Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
@goska000 to super wiadomosci po wizycie!
@blador trzymam kciuki, na pewno bedzie ladny przyrost 😊
Ja mam wizyte na 14:20 i jakos pierwszy raz sie tak stresuje.. czy na pewno wszystko ok, co mi powie o tym czyms na szyjce. Cala noc sie meczylam, nie moglam zasnac, budzilam sie z 6 razy, wiec dzis jestem nieprzytomna 😩 Prosba o trzymanie kciukow!Pusshka, Butterfly23, Olalee, Muuu., Viii, blador2, ezra, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyOlalee wrote:Kochana nie wyrzucaj sobie, że za późno się zabrałaś. To już było i nie ma co sobie głowy zaprzątać. Teraz działasz i jestem pewna, że niedługo będą efekty w postaci II kreseczek
Bardzo bym chciała je ujrzeć 🥹 Dziękuję za słowa otuchy ❤️Olalee lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:@aszin lekarze prywatni inaczej działają niż na NFZ. I jak idziesz do polecanej babeczki, to nie wyrzuci Cię z gabinetu jak powiesz, że dopiero zaczęliście się starać.
Pamiętam jak miałam hsg robione. Do lekarza chodziłam prywatnie a badanie w szpitalu. I to było jakoś kilka miesięcy po jak zaczęliśmy się starać. Mój lekarz mówi do mnie jak zapytają się pani ile się staracie, proszę powiedzieć, że ponad rok.
@Anka, a kiedy Ty właściwie ostatnio byłaś?
@Klaudia, kciuki masz jak w banku✊💋Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2024, 09:17
klaudia_23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Anka ja trzymam kciuki, żeby gin był sensowny i powiedz, że staracie się ponad rok
Nie wiem czy jestem dziwna ale jakoś nie widzę sensu w okłamywaniu lekarza 😜
Mam wizytę w marcu u mojego mam nadzieję, ciążowego ginekologa i z nim bym wolała poruszać takie tematy.
A ten do którego jutro się wybieram niech tylko zajrzy czy tam wszystko okej i już będę zadowolona 🤣🤣 -
Kurczę to ciekawe z tą l-argininą! Ja zamówiłam, bo dużo widziałam polecajek u różnych specjalistów, ale się doedukuję jeszcze w takim razie
Witaminę E mam na receptę z Hasco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2024, 09:23
-
Effiii wrote:Jest spora różnica między tą płynna cytologia a zwykła,
Przyznaję że o tej płynnej dowiedziałam się na forum ale nie wiem jakie są różnice. Wiem że bardziej polecacie płynna ?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Cześć!
@Pusshka, @ezra, @Goska
Super wieści dziewczyny! To teraz 🤞 za te jaja, co by były TYMI ❤
@Anka dobrze, że idziesz do gina, tym bardziej jak dawno nie byłaś. Ja bym się zastanowiła chociaż nad zwykła cytologia, szkoda za miesiąc znowu płacić za wizytę żeby zrobić płynną. A zwykła przy wizycie droga nie jest Poza tym obawiam się, że jak odłożysz na za miesiąc to nigdy nie zrobisz 🙈 Nie ma co się stresować 🥰
U mnie znowu temperatura do góry, w ogóle jakaś magia jeśli o nią chodzi w tym cyklu, skacze sobie, denerwuje mnie 🙈 Ale już trudno, czekam. Na proga nie idę bo jak jestem obstawiona dupkiem to mi nic jego wartość nie da. W 100% i tak mi owulacji nie potwierdzi, a przy zastrzyku i objawach powinnam uznac, że była, gdyby nie ta temperatura to byłabym pewna 100%. Co ma być to będzie. Ale plan w głowie na kolejny cykl już układam 😂Anka32, Pusshka, Cerva, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
klaudia_23 wrote:@goska000 to super wiadomosci po wizycie!
@blador trzymam kciuki, na pewno bedzie ladny przyrost 😊
Ja mam wizyte na 14:20 i jakos pierwszy raz sie tak stresuje.. czy na pewno wszystko ok, co mi powie o tym czyms na szyjce. Cala noc sie meczylam, nie moglam zasnac, budzilam sie z 6 razy, wiec dzis jestem nieprzytomna 😩 Prosba o trzymanie kciukow!
🤞🥰klaudia_23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Chyba wolę jak to mój małż Was wkurza, nie ja 😜🤣Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Dziewczyny, ja właśnie umówiłam się na cytologię płynną z badaniem HPV na końcówkę stycznia.
Oraz na wizytę w lutym u dobrego specjalisty odnośnie endometriozy (polecana pani dr przez Michała Kota :>). Te usg + konsultacja odnośnie endo kosztuje 600 zł, ale chcę się porządnie za to zabrać. Chciałabym, żeby ktoś z dużą wiedzą spojrzał na te zmiany.
Pierwszy raz umówiłam się tak na przód, nie czekając czy dostanę okres czy nie Najwyżej zawsze można odwołaćAnka32, aszin, Sarka94, Nomeolvides, karola_b, Effiii, klaudia_23, Butterfly23, Małgosiagosia, blador2, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
nick nieaktualny
-
Sarka94 wrote:Cześć!
@Pusshka, @ezra, @Goska
Super wieści dziewczyny! To teraz 🤞 za te jaja, co by były TYMI ❤
@Anka dobrze, że idziesz do gina, tym bardziej jak dawno nie byłaś. Ja bym się zastanowiła chociaż nad zwykła cytologia, szkoda za miesiąc znowu płacić za wizytę żeby zrobić płynną. A zwykła przy wizycie droga nie jest Poza tym obawiam się, że jak odłożysz na za miesiąc to nigdy nie zrobisz 🙈 Nie ma co się stresować 🥰
U mnie znowu temperatura do góry, w ogóle jakaś magia jeśli o nią chodzi w tym cyklu, skacze sobie, denerwuje mnie 🙈 Ale już trudno, czekam. Na proga nie idę bo jak jestem obstawiona dupkiem to mi nic jego wartość nie da. W 100% i tak mi owulacji nie potwierdzi, a przy zastrzyku i objawach powinnam uznac, że była, gdyby nie ta temperatura to byłabym pewna 100%. Co ma być to będzie. Ale plan w głowie na kolejny cykl już układam 😂
Jak coś to duphaston nie wychodzi z krwi ☺️ -
A ja powiem tak, plus starań jest taki, że większość z nas w końcu porządnie się zbada. Bez tego nie byłoby motywacji.
Anka, to tym bardziej zaprowadzimy Cię za rączkę do gabinetu!karola_b, Pusshka, Sarka94, Anka32, Butterfly23, blador2 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyaszin wrote:A ja powiem tak, plus starań jest taki, że większość z nas w końcu porządnie się zbada. Bez tego nie byłoby motywacji.
Anka, to tym bardziej zaprowadzimy Cię za rączkę do gabinetu!
Biorę małża ze sobą ale Wasze towarzystwo również będzie mile widziane ❤️🫶🏻Pusshka, blador2, ezra lubią tę wiadomość