Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo było do przewidzenia że niedługo same zaczniecie się zjadać na tym wątku bo niestety są tutaj osoby jak przykładowo Anka które muszą być ciągle w centrum uwagi inaczej będzie źle.
Nie chciałyście nowych osób na wątku to tylko kwestia czasu aż on się rozleci przez takie zawistne osoby, powodzenia 😚Pragiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusiaa89 wrote:To było do przewidzenia że niedługo same zaczniecie się zjadać na tym wątku bo niestety są tutaj osoby jak przykładowo Anka które muszą być ciągle w centrum uwagi inaczej będzie źle.
Nie chciałyście nowych osób na wątku to tylko kwestia czasu aż on się rozleci przez takie zawistne osoby, powodzenia 😚
Masz coś do powiedzenia na mój temat to zrób to z prawdziwego konta a nie z anonimowego
Nie będę się tłumaczyła z własnych odczuć przed jakąś małą tchórzliwą istotką -
nick nieaktualny
-
A ja nie wiedziałam, że wymiana zdań i opinii to „zjadanie się”. Naprawdę, to że nie zawsze się zgadzamy nie oznacza, że zaraz się poobrazamy i znikniemy z forum. A jeśli ktoś tak myśli i właśnie w taki sposób działa, pozostaje tylko współczuć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 16:37
Anka32, Edithka, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyaszin wrote:A ja nie wiedziałam, że wymiana zdań i opinii to „zjadanie się”. Naprawdę, to że nie zawsze się zgadzamy nie oznacza, że zaraz się poobrazamy i znikniemy z forum. A jeśli ktoś tak myśli i właśnie w taki sposób działa, pozostaje tylko współczuć.
Od jutra nie będę Was zjadać bo przechodzę na dietę 🥹🤣 -
Znów ktoś robi 'a kuku' zza krzaka 🫣 Nusia Kochanie, nie mierz wszystkich swoją miarą 🤗
Anka32 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyaszin wrote:A ja nie wiedziałam, że wymiana zdań i opinii to „zjadanie się”. Naprawdę, to że nie zawsze się zgadzamy nie oznacza, że zaraz się poobrazamy i znikniemy z forum. A jeśli ktoś tak myśli i właśnie w taki sposób działa, pozostaje tylko współczuć.
Myślę że tak właśnie będzie, to kwestia czasu. Zakładając ten wątek chyba miałyście świadomość że coraz więcej dziewczyn będzie w ciąży i tym samym wątek zrobi się bardziej ciazowy. Zostaną też takie które nie będą mogły w tą ciąże zajść i albo się dostosują do obecnej sytuacji albo znikna z forum, patrząc po dzisiejszych wpisach obstawiam że to drugie. Dlatego tak dobrym pomysłem były wątki miesięczne gdzie dziewczyny które zaszły miały możliwość pozostania i pisania o ciążowych tematach a te które nadal się starały przechodziły na nowe wątki i mogły uniknąć w ten sposób tych tematów.
Nie rozumiem też oburzenia Anki że dziewczyny coraz częściej piszą o ciążowych tematach skoro taki aktualnie jest ich stan- są w CIĄŻY. To o czym maja pisać skoro to jest dla nich priorytetem? A skoro jest coraz więcej Brzuchatek to wiadomo że te tematy będą coraz częstsze 🤔MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoska000 wrote:Znów ktoś robi 'a kuku' zza krzaka 🫣 Nusia Kochanie, nie mierz wszystkich swoją miarą 🤗
Tak Gosiu, jak widzisz jest to forum publiczne i każdy ma tu podgląd. To że założyliście sobie ten wątek i nie chcecie tu nikogo innego nie oznacza że nikt nie ma prawa się wypowiedzieć. Otóż każdy ma prawo wyrazić swoją opinię czy Wam się to podoba czy nie 🙂 -
Ale wątki miesięczne nadal są. Każda ma prawo wyboru. A jeśli ktoś odejdzie, to tylko i wyłącznie sprawa tej osoby. A takie pisanie typu „ha, wiedziałam że tak będzie” jest po prostu słabe i nie rozumiem celu tej wypowiedzi.
Zdawałyśmy sobie sprawę, że w pewnym momencie dziewczynom, które w ciąży nie są, będzie ciężko udzielać się we wspólnym wątku, ale podjęłyśmy decyzję, że spróbujemy. A to, czy pozostaniemy w takim samym składzie, tego już nie wie nikt. Może ktoś odejdzie, może przyjdzie ktoś nowy. To jest TYLKO forum.goska000, Pusshka, Edithka, Anka32, blador2, Paula9463, Muuu., ezra lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
nick nieaktualnyNusiaa Skarbie, widzę, że jednak muszę Ci wytłumaczyć pewne kwestie bo Ci się mylą podstawy
Nie napisałam, że jestem oburzona tylko, że tematy ciążowe nieco mnie przytlaczają
Może zapoznaj się z objaśnieniem słowa oburzenie i przytłoczenie a potem się wypowiadaj? Wbrew pozorom to nie jest jedno i to samo tak jak bynajmniej to nie to samo co przynajmniej
Jakbym chciała być w centrum uwagi tak jak chcę być w Twojej opinii to wciskałabym się tutaj z każdym tematem a jednak wiem kiedy milczeć
No i na szczęście jak już chcę Dziewczynom zwrócić uwagę to robię to wprost a nie wyskakuję zza krzaków z nowo założonego konta
-
nick nieaktualnyaszin wrote:Ale wątki miesięczne nadal są. Każda ma prawo wyboru. A jeśli ktoś odejdzie, to tylko i wyłącznie sprawa tej osoby. A takie pisanie typu „ha, wiedziałam że tak będzie” jest po prostu słabe i nie rozumiem celu tej wypowiedzi.
Zdawałyśmy sobie sprawę, że w pewnym momencie dziewczynom, które w ciąży nie są, będzie ciężko udzielać się we wspólnym wątku, ale podjęłyśmy decyzję, że spróbujemy. A to, czy pozostaniemy w takim samym składzie, tego już nie wie nikt. Może ktoś odejdzie, może przyjdzie ktoś nowy. To jest TYLKO forum.
Nikt tu nowy nie przyjdzie bo każdy kto próbował został wyrzucony na starcie 🙂 -
Poza tym, to że jakiś temat przytłacza dziś, nie znaczy, że tak będzie jutro. A mam wrażenie, że niektórzy tylko czekają na to, aż „Winiary się rozpadną”. 😅
Muszę Was zawieść, na razie na nic takiego się nie zanosi ale rozumiem małą iskierkę nadziei po dzisiejszym dniuPaula9463 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
Nusiaa89 wrote:Tak Gosiu, jak widzisz jest to forum publiczne i każdy ma tu podgląd. To że założyliście sobie ten wątek i nie chcecie tu nikogo innego nie oznacza że nikt nie ma prawa się wypowiedzieć. Otóż każdy ma prawo wyrazić swoją opinię czy Wam się to podoba czy nie 🙂
Wypowiadasz się w dość specyficzny sposób. Uznajesz, że racja leży tylko po Twojej stronie. Jeśli czytasz nas skrupulatnie to wiesz dlaczego dość często odsyłamy dziewczyny na wątki miesięczne, ale zanim je odeślemy to najczęściej odpowiadamy na zadane przez nie pytania. Nawet jeśli sprawa dotyczy elementarnej wiedzy zaczerpniętej z podstawówki - czy podczas pettingu mogłam zajść w ciążę, partner nie doszedł we mnie ( mam dni niepłodne, ale boję się ciąży ) etc. Jeśli w Twoim życiu wymiana zdań, żywa dyskusja oznacza to, o czym pisałaś to jest to dość przykre, ale to domena naszych czasów. Ludzie nie potrafią prowadzić dialogów. Często obrażają się, kłócą, unoszą, zupełnie niepotrzebnie. Wszystko jest do zrobienia gdy obie strony chcą się dogadać. W pracy, w małżeństwie, w rodzinie, na forum09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Nusiaa89 wrote:Nikt tu nowy nie przyjdzie bo każdy kto próbował został wyrzucony na starcie 🙂🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
Czemu mnie nie dziwi,że jak taka wymiana to wpada ktoś tylko żeby sobie ulżyć 🤣🤣
Anka masz chyba psychofanke 🤣Paula9463 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Anka32 wrote:Od jutra nie będę Was zjadać bo przechodzę na dietę 🥹🤣
-
Ale przecież to nie Anka zwróciła pierwsza na to uwagę, tylko Ultramaryna. 😅
Paula9463 lubi tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Anka jesteś sławna, co tu jakaś obca wpada to ma coś do powiedzenia o Tobie. 😂
Rozumiem, że nie każdy mnie lubi bo ja też nie lubię wszystkich 🤣 ale nie chce mi się zakładać dodatkowych kont żeby tej osobie dokopać.
Ale wiecie Dziewczyny, jeśli uważacie, że jest tak jak pisze Nusia to walcie jak w dym. Wezmę to na klatę i się poprawię jak coś -
nick nieaktualnyEdithka wrote:Ale przecież to nie Anka zwróciła pierwsza na to uwagę, tylko Ultramaryna. 😅
Pierwsza napisałam, że przytlaczają mnie ciążowe tematy i dlatego trochę norkuję 🥹
Mogłam napisać z anonimowego konta, eh ta potrzeba bycia na świeczniku 😅goska000, Edithka, Paula9463, Muuu. lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Rozumiem, że nie każdy mnie lubi bo ja też nie lubię wszystkich 🤣 ale nie chce mi się zakładać dodatkowych kont żeby tej osobie dokopać.
Ale wiecie Dziewczyny, jeśli uważacie, że jest tak jak pisze Nusia to walcie jak w dym. Wezmę to na klatę i się poprawię jak coś
Ja raczej myślę,że Nusia zazdrosic Ci pewności siebie i dlatego tak ja to uwiera 🤣
Anka nie zmieniaj się 😁
Ja np wolę słuchać/czytać niż być w centrum uwagi. Ale wolałabym być bardziej pewna siebieŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰