Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzony sposoby na bol szyji? Mam dziś problem ruszać szyja/głową. Jestem sztywna a każdy ruch powoduje masakryczny ból tak jakby mi coś jakieś nerwy drażniło. Źle spałam nie wiem jak i co, ale dosłownie jak próbuję się ruszyć to drętwieje z bólu.
Oczywiście dziś nie znajdę żadnego fizjo który mnie przyjmie a jakoś bym chciała funkcjonować. Wzięłam już biofenac ale zero rezultatu.
Ciepły prysznic, szalik na szyje, jeśli masz to położenie się na matę z kolcami (pranamat i podobne)Effiii lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Hej!
Kciuki za wszystkie badania, wyniki i wizyty ✊🏻✊🏻✊🏻
Mnie rozłożyło 🥲 wszystko mnie boli 😩
Miałam iść na biopsję endometrium w tym tygodniu, ale muszę odwołać.
Miłego dnia ☀️
Zdrówka!Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:Dzień dobry☔️
My dzisiaj szansa, że jeszcze wszyscy w domu.
Megipta a jaka diagnoza u Małego? Dostał antybiotyk? Jeśli tak to z moich obserwacji poprawa jest zawsze po 3 dawce, chociaż mój Młody już całe wieki nie potrzebował. Kciuki za betę. Kiedy wizyta u knura?
Frutellka, Gosia ✊️✊️
Powodzenia na monitoringach🤞
Muu za Was dziewczyny też✊️
Beta pewnie wieczorem. A właśnie jeśli i tu diagnostyka ale przez vita labo a tak stricte diagnostyka to wartości bety maga się różnić? Chodzi mi o normy lab.
Do knura idę jutro na 14, ale wychodzę o 13 żeby zarezerwować kolejkę
-
Effiii wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzony sposoby na bol szyji? Mam dziś problem ruszać szyja/głową. Jestem sztywna a każdy ruch powoduje masakryczny ból tak jakby mi coś jakieś nerwy drażniło. Źle spałam nie wiem jak i co, ale dosłownie jak próbuję się ruszyć to drętwieje z bólu.
Oczywiście dziś nie znajdę żadnego fizjo który mnie przyjmie a jakoś bym chciała funkcjonować. Wzięłam już biofenac ale zero rezultatu.Effiii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
05/25 🍀
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Butterfly zdrówka 🥺
Nome no właśnie siedzę w szaliku sztywno obwiązaną i prysznic też już zaliczyłam, chwilowo pomogło i wróciło ze zdwojoną siła. Na matę nie zdążyłam się rano położyć ale dosłownie teraz o niej marzę. 🥲Butterfly23 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii może jakaś maść tak miejscowo, tzn. Krem dla ludzi po 30 tj. Voltaren, a jak jest strasznie to jakaś tabletka opokanu czy mel🤔
Metko a mdłości przeszły? Bo ja miałam z tydzień przerwy w 12/13 tc a potem znowu nawrót i wymioty od piątku😒
Dziewczyny na netflixie 6 sezon good doctora.Effiii, Pusshka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Megi nawet dwa vitalabo obok siebie mogą się różnić. Chodzi o odczynniki. Jeśli nie chcesz konkretnie sprawdzać wartości przyrostu to możesz zrobić w innym miejscu.
Dziewczyny dziękuję ❤️ jesteście niezastąpione. Maść muszę na razie sobie darować bo jednak siedzę w pracy, niestety ale szafka nocna zamiast zabawek erotycznych jest pełna maści dla ludzi 30+ 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 08:47
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Butterfly zdrówka 🥺
Nome no właśnie siedzę w szaliku sztywno obwiązaną i prysznic też już zaliczyłam, chwilowo pomogło i wróciło ze zdwojoną siła. Na matę nie zdążyłam się rano położyć ale dosłownie teraz o niej marzę. 🥲
Gościu jest dobry na wszelkie bóle, ja się zmagam z odc szyjnym częstoEffiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Megi nawet dwa vitalabo obok siebie mogą się różnić. Chodzi o odczynniki. Jeśli nie chcesz konkretnie sprawdzać wartości przyrostu to możesz zrobić w innym miejscu.
Dziewczyny dziękuję ❤️ jesteście niezastąpione. Maść muszę na razie sobie darować bo jednak siedzę w pracy, niestety ale szafka nocna zamiast zabawek erotycznych jest pełna maści dla ludzi 30+ 😳 -
Megipta no przy 5 dniach to już chyba warto krew zrobić😪 berodual ułatwia odkrztuszanie, pamietaj o myciu zębów po inhalacji bo strasznie lecą po tym. Swego czasu to był element apteczki Olesława, miał nawet podejrzenie astmy. A co do wyników to dziewczyny mi mówily, że nie powinno się porównywać z dwóch labów bo inne maszyny, ja w ciągu ok. 3 godzin miałam różnicę na progu ok. 8 jednostek, ale Ciebie to nie dotyczy bo to gdyby beta startowała dopiero i robiłabyś dzień po dniu to wtedy mogłabyś się nad tym zastanawiać, a tutaj to już jutro powinnaś zobaczyć pęcherzyk🥰
Ja nie idę dzisiaj do gina na nfz bo on jest mało delikatny i boję się, że napyta mi biedy swoim badaniem
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Megipta wrote:Czyli dzisiejszy przyrost po 5ciu dniach może nie być miarodajny bo w innym labo? Tzn na koncie diagnostyki mam wyniki i stąd i z mazur, tj jedno konto...już sama nie wiem
Może być niemiarodajny. Najlepiej wszystko robić w jednym laboratorium; w tym samym miejscuJa wszystkie badania robię w jednym miejscu
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Cześć,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, badania i wyniki✊
Miłego dnia😊
Nadrobię Was wieczorem, bo pracy dzisiaj dużo☹Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Dzień dobry!
U mnie od rana słoneczko, ale zdecydowanie chłodniej.
Kurcze, tak po świętach to przydałoby się jakieś BBC zbiorcze 😂 No nic, może teraz w pracy nadrobię.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam dość świątecznego żarcia, a dzisiaj wałówka do pracy to sałatka jarzynowa i jajka w sosie tatarskim + babka cytrynowa i mazurek 😅
Trzymam kciuki za wszystkie, które dziś tego potrzebują! -
Megi dokładnie, konto będziesz mieć to sama na całą Polskę, ale między punktami poboru tego samego laboratorium będzie różnica. Jak dziś robisz u siebie to sprawdź przyrost w czwartek.
Bladorek jeśli masz obawy to nie idź bo faktycznie może być więcej szkody niż pożytku z wizytya jak się czujesz?
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dzień dobry ❤️ smacznej kawusi ☕
Wracam po świętach, objedzona ale zadowolna, było super rodzinnie ☺️
Niestety dopadła mnie alergia, oczy czerwone, z nosa leci, a ja nie wiem co mogę na to wziąć 😭 rok temu piłam olej z czarnuszki i praktycznie nie wiedziałam co to alergia a teraz różne są głosy co do tego...umówiłam teleporade może coś na szybko uda mi się załatwić 🙏 dzisiaj jeszcze kontrola u Endo...
Trzymam kciuki za wszystkie wyniki, badania, monitoringu i wizyty 🤞
Megi oby synkowi szybko przeszło 🙏❤️👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Effiii tzn. Pod względem krwiakowym to nigdy mnie nie bolało, psychicznie w domu o niebo lepiej, a z pozostałych objawów to głowa póki co nie boli, wczoraj 2 razy wymiotowałam, mdłości mam 24h na dobę i okropny posmak w buzi. No i nie wiem czy jestem tą szczęściarą, na którą nie spływa magia 2trymestru czy to duża dawka proga👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
hej, hej
milczałam, bo miałam dwa bardzo intensywne dni, kiedy my chodziliśmy w gości albo goście przychodzili do nas, w sensie do domu teściów
zaliczyłam pierwsze złapanie za brzuch znienacka
Ogólnie bardzo się cieszę, że już dziś wieczorem będę w domu, ale to, że znowu musimy się pchać przez cały kraj, a w dodatku jeszcze leje jak na razie deszcz, to marzę, żeby ktoś w końcu wynalazł teleport 😩 -
Cześć Wojowniczki, jestem właśnie po krótkiej ale konkretnej konsultacji zdalnej z moim nowym lekarzem. Po obecnych wynikach nasienia i znając nasze wyniki i historię napisał wprost, że jeśli naszym celem jest obecnie ciąża to Klinika. Cóż, zmiana planów ale może to już TEN kierunek.
Trzymam kciuki i wysyłam dużo mocy dobrej tym z Was które tego potrzebują ❤Cerva, blador2, świtezianka, PoczątkującaPisarka, siesiepy, Nomeolvides, aszin, Effiii, klaudia_23, Butterfly23, kasia97, Edithka, Liyss🧚🏻, Myszkaaa20, Megipta, Małgosiagosia, Astereae, Lola93, bonassola, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że po wykresie ogarnę owulację, bo póki co apka robi mnie w balona, pokazuje owulację, gdzie nic na to nie wskazuje 😁
Effiii, a ja polecę wizytę u fizjoterapeuty, maści i leki leczą tylko objawy, a nie przyczynę.
Ezra, to teraz czekamy na wizytę w klinice? Masz jakąś na oku? Przytulam, niech to będzie już ostatni etap Twojej walki 🤞🏻🫂 a co do lekarza, to jego podejście się chwali, skoro wie, że raczej nie ma narzędzi do pomocy, to Cię nie naciąga. SuperWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 09:29
ezra lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji: