Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Myślicie, że mogę wysłać Małża w piątek na badanie żołnierzy? Wysłałabym go od razu najchętniej ale dzisiaj serduszkowalismy więc odpada 🥹
Anka32 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
05/25 🍀
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Możesz abstynencja 3 dni wystarczy
A możesz jeszcze podpowiedzieć które z tych zrobić? Bo nic mi to nie mówi 🥹
Seminogram, Chromatyna, HBA, MAR, ROS, Fruktoza, Cynk, Alfa-Glukozydaza
Tylko ten seminogram mówi mi cokolwiek ale i tak za mało 😅Frutellka lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:A możesz jeszcze podpowiedzieć które z tych zrobić? Bo nic mi to nie mówi 🥹
Seminogram, Chromatyna, HBA, MAR, ROS, Fruktoza, Cynk, Alfa-Glukozydaza
Tylko ten seminogram mówi mi cokolwiek ale i tak za mało 😅
Zacznij od seminogramu i jeśli macie Bociana gdzieś w pobliżu to róbcie w BocianieAnka32 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
Ania coś poszło nie tak, ale patrz biochema zaliczyłaś więc uważam, że to tylko kwestia czasu, jeśli się nie poddasz!
Klaudia no niestety, żeby mieli zwrot z nfz to 3 doby musisz być. Oby dziewczyny były spoko i trzymaj się, raportuj nam tu. My trzymamy kciuki za Twoją szyjkę👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka32 wrote:Dzięki Frutti.
Niestety nie mamy Bociana w Krakowie (jak z Dino 🤣) ale mam namiary od @ezry to skorzystam 🤗
Ważne żeby to była Klinika w której badają na miejscu;)Anka32 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Klaudia no niestety, żeby mieli zwrot z nfz to 3 doby musisz być. Oby dziewczyny były spoko i trzymaj się, raportuj nam tu. My trzymamy kciuki za Twoją szyjkę
Niekoniecznie, bo 5 czerwca stawilam sie w tym samym szpitalu na usuniecie polipa, kolejnego dnia z rana mialam zabieg i juz wieczorem o 20 wypuscili mnie do domu. Gin mi wczoraj mowil, ze mysli ze max do piatku chyba, ze w miedzy czasie w posiewie wyjdzie cos czy ogolnie w badaniach cos zle.
Dziewczyny na sali jak narazie sa super, juz sobie troche pogadalysmy11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Klaudia bo to był dzienny pobyt a nie na oddziale, dzisiaj o 24 będziesz miała już 1 dobę wg. Szpitalnych norm
Wlasnie to byl oddzial ginekologiczno polozniczy. No nic, zostane tyle ile bedzie trzeba11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka 🫂 ale dziewczyny napisały już wszystko, to nadal norma, ale nie warto robić przerw. Jeszcze zostaniesz drugi raz mamą ❤️🫂
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Anka ja też rozumiem i masz prawo. Tylko myślę, że nie potrzebujesz ojojania a kopniaka, ale może się mylę. No i wiary w to, że się uda. Czasami jak ktoś tak z boku powie to ja wierzę bardziej niż sobie😘👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...