Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ezra jesteś cudowną, mega dzielną dziewczyną. Wszystkie Twoje emocje są normalne i muszą z Ciebie wypłynąć. Żeby było Ci lżej.
Zobacz, napisałaś, że drzwi Ci się zamknęły. I co robisz? Mimo bólu, płaczu, chodzisz i szukasz otwartej furtki, która doprowadzi Cię do upragnionego macierzyństwa. Jesteś waleczna i masz w sobie ogrom siły, choć wydaje Ci się, że tak nie jest.
I jutro spojrzysz na to zupełnie inaczej. Bo w końcu nie będziesz krążyć po omacku. Jesteś już postawiona na prawidłowej drodze i idziesz prosto ku swojemu dziecku ❤️✊🏻🍀ezra, siesiepy, Paula9463 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
💉 accofil, clexane 0,6
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Nomeolvides wrote:Ezra rozumiem ❤️, siesiepy i asterek też już ładnie napisały i ja się z nimi zgadzam.
Te pytania i obawy które możesz mieć - one są zasadne. Tylko właśnie warto je nazywać, warto pytać. Super że mąż jestem w tym z Tobą - razem możecie dużo więcej ❤️ na stronie tej kliniki novum jest całkiem fajne FAQ o różnych kwestiach związanych z invitro, widzę że oni tez faktycznie mają psychologa który wspiera pacjentów kliniki w procedurach. Jeśli znajdziecie lekarza któremu zaufacie myślę, że poczujecie się pewniej i ten grunt pod nogami wroci.
Jesteśmy z Wami 😘🫂
Pani z rejestracji bardzo dokładnie mnie przeprowadziła już przy umówieniu wizyty, więc nadzieja jest. Kurczę łudziłam się, że się obejdzie, no nic. Ale myślę teraz - chcemy mieć wiecej dzieci, skoro nasienia coraz gorsze to za dwa, trzy lata może być gorzej. Warto byłoby i tak pójść do Kliniki i zamrozić. Ech. może tak miało być, o psychologa zapytam. Chętnie skorzystamy.
❤blador2, siesiepy, Anka32, Cerva, Pusshka, kasia97, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Bladorku ale słodkie są te rzeczy 😍😍😍
Muuu. Super że wszystko dobrze ❤️ pogłaskaj malutką od ciotki 🩷
ezra dziewczyny napisały już wszystko i ja się pod tym podpisuję ❤️ nie poddawaj się, a jak potrzebujesz pomocy np. psychologa to działaj, chociaż widać że mimo wszystko siłę walki to masz ogromną ❤️ezra, Muuu. lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Butterfly23 wrote:Ezra jesteś cudowną, mega dzielną dziewczyną. Wszystkie Twoje emocje są normalne i muszą z Ciebie wypłynąć. Żeby było Ci lżej.
Zobacz, napisałaś, że drzwi Ci się zamknęły. I co robisz? Mimo bólu, płaczu, chodzisz i szukasz otwartej furtki, która doprowadzi Cię do upragnionego macierzyństwa. Jesteś waleczna i masz w sobie ogrom siły, choć wydaje Ci się, że tak nie jest.
I jutro spojrzysz na to zupełnie inaczej. Bo w końcu nie będziesz krążyć po omacku. Jesteś już postawiona na prawidłowej drodze i idziesz prosto ku swojemu dziecku ❤️✊🏻🍀
Oj Motylku jak czytam co napisałaś to myślę - mega dzielna babka z tej Ezry, a jak myślę, że to o mnie to trochę się dziwie 😅 dzięki za każde słowo @Frutti, @Blador @Myszka @siesiepy @Cerva i wszystkie moje Wojowniczki, ja bym najchętniej Was zabrała na tą wizytę zamiast Starego mojego 😜Butterfly23, blador2, Myszkaaa20, Cerva, siesiepy, Pusshka lubią tę wiadomość
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
blador2 wrote:Ezra jesteś mega dzielna! Od załamki po działanie! Tylko wyjedź wcześniej bo od 10.04 znowu 3 dni blokady rolników
O matko, a oni znowu?👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
@Ezra podziwiam że tak dzielnie dążysz do celu. Naprawdę wielki szacun! Zgadzam się totalnie z dziewczynami ❤️ Kciuki za trojaczki ✊
ezra lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
karola_b wrote:A co myślicie na temat oddawania ciuchów po dziecku komuś z rodziny? Mój brat spodziewa się bliźniaków (córeczki i syna) tak sobie pomyślałam, że skoro ja będę mieć teraz syna to nie przydadzą mi się dziewczęce ciuchy po córce i chętnie oddam bratu. Zawsze to mniej ciuszkowych wydatków, szczególnie przy bliźniakach. Nie wiem tylko jak oni to odbiorą. Spotkałyście się kiedyś z sytuacją, że ktoś nie był za bardzo zadowolony z takiego przekazywania? 😁
Absolutnie tak! My sobie w rodzinie przekazujemy ciuchy po dzieciach i nawet po koleżankach. Ile razy mi to tyłek uratowało i wiem też że innym ☺️Paula9463 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:@Ezra podziwiam że tak dzielnie dążysz do celu. Naprawdę wielki szacun! Zgadzam się totalnie z dziewczynami ❤️ Kciuki za trojaczki ✊
Nie no po kolei, tylko nie na raz 😂Viii lubi tę wiadomość
-
Ezra wszystko Ci dziewczyny już napisały. Jesteś mega silna i już nie raz to pokazałaś. Spójrz na tą sprawę że drzwi się przed Wami otwierają i to drzwi z takimi wielkimi możliwościami.
Wejdź do dziewczyn na forum z pomocą medyczna, na pierwszej stronie jest ogrom informacji o procedurze, ja nie miałam o tym całkowicie pojęcia a trochę mi przejaśniło jak poczytałam. Dodatkowo podczytuje dziewczyny zza krzaków i oswajam się z tym tematem , jak masz chwilkę to też tam zajrzyj.
Karola ja uważam że takie ciuszki są nic nie zniszczone i bobo tak szybko wyrasta że taka paka ciuszków to skarb, tym bardziej że pierwsze dziecko to każdy kupuje wszystko co tylko może by ułatwić radzenie sobie z nową sytuacją i wydatków jest mnóstwo, więc to fajny gest, ale lepiej faktycznie ustalić to z osobami które chcesz obdarować
Ja jestem w kolejce. Siedzą obok mnie trzy Panie w zaawansowanej ciąży 🥹🥹🥹🥹 ehhhhhezra, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii czekamy na wieści 🤞🏼
Dziewczyny chcę zrobić jeszcze w tym cyklu te badanie na trombofilie z test dna. Robimy ten cały pakiet za 387 zł tak? Tam jest pai, v leiden, protrombina, mthfr i v r2.
Widzę że mam w zasadzie pod blokiem punkt pobrań, wiec chyba wybiorę się stacjonarnie i nie będę nic zamawiać.
Czy to trzeba robić w jakimś konkretnym czasie? Chyba nie skoro to genetyka, ale wole się upewnić -
nick nieaktualny
-
Przyszły do mnie magiczne spodnie w brzuchu ok się rozciąga i nogi fajno ale na moje brazylijskie dupsko ledwo wciągnęłam, rozmiar S 😛
goska000, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
-
Yyy no natura jednak swoje, owulka z prawej strony jajo 19mm, mam odstawić wszystkie leki , możemy się starać naturalnie, nawet dostałam ovitrelle ale skoro nie udawało się wcześniej to dlaczego teraz ma się udać.
Butterfly wiem że jesteś chora ale nie wyznaczyłaś zastępstwa więc proszę o 🦵🦵🦵 bo mam ochotę ryczeć a wiem że to i tak mi nic nie da 😭😭😭Astereae, blador2, Królikkicek, Viii, Frutellka , kasia97, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nome, jeśli chcesz stacjonarnie z testdnia trombofilę, to musisz zobaczyć z jakimi punktami oni współpracują.
Effiii 🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻
Wiem, że masz takie myślenie, że tyle razy się nie udało, więc dlaczego miałoby teraz. Ale kiedyś musi się udać. I może to jest właśnie ten cykl, czego z całego serca Ci życzę ❤️❤️❤️✊🏻🍀Effiii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
💉 accofil, clexane 0,6
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Na szybko, zaraz nadrobię: endo urosło, mamy 5,21mm. Pęcherzyk niby dalej 17,7mm dodatkowo majaczy za nim drugi (to możliwe aby odpuścił? Czy to wina innego sprzętu? Bo widzę różnicę w jakości zdjęć, jestem pewna że rósł dużo więc się nie martwię), więc może jednak te dwa jaja będą? 👀
blador2, Frutellka , Muuu., Bodzenka, Myszkaaa20, Viii, ezra, Effiii, Pusshka, Astereae, PoczątkującaPisarka, Edithka, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji 40🫧
12.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️