Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdirella wrote:Dziękuję za odpowiedzi postaram się szybko dostać do endo... dorobię ft3, żeby mieć pełny obraz sytuacji ale, zepsułam sobie koncówkę roku 🙈🙈
Boję się tu zajrzeć za 3 dni, jak tu tyle stron w kilka godzin 🤯🤯
Też sobie tak zepsułam przedwczoraj a wczoraj dobiłam 😅
Ale przynajmniej wiemy na czym stoimy 😊 -
U mnie dzisiaj biel.. więc wczoraj był fałszywy alarm, czekam na małpę. Przez cały dzień i w nocy tak mnie ciągnęło w podbrzuszu, ale to pewnie właśnie jaśnie pani się zbliża. No nic, trzeba będzie za miesiąc dalej próbować 🤷♀️
https://zapodaj.net/plik-5Mg25RxuyO👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
karola_b wrote:Hej dziewczyny!
U mnie dzisiaj tempka 36.92, gdzie wczoraj rano było 36.01, chyba że źle odczytałam. I tylko to mnie podkusiło do zrobienia testu.
https://ibb.co/QMCpc5S
To ten czuły test z Action. Owulakami z tego sklepu nie udało mi się wyłapać w tym miesiącu piku, więc podchodzę do tego zupełnie na chłodno 😊
Powielam post z wątku grudniowego.
po cichu gratuluje i trzymam kciuki! 🍀♥️
karola_b lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnykarola_b wrote:Hej dziewczyny!
U mnie dzisiaj tempka 36.92, gdzie wczoraj rano było 36.01, chyba że źle odczytałam. I tylko to mnie podkusiło do zrobienia testu.
To ten czuły test z Action. Owulakami z tego sklepu nie udało mi się wyłapać w tym miesiącu piku, więc podchodzę do tego zupełnie na chłodno 😊
Powielam post z wątku grudniowego.
😍✊️karola_b lubi tę wiadomość
-
@Fooskatt, przypomniałaś mi o mojej nastoletniej miłości do wiśniówki 😂 Z koleżankami piłyśmy ją namiętnie... teraz nie mogę na nią patrzeć! Zresztą, naprawdę swoje już w życiu wypiłam, teraz już jestem grzeczna 😅
Co do mierzenia temp - ja się ciągle uczę, ale grunt, żeby 3 temp po owulacji były wyższe od 6 temp sprzed owulacji, czyli chodzi o to że musi być wzrost ☺️ U mnie w poprzednich 2 miesiącach był to wzrost o 0,3 - w listopadzie wzrost już na drugi dzień po bólach owulacyjnych, a w grudniu wzrost na trzeci dzień. Popatrz sobie na udostępnione wykresy - ja lubię podglądać i uczyć się w ten sposób 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 08:59
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
karola_b wrote:Hej dziewczyny!
Powielam post z wątku grudniowego.karola_b, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
blador2 wrote:W ogóle popatrzcie na pierwszą stronę na brzuszki... jak dopiszę Karoli to tylko Wenka zostanie "sama", a w środku to już w ogóle mamy skupisko ciężarnych, a poza mną i Puszinką, no i dziewczynami dopisanymi wczoraj to na serio notowałam kolejność jak się zgłaszałyście na wątek.
Ja dzisiaj mam samotną sobotę, chłopaki pojechali razem w trasę 🥰
czekam na ten moment kiedy każda z pierwszej strony listy będzie miała wpisany "brzuszek" 🍀😍 i mam szczera nadzieje, ze każda w nowym roku zobaczy wymarzone IIViii, karola_b, Muuu., blador2, Małgosiagosia, ultramaryna_, Cerva, Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
@blador2 możesz mnie dopisać 😊 chociaż na pewno nie będę w stanie być w 100% na bieżąco 😆
@karola_b toż to piękna kreseczka! Trzymam mocno kciuki 🍀✨
@Luna_ no co za wstrętny oszust wczoraj był 🤬 przytulam 🫂❤️karola_b, Luna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Karola_b trzymam mocno kciuki! Kreseczka już bardzo ładna! Oby to było to!
karola_b lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
@Blador, obyś co miesiąc mogła dopisywać brzuszki 😁
@Luna, przykro mi, ale jeszcze nie wszystko stracone ✊
A do mnie punktualnie zawitała królowa 🐒
Dziewczyny, jaka dawkę kwasu foliowego bierzecie? 400 czy 800?Luna_ lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
@Luna 🫂🫂
Luna_ lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyLuna_ wrote:U mnie dzisiaj biel.. więc wczoraj był fałszywy alarm, czekam na małpę. Przez cały dzień i w nocy tak mnie ciągnęło w podbrzuszu, ale to pewnie właśnie jaśnie pani się zbliża. No nic, trzeba będzie za miesiąc dalej próbować 🤷♀️
https://zapodaj.net/plik-5Mg25RxuyO
🫂Luna_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszin wrote:@Blador, obyś co miesiąc mogła dopisywać brzuszki 😁
Dziewczyny, jaka dawkę kwasu foliowego bierzecie? 400 czy 800?
Dobrze, że pytasz bo przypomniałam sobie, że muszę zamówić suple! ❤️ -
aszin wrote:@Blador, obyś co miesiąc mogła dopisywać brzuszki 😁
Dziewczyny, jaka dawkę kwasu foliowego bierzecie? 400 czy 800?
@Luna 🫂
aszin, Luna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
@blador2 haha dzięki 😆😆
U mnie dzisiaj pierwszy dzień nowego cyklu. Będę próbować z NAC w 3-7 dc, liczę na szybszą owu, ale też trochę się boję że wyhoduję jakieś torbiele 😬 Mimo to zaryzykuję 😅
Poprzedni cykl trwał 51 dni 🤡blador2 lubi tę wiadomość
-
Luna 🫂
Karola po cichu gratuluję i trzymam mocne kciuki 🥹
Ja nie myślę o porodzie. Dla mnie bardziej prawdopodobny jest lot na Marsa niż to.
Kwasu foliowego przyjmuje 400.
Anka współczuje Ci przygód z siostrą, ale wiesz, że zawsze jej pomożesz. Bo to jednak siostra. Rodziny się nie wybiera stety/niestety.
Dziewczyny lecicie jak szalone! Ja nie dam rady nadrobić już grudniowego wątku. Od wczoraj świętuje już Sylwestra i tak zaglądam do Was sporadycznie, a później pół godziny nadrabiam 😂
Miłego dnia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 09:34
karola_b, aszin, Luna_, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Karola super krecha😍 trzymam kciuki żeby to było to🤞
Luna🫂
Aszin ja biorę 400
U mnie dzisiaj dalej biel, chociaż nie za bardzo sie spodziewam czegoś innego, ale oczywiście jutro też siknę😂aszin, Luna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia