Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka, no to super wieści. Szybko zleci 💕
Paula, chciałabym odpocząć na wakacjach Może na emeryturze choć wątpię. Nie umiemy usiedzieć w miejscu
Gosiu, owocnego spotkania. Na pewno wszystko się uda ☺️
Ktora jutro do pracy i ma zero chęci palec pod budkę ;pMałgosiagosia, Anka32, Paula9463, Muuu. lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Dziewczyny robicie hennę na brwi? Wstyd się przyznać, ale ja dopiero co zrobiłam pierwszy raz w życiu, kosmetyczka mnie namówiła. Podoba mi się efekt. Co ile to się powtarza i czy polecacie jakieś produkty do tego? 😅 Chciałabym robić sobie sama.
Kilka lat temu farbowałam brwi i rzęsy henną w domu. Kupowałam takie gotowce chyba marki Delia.
Po latach jak się dowiedziałam, że henna jest tylko ruda i to co sprzedają pod tą nazwą nie ma z henną nic wspólnego przestałam kupować 😅Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
Gośka, ja
Ale za to dziewczyny z pracy wymyśliły wypad do Rzymu i lecimy w czerwcu na 3 dni 😍Anka32, Małgosiagosia, Nomeolvides, blador2, goska000, Edithka, Butterfly23, Myszkaaa20, Pusshka, Cerva, PoczątkującaPisarka, Paula9463, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Muuu., kasia97, Effiii lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Anka, no to super wieści. Szybko zleci 💕
Paula, chciałabym odpocząć na wakacjach Może na emeryturze choć wątpię. Nie umiemy usiedzieć w miejscu
Gosiu, owocnego spotkania. Na pewno wszystko się uda ☺️
Ktora jutro do pracy i ma zero chęci palec pod budkę ;p
Ja mam jutro na 5.30 🤣 o 11.45 będę już po pracy ale jak pomyślę, że muszę wstać najpóźniej o 2.45 to serduszko mi pęka 😜 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Kilka lat temu farbowałam brwi i rzęsy henną w domu. Kupowałam takie gotowce chyba marki Delia.
Po latach jak się dowiedziałam, że henna jest tylko ruda i to co sprzedają pod tą nazwą nie ma z henną nic wspólnego przestałam kupować 😅 -
Anka32 wrote:Ja mam jutro na 5.30 🤣 o 11.45 będę już po pracy ale jak pomyślę, że muszę wstać najpóźniej o 2.45 to serduszko mi pęka 😜
@Aszin, super pomysł. Rzym jest piękny. Same sobie będziecie wszystko organizować? -
Anka, będą 😍
Małgosia, tak, same. Znalazłyśmy mega tanie loty 😁Anka32, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
Małgosia jak mi się chce to zrobię, tyle że ja brwi mam akurat ok, gęste, ciemne. Hennę polecam taką wyciskaną już w tubce, ekspertem nie jestem, miałam tylko chyba z refectocil, wtedy nie trzeba mieszać. No i staraj się nałożyć tylko na brwi bo ja zawsze upaćkam się mocno🤣 A to Twoja rodzina czy męża? Brzmi dosyć ciekawie, bo kilka lat już mamy😉
Gosia może zęby wyszły maluchowi i będzie trochę lżej🤔 a polubił się już w wychodzeniem na dwór?
Anka omg... będziesz tuptała na pieszo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 15:40
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka, o kuźwa której? Ty już musisz iść spać! :>
Blador, zębów nadal nie ma. Ślini się trochę mniej, ale poza tym bez zmian. Co do spacerów to różnie. Częściej zrzędziPaula9463 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Małgosia jak mi się chce to zrobię, tyle że ja brwi mam akurat ok, gęste, ciemne. Hennę polecam taką wyciskaną już w tubce, ekspertem nie jestem, miałam tylko chyba z refectocil, wtedy nie trzeba mieszać. No i staraj się nałożyć tylko na brwi bo ja zawsze upaćkam się mocno🤣 A to Twoja rodzina czy męża? Brzmi dosyć ciekawie, bo kilka lat już mamy😉
Gosia może zęby wyszły maluchowi i będzie trochę lżej🤔 a polubił się już w wychodzeniem na dwór?
Anka omg... będziesz tuptała na pieszo? -
Butterfly23 wrote:No nie gadaj, że z naszej wiochy? 🤣
Butterfly23 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
nick nieaktualny
-
Witam się po majówce, coś podczytywałam ale nie wszystko.
Widzę, że wywiązała się tutaj dyskusja; poniekąd rozumiem i jedna i drugą stronę, wszystkim mocno kibicuję i trzymam kciuki. Mnie tematy ciążowe nie ruszają - poprostu jestem już na zupełnie innym etapie w tym wszystkim, jednak rozumiem, że niektóre dziewczyny może to poprostu boleć i widać, że wycofują się z wątku. Nie będę pisać tutaj moich spostrzeżeń z ostatniego miesiąca bo to nie o to chodzi, ale fakt ostatnio tematy ciążowe zdominowały ten wątek - mnie to nie przeszkadza, bo to miał być wątek dla wszystkich, czytać czytam jednak się do tego nie odnoszę - bo po prostu nie mam w tej kwestii wystarczającej wiedzy.
W okresie letnim z pewnością będzie mnie tutaj mniej zajmę się sobą, wracam do aktywności fizycznej typy rower czy rolki, będę korzystać z każdego ciepłego weekendu. Jeśli chodzi o tematy staraczkowe chętnie doradze, wiecie gdzie mnie szukać.
Anka napisała swoje odczucia zresztą jak same prosiłyście i wywiązała się lawina tak nie powinno być - według mnie nie każdy wpis tutaj jest napisany we właściwy sposób.
Życzę Wam miłego dnia i wracam odpoczywać bo jutro do pracy 😘Anka32, ultramaryna_, Butterfly23, Paula9463, Alysa, ezra lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne 🧬
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)