X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • świtezianka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, wrzucam Wam opis mojej wizyty ❤️

Przyszłam, powiedziałam, co i jak i co mnie martwi. Lekarka wzięła mnie na usg, w ogóle pierwszy raz miałam robione przez brzuch, mega mi naciskała tą głowicą, ale było wszystko widać :D No i z jej pomiarów wynikało, że zarówno dzidzia jak i pęcherzyk mierzą tyle, ile powinny mierzyć, bo CRL 45mm, a pęcherzyk nie 6,7mm tylko 5,9mm. No i nie była w stanie stwierdzić, czy wcześniej było to źle zmierzone, czy pęcherzyk już się zmniejsza i powoli będzie znikać. W ogóle kochana babeczka, zawołała męża i jemu też wszystko pokazała. Serduszko, rączki, nóżki. Zmierzyła nawet przyzierność karkową i powiedziała „wszystko wygląda idealnie, proszę dać spokój temu dziecku” 😂

Ogromny kamień spadł mi z serca, spokojnie czekam teraz na badanie prenatalne 🥰

Dziękuję Wam za wszystkie kciuki!!!

IMG-7244.jpg

Nomeolvides, Anka32, Cerva, Effiii, Myszkaaa20, Liyss🧚🏻, Pusshka, goska000, Monia•, Viii, Ccarolinaa, Muuu., karola_b, Edithka, Butterfly23, Lola93, ezra, Bulbasek, klaudia_23, blador2 lubią tę wiadomość

29.01.2024: ⏸️
    Wynik NIFTY: zdrowy chłopczyk 💙

7.10.2024: Witaj na świecie, Julianku, mój ukochany synku ❤️

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Anka pogratuluj siostrze 🥹
    Dobrze że przełożyłaś badanie ,szkoda żeby miało Cię rozłożyć jeszcze bardziej i miałabyś się niepotrzebnie męczyć , ale gorączkę masz mega wysoka, mam nadzieję że leżysz w łóżeczku i maż dba o Ciebie😉

Myszka 😍😍😍 super że wszystko ok ☺️

Leżę w łóżeczku i aż mi głupio bo są Nasze Gwiazdy 🤣 ale jak coś to się sami obsłużą w kuchni więc leże bez wyrzutów sumienia 😜

Effiii lubi tę wiadomość

• aszin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świtezianka, super że wszystko dobrze 😊

Ja to teraz jestem strasznie niestabilna, bo cieszę się za każdym razem jak widzę zdjęcia Maluszków, a jednocześnie czuję się taka zazdrosna 🥺 aż mi głupio. Czyli to jednak prawda, że zazdroszczę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2024, 19:09

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

3 stymulacje Clostilbegyt ✖️

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp

🔜 Konsultacja andrologiczna
    IVF?

Staję na głowie, by lecieć do chmur
    Do licha, spadam znów w dół
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Świtezianka, super że wszystko dobrze 😊

Ja to teraz jestem strasznie niestabilna, bo cieszę się za każdym razem jak widzę zdjęcia Maluszków, a jednocześnie czuję się taka zazdrosna 🥺 aż mi głupio. Czyli to jednak prawda, że zazdroszczę.

Na pewno nie zazdrościsz bardziej ode mnie i Alysy więc czuj się rozgrzeszona 😎

aszin lubi tę wiadomość

• Effiii Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin nie miej do siebie wyrzutów, pozwalają sobie na wszelkie emocje nawet i zazdrość 🫂🫂🫂🫂

Ja się w takim razie też do czegoś przyznam, jestem w chuj słaba w te zdjęcia USG, u Świtezianki dziś ciut coś widzę ale u Myszki to ja nie wiem na co pacze 😳😳😳

Myszkaaa20, aszin, blador2 lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Effiii dla mnie to też jest czarna magia ale piękna 🥹😍

Myszkaaa20 lubi tę wiadomość

• świtezianka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin, masz prawo do zazdrości, ja też zawsze szczerze cieszyłam się z cudzych ciąż, co nie zmieniało faktu, że zazdrościłam z całych sił i marzyłam, żebym to była w końcu ja… Dlatego rozumiem i jestem pewna, że niedługo będziesz na moim miejscu ❤️ (Tylko oby ze spokojniejszą głową :D)

Effi, na małym bobasie łatwiej zobaczyć, potem trzeba wierzyć na słowo ginekologowi 😂

aszin lubi tę wiadomość

29.01.2024: ⏸️
    Wynik NIFTY: zdrowy chłopczyk 💙

7.10.2024: Witaj na świecie, Julianku, mój ukochany synku ❤️

age.png
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nome ✊🏻✊🏻
    Klaudia fajne te gacie 😁 i włosy masz sztosik!

Kupiłam sobie kebaba na pocieszenie, popłakałam sobie i trochę lżej na sercu 🥹

Nadzieja to początek wszystkiego✨
    11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
    26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
    19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
    17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
    age.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alyska, widzę że obserwujesz Profesor Stachowska na Insta :D ona też mi wykładała na studiach 😅

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻

IVF?

• Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świtezianka super że się uspokoiłaś, i jaki słodki mały bobo 🥹

Effiii 😅 u mnie widać twarz trochę z boku zasłonięta przez rękę i niżej jest brzuszek 😁 jak lekarz to pokazuje to jakoś łatwiej się w tym połapać 😅

aszin każde emocje są dobre i potrzebne, a niektóre poprostu naturalne, nie miej do siebie pretensji 🫂

aszin, świtezianka, Effiii lubią tę wiadomość

👱🏼‍♀️30 👨‍🦱31
    👶🏼M.

💕2014
    💍2018
    💒2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    To Ty tego nie miałaś robione? O losie już dawno bym Cię wygoniła... Nie trzeba nic odstawiać to ma być wiarygodny pomiar więc jesz jak zawsze itp.

U mnie wjechała pizza od Patki M. jakie to jest pyszne 😸😸
    Przepraszam Frutti, Ty też już kiedyś mi o tej krzywej wspominałaś 🙈 Chyba przyda się bacik na mnie 🤭
    Oj tak, ta pizza jest genialna!!!
    Anka32 wrote:
    @Puszinko jak w pracy? Zaklimatyzowałaś się? 🤗
    Tak, jest bardzo fajnie, czas mu szybko tam mija i w miłej atmosferze 😊 Nadal trochę boję się sezonu, ale myślę że dam radę, jestem dobrej myśli 💪

@świtezianka, super wieści!

@aszin, Twoje emocje są jak najbardziej ok, to normalne kochana, tulę mocno 🫂

aszin, Anka32, Frutellka lubią tę wiadomość

• Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka super dzidziolek 🥹
    Świtezianka super, że wszystko dobrze i jaka słodka dzidzia 🥹

Ja jak widzę te zdjęcia to mam w sobie taką radość i nadzieję, że kiedyś też będę mogła tego doświadczyć 🥹

Mąż jest moim największym wsparciem. Ostatnio mówił, że nawet jak nie będziemy mieć dziecka to i tak będzie fajnie razem, bo najważniejsi jesteśmy my 🥹 i jakoś w sumie pocieszył mnie tym chociaż troszkę 😁

goska000, Myszkaaa20, Pusshka, Cerva, aszin, Viii, karola_b, Edithka, Butterfly23, Bulbasek, blador2 lubią tę wiadomość

Nadzieja to początek wszystkiego✨
    11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
    26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
    19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
    17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    Myszka super dzidziolek 🥹
    Świtezianka super, że wszystko dobrze i jaka słodka dzidzia 🥹

Ja jak widzę te zdjęcia to mam w sobie taką radość i nadzieję, że kiedyś też będę mogła tego doświadczyć 🥹

Mąż jest moim największym wsparciem. Ostatnio mówił, że nawet jak nie będziemy mieć dziecka to i tak będzie fajnie razem, bo najważniejsi jesteśmy my 🥹 i jakoś w sumie pocieszył mnie tym chociaż troszkę 😁

Kochany 🥹❤️

Mój mówi jak teściowa, jak nie uda się z drugim to jedno już mamy 🤣 wkurza mnie tym tak samo jak jego mamusia 😜

Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość

• goska000 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świtezianka, cieszę się, że wszystko dobrze 🥳🤗

Ja akurat zazdrości w sobie nie mam. Lubię te fotki :) W środku czasami pojawia się uczucie - miło byłoby przeżyć to jeszcze raz i trochę się podłamuję i wzruszam jednocześnie. Trudno to określić :) Teraz mi trochę łatwiej bo w pracy nie mam czasu myśleć za dużo, a jak ta Mała Żaba którą się opiekuję wtula się we mnie i biegnie z uśmiechem w moją stronę to już w ogóle jestem w niebie. Kocham dzieci 💛

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2024, 19:42

Liyss🧚🏻, Anka32, blador2 lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
    20w5d - 376g Kociaka 🥰
    22w1d - Czekamy na Olgę🩷
    25w0d - 744g Myszki 💕
    29w0d - 1300g Córci 🥹
    30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
    33w0d - 2231g Akrobatki ❤️‍🔥
    35w5d - 2752g Żuczka 💜
    preg.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bardziej mam w sobie uczucie, że w tym momencie to ja mogłam wstawiać takie fotki, ale wiem, że to za jakiś czas minie.

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    🧑🏻

IVF?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja to bardziej mam w sobie uczucie, że w tym momencie to ja mogłam wstawiać takie fotki, ale wiem, że to za jakiś czas minie.

Za jakiś czas będziesz nam takie wstawiać 🫂❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2024, 19:44

• goska000 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo skończą się nasze długie dialogi. Zastąpimy je fotkami dzieciaków, brzuszków, wyprawek etc 💞

Liyss🧚🏻, Anka32, Myszkaaa20, Lola93, blador2 lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
    20w5d - 376g Kociaka 🥰
    22w1d - Czekamy na Olgę🩷
    25w0d - 744g Myszki 💕
    29w0d - 1300g Córci 🥹
    30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
    33w0d - 2231g Akrobatki ❤️‍🔥
    35w5d - 2752g Żuczka 💜
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2024, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:
    Już niedługo skończą się nasze długie dialogi. Zastąpimy je fotkami dzieciaków, brzuszków, wyprawek etc 💞
    Ja w to wierzę 🙏

@Motylku, dziękuję 😘

W piątek będę pracować zdalnie - przełożona mi załatwiła 😎 Bo oficjalnie po 3 miesiącach pracy będę miała 2 dni w tygodniu, a na okresie próbnym praca stacjonarna

Liyss🧚🏻, goska000, blador2 lubią tę wiadomość

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusshka wrote:
    Tak, jest bardzo fajnie, czas mu szybko tam mija i w miłej atmosferze 😊 Nadal trochę boję się sezonu, ale myślę że dam radę, jestem dobrej myśli 💪

@świtezianka, super wieści!

@aszin, Twoje emocje są jak najbardziej ok, to normalne kochana, tulę mocno 🫂

No chyba Tobie trzeba bacikiem po tyłku 😁
    Tą pizzę robię 2 razy w tygodniu i grzanki z jej diety z masłem orzechowym, cynamonem i fruzelina wiśniowa z Krukam pycha;)

Pusshka lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2024, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBC Winiary

Blador - 16 dobę w szpitalu kibluje, testują jej cierpliwość te nieznośne doktorki. Najgorszy jest ordynator, bo gburowatym humorem raczy wszystkich aż za bardzo. Wczoraj dobrze proga Alysy wytypowala, jest z niej kolejna wiedźma wspaniała😘

Ania - od wczoraj jest chora i dziś postawiła rano na rolę łóżkowego domatora. Mia mała zmartwiona "Czy to znaczy że będę zmuszona na Pana Anka leniuchora? On całe dnie przy komputerze siedzi. Nie będzie spacerów, tylko szybkie siku i powrót do domku/celu🐕". Wieczorem do nasz doszła informacja szczęśliwa, Ani siostra przyjęła oświadczyny i będzie przy tym biba niesamowita.

Metka - miała mieć dziś wizytę lecz cóż z tego jak nie dała z niej info żadnego. Czyżby włączyła już tryb wyjazd i o Winiarach zapomniała ?

Motylek - była dziś u gina, ale cóż z tego. Gość pokazał dziś prawdziwe oblicze cykora wielkiego. Nie chce jej podać accofilu, taka wredota z niego. Nawet USG jej dziś nie zrobił, a 4 stówy wziął za całą wizytę u niego.

Frutelka - jak zwykle dobra radą sypie, uspokaja Nome i Alyse niesamowicie. Na Pushkę wyciąga bacik, bo ta się przyznała ze krzywych to ona jeszcze nigdy nie miała.

Ccarolinaa - wymazy myko i urea na szczęście ujemne, ale nie odpuszcza jej @ i rozkręca się wrednie. Następny cykl będzie diagnostyczny, my o to zadbamy, bo mąż w płodne musi wyjechać, ale cykl nie będzie dzięki temu zmarnowany 😉

Edithka - cały dzień zabiegana była, bo oprócz swojego lobuziaka miała pod opieką brata męża syna. Jak się takich dwóch czortow razem zebrało, miało worek pomysłów co Edithke wyczerpało. Trzymamy jutro za nią kciuki o 16 na wizycie, miejmy nadzieję że chociaż ta dzidzia pokaże się ciotkom znakomicie.

Cerva - tą jest szalona dziewczyna w weekend zabrała syna na pierwszą imprezkę 😉 teraz młody regularnie się odzywa "wstawaj mama, idziemy bujać dalej biodrami, nie leniuchuj przed" Trudnymi sprawami"".

Aszin - z rozwodnionego sika zrobiła kontrolnego patyka. Kreska na nim jaśnieje, trzymamy kciuki za szczęśliwe nowe dzieje 🤞

Królik - dostał od kuzynki prezent niespodziewany, a w niej czyjś osikaniec. Czy Królik na ten gest jest na pewno przygotowany?

Effiii - Działa dalej z wielkimi nadziejami. Ciekawe czy doktorek w tym cyklu obstawi ją innymi lekami? Dziś się okazało że jej mąż ma magiczne ręce i usypia bobasa zwrotem "idź spać", a to pomaga rodzicom bombka w udręce.

Mamausia - wstąpiły w nią nowe nadzieję, czekamy na wizytę u gina, kciuki trzymamy niezmiennie i liczymy ze na staraczkowe tory wróci

Gosia - dziś do opieki miała jednego bejbika, więc nadrobić nie miała wiele ta opiekunka niesamowita. Gar makaronu że szpinakiem ugotowała, liczy na to że jutro robić tego nie będzie musiała.

Liyss - sama dziś o sobie notkę tu sprawiła i mi orscy tym zaoszczędziła 😉
    "Czy będąc w WC miała ochotę nasikać na test? Być może

Czy miała już test w ręku? Być może

Czy ma plamienia i bóle okresowe przepowiadające @? Być może

Czy odkąd jest staraczką czuję się jak stuknięta? Być może 😂

Która tak jak ona nie ma, niech zniesie rękę wysoko do nieba.

Myszka - na badaniach dziś była i wstydliwego chłopca ciotkom odsłoniła 😉 miejmy nadzieję, że ten kawaler następnym razem pokaże się bardziej okazały

Lola - u niej dziś nie działo się wiele, ale wspiera nas ciągle jak do rzy przyjaciele ❤️

Nomeolvides - rano cień na pinku nam wrzuciła. Beta nam jeszcze wyniku kropka na pokładzie w 100% nie potwierdziła. Z Alysą oczko w progesteronie ustrzelały. Czekamy na jutrzejsze poranne sikanie tej wspaniałej damy.

Viii - gdzieś się po forum dziś kręciła, ale nie mogę jej coś odnaleźć i czuje się z tego powodu nieszczęśliwa

Megi - wczoraj cień cienia zobaczyła, ale dziś jeszcze nie chce znów sikać na patyka, ona się nad nami znęca ta mazurska dziewczyna.

Bulbasek - wróciła już do nas z koziołkowania. Przeżarła się na tym wyjeździe Winiara wspaniała. Miejmy nadzieję tylko ze to jej dzisiejsze plamienie nie przerodzi się tylko w małpy wrednej wielbienie.

Ezra - tą jak zwykle nadrabia nas wieczorem, odkąd ma BBC Winiary schodzi jej z tym krócej niż z rosołem.

Klaudia - teściowa ja dziś zszokowała, bo jednak stwierdziła że więc nie jest dla niej taka wspaniała. Dodatkowo tak to sobie sprytnie wymyśliła, że na kolejną przeprowadzkę z Klaudią mężem liczyła. Miejmy nadzieję że ja jednak ta nasza koleżanka nie udusi, bo z teściowej bezczelna kobita. Spodnie z sheina z polecenia metki zamówiła, a na pokazowy zdjęciu fryzura niesamowita.

Karola B - gaciami trzęsie przed jutrzejszą wizyta ale co się tu bać z taką obstawa niesamowitą? Teściowa chce się ścigać z innymi o jej względy, tylko nie widzi że Karola stara się przed tym uciec w te pędy.

Świtezianka - w końcu do nas wróciła. Martwiła się dziś o swe dziecię, lecz to dobra lekarka jej wszystko wyjaśniła. Nawet wpuściła do gabinetu jej męża waleczne go co by dokładnie obejrzał jakiego dzidziole zmajstrował żonie miesiąca dawnego.

No i Alysa - tak się na badanie progesteronu spieszyła że telefon w pracy zostawiła. Niestety miała tam kody do labu, więc musiał w te pędy wracać z powrotem. Progesteron i estradiol znów ma wspaniały, kiedy będzie dziecko z tej ich wspaniale że starym pary?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2024, 20:03

Liyss🧚🏻, Frutellka , Cerva, goska000, Maj.a, Anka32, Ccarolinaa, karola_b, Edithka, Butterfly23, Pusshka, Lola93, Królikkicek, Megipta, Myszkaaa20, ezra, klaudia_23, Bulbasek, blador2, Effiii, Fooskatt, bonassola lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022

33 👩‍🦰
    • niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
    • 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
    • hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
    • HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie

Stymulacja
    - 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
    - 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle

10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
    21.07.2025 - poradnia chorób piersi
    25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
    Starania STOP🛑‼️

35🧔‍♂️
    • seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
    • badania hormonów – w trakcie

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
‹‹ 1848 1849 1850 1851 1852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ