Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusiaa89 wrote:Anka to w ogóle inna bajka. Ona musi być w centrum zainteresowania, najlepiej jakby wątek kręcił się wokół niej i jej problemów. Teraz rzeczywiście mniej pisze ale dawniej tu był młyn od jej wpisów i użalania się nad sobą.
Ale dziś rzeczywiście nie będę nic więcej o Ance pisać - bo rozumiem, ze martwi się o siostrzeńca. Nawiązałam tylko dlatego, że Alysa wspomniała. -
nick nieaktualny
-
klaudia_23 wrote:Dzieki dziewczyny jestem dobrej mysli, bo to jedyne co mi zostalo.
@Alyss juz mi dali nawet zupe do zjedzenia i zjadlam 🙈
Ania mój ma 3 litry, podziałki i napisy motywujące. Ale mi on pomaga w piciu. Mąż taki sam sobie zażyczył i też chodzi z nim po domu23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Japierdole kurwa mać, już mnie to dosłownie wkurwia. Wyrazilyscie swoje zdanie o naszej grupie, a teraz jeszcze jakieś wywody na temat każdej z Nas będą. Przez Was tutaj atmosfera się psuje, dopóki takie trolle jak Wy się nie wypowiadają to atmosfera jest dobra. Ciagniecie ten temat drugi dzień, dla.mnie to forum to często część terapii .. a wy Nusia i Sania kurwa dosłownie potraficie wszystko zjebac. Czy możecie już skończyć ? Macie swoje wątki to weźcie w nich siedzicie i serio proszę Was nie róbcie zbędnej burzy.
Nie kłam. Najpierw coś się popsuje, a dopiero później my się wypowiadamy. Gdyby ta atmosfera była taka cudowna - nie byłoby naszych wypowiedzi. -
Butterfly23 wrote:https://diag.pl/sklep/pakiety/zespol-antyfosfolipidowy-aps-klasyczne-markery-serologiczne/
Przy podejrzeniach zakrzepicy np. Jak chcesz iść do hematologa, to warto zrobić te badania.
Już sama nie wiem co robić 🥺 czy iść na tą wizytę czy nie.
Poza bólami głowy i zawrotami ( ciągłymi), opuchniętymi nogami i dłońmi i zadyszkami to czuje się super. Nie odczuwam nic niepokojącego.
Muszę się zastanowić bo wizyta 300 plus te badania to znów pójdzie 600-700👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
I dostałam tsh 3,070 więc chyba dawka 75 jest za mała już.
Mimo,że w II trymestrze niby się mieści chodzi o widełkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 13:15
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Blador myślę że jak dojdzie do siebie to da nam od razu znać.
Effiii nie denerwuj się, szkoda Twoich nerwów. Jak będą chciały to niech paplają, trzeba nie dać się sprowokować. Myślę że bez ich udziały wczorajszy zgrzyt potoczyłby się inaczej. Ich wpisy podniosły Nam bardziej emocje.
Cerva a może taki bidonik jak mój 2 l by Ci pomógł w tym piciu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySania92 wrote:Też to zauważyłam , Alysa po każdej takiej akcji jest baaardzo miła i bardzo wszystkim chce pomóc, interesuje się co u innych. Dobrze napisane.
Ale widziałaś wpis Alysy ze gdyby nie MY to wczorajsza rozmowa potoczyłaby się inaczej 🫢 zaraz się dowiemy że to nasza wina, że w ogóle jakikolwiek konflikt powstał.
Chyba jakoś musi sobie wytłumaczyć tą sytuację, jak już słoma z butów wyszła 🙃 -
Anka32 wrote:@Alysa @Cerva u mnie picie wody leży i kwiczy 😅
A bidonik mam fajny bo 1.5 litrowy i to z podziałkami 😜Cerva lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Mam info od Siostry, że zabieg będzie jednak jutro, eh.
To w sumie chyba dobre info? Bo to oznacza, ze sytuacja nie jest az tak zla, ze trzeba operowac natychmiast
Biedny maluszek od urodzenia ciagle szpital i zabiegi. Oby to sie jak najszybciej skonczylo i wyszedl zdrowy.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyNusiaa89 wrote:Ale widziałaś wpis Alysy ze gdyby nie MY to wczorajsza rozmowa potoczyłaby się inaczej 🫢 zaraz się dowiemy że to nasza wina, że w ogóle jakikolwiek konflikt powstał.
Chyba jakoś musi sobie wytłumaczyć tą sytuację, jak już słoma z butów wyszła 🙃
jedyne co potrafią nam odpisać to, ze jesteśmy trollami i że my wprowadzamy złą atmosferę -
@Ania to kciuki i jutro za Kaziczka 🥹
@Klaudia jesteś dzielna. Nawet nie chce sobie wyobrażać jaki to ból i stres, który teraz czujesz. 💜
@Nome ja Cię totalnie rozumiem. Otwierając badania z HIV zaczęłam płakać i mówić do siebie, że już tego nie chce wszystkiego, taki strach mnie ogarnął. 🥺 czy Ty dziś masz wizytę? Bo w wirze miliona postów Trollików nie mogę odnaleźć 🥹Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml 😵 -
Napisałam maila do pani co się ze mną kontaktowała z luxmedu, że zwrot za badania w ramach swobody leczenia jest niemożliwy, żeby wysłała mi zapis w regulaminie na ten temat. A co. Tamtej kasy na pewno już nie odzyskam, ale na przyszłość mnie w konia robić już nie będą. Nawet jak tylko ze skierowaniem, to odzyskałabym 40 zł za prolaktynę, bo na to miałam skierowanie w portalu pacjenta.
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Sania92 wrote:Nie kłam. Najpierw coś się popsuje, a dopiero później my się wypowiadamy. Gdyby ta atmosfera była taka cudowna - nie byłoby naszych wypowiedzi.
Sania, wybacz, ale akurat swoimi wpisami tej naszej atmosfery nie poprawiasz. Wręcz przeciwnie.
Naprawdę nie wiem jaki masz cel w pisaniu tutaj. W analizowaniu osób, przytaczaniu sytuacji. Wręcz chamskie jest Twoje ocenianie Alysy, czy Anki, ich charakterów i tego, co robią. Co złego w tym, że ktoś wrzuca zdjęcie tego, co ugotowała, czy wyników badań? Ja też wrzucam i co z tego? Ty swoim koleżankom nie wrzucasz? Nie rozmawiasz o normalnym życiu? Nikt później nikogo z tego nie rozlicza, chore to.
Ewidentnie masz problem sama ze sobą, może warto poszukać pomocy u specjalisty.Anka32, Alysa, aszin, Effiii, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:To w sumie chyba dobre info? Bo to oznacza, ze sytuacja nie jest az tak zla, ze trzeba operowac natychmiast
Biedny maluszek od urodzenia ciagle szpital i zabiegi. Oby to sie jak najszybciej skonczylo i wyszedl zdrowy.
Z jednej strony tak jak piszesz bo to znaczy, że sytuacja nie jest tragiczna ale z drugiej.. bylibyśmy już o krok dalej a tak to kolejny dzień oczekiwania. -
Nusiaa89 wrote:Ale widziałaś wpis Alysy ze gdyby nie MY to wczorajsza rozmowa potoczyłaby się inaczej 🫢 zaraz się dowiemy że to nasza wina, że w ogóle jakikolwiek konflikt powstał.
Chyba jakoś musi sobie wytłumaczyć tą sytuację, jak już słoma z butów wyszła 🙃23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Butterfly23, Nomeolvides, aszin, Liyss🧚🏻, Cerva, Sunnysunsun, PoczątkującaPisarka, Paula9463, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml 😵