Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry☀️
Blador ja polecam czopki glicerynowe, po operacji działały na mnie jak złoto😊
Klaudia🫂🫂 jeszcze sobie odbijesz te spacerki po ciąży z dzidziolkiem w wózku😍klaudia_23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Butterfly23 wrote:🌿Klaudia, a nie masz koło siebie gdzieś parku albo nawet dalej bo autem jako pasażer możesz jeździć? Żeby pojechać, położyć się na kocu. Zawsze to inaczej taka godzinka na świeżym powietrzu.
Mam i na pewno bede tak robic czy np pojade sobie do rodzicow, bo oni mieszkaja w domu i maja fajny taras 😊 ale narazie do czwartkowej wizyty nie wychodze z mieszkania (jedynie na balkon), bo sie boje 🙈 Jesli w czw gin powie, ze nie musze ciagle lezec to wtedy bede cos kombinowala
@Liyss tak, w ciazy czeste sa zaparcia ale nie nastawiaj sie negatywnie, ze na pewno bedziesz je miala. Ja np nie mam
Co do wychodzenia z domu moze sprobuj najpierw do jakiegos najblizszego sklepu po jakiegos loda? I stopniowo zwiekszaj dystans.Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
aszin wrote:Wiecie co, kocham ekspres do kawy, ale komunikatu „napełnić pojemnik” nienawidzę 🤪 zawsze w najmniej odpowiednim momencie.
Też nienawidzę, jeszcze najgorzej jak combo trafisz i po napełnieniu wyskakuje "opróżnij pojemnik na fusy"😆karola_b lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Sania, no chyba nie
Ja nie mam czasu zaglądać na Nasze forum na bieżąco czasami 😎
Ty Gosia nie zaglądasz, ale podejrzewam, że Alysa tak
Nusia miała rację pisząc, że Alysa "po dramie" zaciera złe wrażenie, jest nadzwyczaj miła, wypytuje o wszystko, można powiedzieć, że " wchodzi w dupkę", później troszkę się odsuwagdy był problem z Renatą - była tak strasznie aktywna na kwietniowym, wszystkim doradzała, więc nie chce mi się wierzyć, że nie podczytuje innych wątków
-
Liyss tak w Gnieźnie wczoraj był armagedon. Współczuję tym ludziom. Jak słuchałam jak opowiadali co mają zniszczone, ile rzeczy tam mają - masakra. No i sam fakt że na raz tyle zgłoszeń, straż ma ograniczona ilość środków. Ludzie zapewne do dziś czekają żeby ktoś przyjechał wodę wypompować. A były też takie przypadki ze tej wody było po prostu za mało na pompę strazacką ( zazwyczaj musi bym 50 cm żeby w czymś się zanurzyła, czasem mają nowsze działające od 30cm), a ludzie mieli tej wody np 15 cm. I muszą wtedy starać się działać na własną rękę. Bo straż pojedzie w pierwszej kolejności tam gdzie moga użyć pomp, jak wszystko to o robią to dopiero ewentualnie czasem pomagają przy tych innych przypadkach.27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Sania92 wrote:Ty Gosia nie zaglądasz, ale podejrzewam, że Alysa tak
Nusia miała rację pisząc, że Alysa "po dramie" zaciera złe wrażenie, jest nadzwyczaj miła, wypytuje o wszystko, można powiedzieć, że " wchodzi w dupkę", później troszkę się odsuwagdy był problem z Renatą - była tak strasznie aktywna na kwietniowym, wszystkim doradzała, więc nie chce mi się wierzyć, że nie podczytuje innych wątków
Paula9463, Edithka, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
U nas też pozalewane piwnice i to tak, że woda stała przy drzwiach na metr i wlewała się do środka przez szpary. Ogólnie nasze miasto jest okropne pod tym względem, jakiś większy deszcz i bardzo dużo ulic i dzielnic po prostu tonie.
Lyiss, jak będziesz zakładała najgorsze i unikała wszystkiego, bo „może” coś się stanie, to podupadniesz psychicznie. Po prostu spróbuj 🫂Alysa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Dzień dobry ☀️
@Maniaa 🫂🫂🫂
@Puszinku, cały czas kciuki za Was ✊
@blador, a próbowałaś oleju lnianego albo siemienia?
@Liyss nie ma innej rady jak stopniowo wychodzić, na krótki czas i zwiększać sobie 🙂Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Sania, jak widzę znasz mnie lepiej i wiesz co robię w wolnym czasie. To chyba żyjemy w dwóch różnych rzeczywistościach i nie wiem co robię 🤪🤣
Myślałaś że wywołasz tu jakaś burzę wpisem o Marynie - nie udało się. Teraz próbujesz dalej prowokować. Widać lubisz wywoływać dramy.Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
nick nieaktualny
-
Hejka. ☺️
🌿Blador ja ostatnio miałam trochę problem z zaparciami, nie było jakoś tragicznie, ale bałam się, że od napinania jeszcze będę mieć problem z hemoroidami. Wzięłam Forlax saszetki kilka dni i od tej pory się unormowało - odpukać. Mają lepsze działanie niż laktuloza. I możesz śmiało sobie pić jak gdzieś wychodzisz, bo one nie działają tak gwałtownie. 😛 Bardziej regulują, efekt występują między 24-48 godzin. Jak to nie pomoże to są też takie mikrowlewki doodbytnicze, np. Melilax (wersja dla dorosłych). Tutaj efekt powinien wystąpić od razu. Mogą być stosowane w ciąży. Osobiście nie stosowałam, ale pacjenci bardzo sobie chwalą jeśli już się ktoś przekona do takiej formy podania. 🙂
🌿Motylku tempka pnie się w górę ładnie. 🤞🏼
🌿Alysa super, że udało się na NFZ ogarnąć termin.
Ja dziś w planach spacer z przyjaciółkami, a potem Małżyk już wraca i lecimy na szkole rodzenia. 🙂
A byłam wczoraj w LuxMed i mogę normalnie przyjść do nich ze swoją szczepionka.Butterfly23, blador2, Alysa, Paula9463 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
aszin wrote:U nas też pozalewane piwnice i to tak, że woda stała przy drzwiach na metr i wlewała się do środka przez szpary. Ogólnie nasze miasto jest okropne pod tym względem, jakiś większy deszcz i bardzo dużo ulic i dzielnic po prostu tonie.
Lyiss, jak będziesz zakładała najgorsze i unikała wszystkiego, bo „może” coś się stanie, to podupadniesz psychicznie. Po prostu spróbuj 🫂27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Liyss to wyjdź w towarzystwie męża przed blok, przekonasz się, że będzie ok i będziesz chciała więcej😁
Cerva dzięki, kupię te saszetki😘 wiem o wlewkach i byłam już zdecydowana żeby wysłać męża, ale wyczytałam na necie od 01.05 nie ma u nas dyżurów aptek, najbliższa 40 km a on szedł na noc do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 08:53
Cerva, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Mnie te hormony wykończą, właśnie 4h spędziłam w wc, ud nie czuję, mam takie zaparcia... a już było tak dobrze. Piję jak to P. Mówi jak smoczyca, owoców jem 3 razy tyle co w 1 trymestrze a jest jeszcze gorzej niż na początku😭🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Alysa wrote:Aszin ja teraz mieszkam w dzielnicy położonej najwyżej w całym mieście, więc deszcz zawsze od nas spływa. Ale centrum jest niżej, do tego zabetonowane jak to centrum w tych czasach🙄. W zeszłym roku miałam zawieść bratanków na zajęcia sportowe, złapała nas po drodze ulewa, trwała max 15 minut. Na szczęście udało nam się przejechać przed falą. 5 minut po naszym przejeździe jedna z głównych ulic przeszło tyle wody że samochody tam stojące zostały zalane 🙄 Oczywiście każdy większy deszcz tak jest.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Hejka z rana!
U mnie dziś też zapowiadają +27*C, od rana jest pięknie 😍
Dziękuję za Wasze wczorajsze życzenia urodzinowe!
@bladorku też obstawiałam, że u Ciebie to przez żelazo, ale jednak nie bierzesz. Może spróbuj wypić zalane wrzątkiem i odstane siemię lniane? Mi sporadycznie trafiają się zaparcia, ale zwykle pogoni mnie już z rana po kawie z mlekiem 😁
Proszę dziś o pół kciuka - o 15:15 mam wizytę, liczę na jakieś ładne zdjęcie mojego Dzidziolka, bo jeszcze żadnego ładnego nie mam 😊 zagadnę mojego doktorka o 3D 😁aszin, Bulbasek, Butterfly23, Alysa, Małgosiagosia, klaudia_23, Myszkaaa20, Paula9463, Muuu., Edithka, PoczątkującaPisarka, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
-
I tym wpisem udowodniłaś,że nie tylko piszesz o innych bez ich wiedzy bo o osobie nie masz czego to dodatkowo,że uwielbiasz dramy. I nadal masz nudne życie bo siedzisz tylko na forum i szukasz dramy.
I mimo,że jesteśmy takie złe to i tak tu siedzisz i czytasz.Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
🌿Cerva ano pnie się 😁 ale ogólnie dziwny ten wykres, bo zawsze mam spadek przed wzrostem. A tu nie. I tak wiem, że nic z tego nie będzie, żyje już cyklem kiedy będę obstawiona lekami z każdej strony ☺️
Cerva lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)