyszna pizza jest w Orzo, ale też całkiem całkiem w pizzatopia
a na rynku jest restauracja Sukiennice, w której pracował mój narzeczony - również polecam ♥️Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
🙎♂️ 31 -
Anka32 wrote:Ja myślę, że Ewelince by się nie chciało, mam podejrzenia jak Megi
I podobnie jak ona ja się też nie będę odnosić już do osób które wpadają tu tylko namieszać.
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
O losie. Baby.....
Siedzieć w krzakach i czytać luzik nie?boję się odezwać bo nie chcecie nowych.
Ale odezwać się żeby specjalnie tylko dowalić innym to już okej...
Serio?
I to jeszcze do dziewczyny ,która chyba jest najbardziej empatyczna i wspieracajaca?
Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnykasia97 wrote:Motylku jak włoska to sporo dobrych polecajek, to jedna z moich ulubionych kuchni 😀😍
🍲II Piato ma super zestawy lunchowe, więc w fajnej cenie można zjeść pyszny włoski obiad, oczywiście mają tam też standartową kartę
🍝Trattoria Amici ma przepyszne makarony (ale tu już sobie liczą trochę),
🍕przepyszna pizza jest w Orzo, ale też całkiem całkiem w pizzatopia
a na rynku jest restauracja Sukiennice, w której pracował mój narzeczony - również polecam ♥️
Zrobię sobie screena na przyszłość 🥹❤️kasia97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny widzę że znów afera 🙄🙄🙄
Serio nie chce mi się już nawet na to forum wchodzić 🥺
Nawet nie wiem co pisać, co nie pisać. Więc wolę tylko Was czytać.
Wiedzcie tylko, że ja Was adoruje i już 🙂 a na obce nicki nawet nie zwracam uwagi zbytnio 🙄
Jakby mi klapki na oczy wchodziły 🤣
Miłego dnia mimo wszystko Wam życzę ❤️ ja mam ostatnio humor wisielczy, ale na pewno nie będę tu się tym dzielić 🙄
U mnie na obiad zapiekanka z brązowym ryżem, kurczakiem, kukurydza, papryką, kiszonym ogórkiem i mozzarellą plus sos majonezowo-ketchupowy 🤣🤣🤣
Myszkaaa20, Liyss🧚🏻, Monia•, Bodzenka, Bulbasek, kasia97 lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Butterfly23 wrote:My dziś zjemy coś na mieście 😎
Jeżeli macie do polecenia dobre knajpki w Krakowie, to chętnie przyjmę polecajki.
Motylku jak Kraków to tylko - Pino Garden 🤤
Effiii - zamów sobie coś dobrego kochana 🥹
Aszin- też lubię chickera. Wiadomka, że zero przecież fit 🤪😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2024, 14:13
Butterfly23, aszin, kasia97 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Królikkicek wrote:Cześć dziewczyny widzę że znów afera 🙄🙄🙄
Serio nie chce mi się już nawet na to forum wchodzić 🥺
Nawet nie wiem co pisać, co nie pisać. Więc wolę tylko Was czytać.
Wiedzcie tylko, że ja Was adoruje i już 🙂 a na obce nicki nawet nie zwracam uwagi zbytnio 🙄
Jakby mi klapki na oczy wchodziły 🤣
Miłego dnia mimo wszystko Wam życzę ❤️ ja mam ostatnio humor wisielczy, ale na pewno nie będę tu się tym dzielić 🙄
U mnie na obiad zapiekanka z brązowym ryżem, kurczakiem, kukurydza, papryką, kiszonym ogórkiem i mozzarellą plus sos majonezowo-ketchupowy 🤣🤣🤣
Brzmi jak gyros a to ulubiona zapiekanka mojego męża 😋
Kochana a jak sytuacja z mężem? Synuś zdrowy ?👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020