Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahah no cieszę się nie jestem jedyną, ja dziś musiała. dolac wodę do ekspresu, a wczoraj opróżnić pojemnik na resztki. Kurde .. no... Ciekawe co jutro , pewnie kawe trzeba będzie dosypać
Liysss może faktycznie na początek z mężem, małymi kroczkami, aż złapiesz pewność że dasz radę sama wyjść
Klaudia wysyłam przytulasa 🫂 A myślałaś może żeby jakieś ręczne robótki robić ?? Nie chodzi mi o zabawę klejnotami R. Bardziej wełna , makrama ?? Może to zajmie Cię na troszkę ?aszin, Liyss🧚🏻, karola_b, blador2, Cerva lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Butterfly23 wrote:I po co znów zaczynasz?
Aszin to zalewanie piwnicy znam. Moja babcia mieszka w takim bloku wybudowany na terenach podmoklych, gdzie kiedyś były stawy. Nie trzyma w piwnicy nic bo co chwilę tam jest woda.
Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Effiii wrote:Klaudia wysyłam przytulasa 🫂 A myślałaś może żeby jakieś ręczne robótki robić ?? Nie chodzi mi o zabawę klejnotami R. Bardziej wełna , makrama ?? Może to zajmie Cię na troszkę ?03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Effiii, ale zabawa klejnotami to też forma rozrywki 🤣🤣🤣
karola_b, Liyss🧚🏻, Cerva, Effiii, goska000, Edithka, PoczątkującaPisarka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Effiii 🤣🤪 dałaś czadu i myślę że nie jednej poprawiłaś humor 🤣27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Alysa o kurde ja tak współczuję tym ludziom wszystkim, to są takie straty 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 23:33
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Alysa o kurde ja tak współczuję tym ludziom wszystkim, to są takie straty 😭
Dziękuję dziewczyny. Ja mam te mdłości i jak leżę czy siedzę to jakoś to w miarę kontroluje i jest ok. Jak chodzę i mam większy ruch to mnie mocniej mdli. A ja mam emetofobię - lęk przed mdłościami i wymiotami. Dlatego wolę siedzieć w domu 😪 A tak, że zemdleje czy coś to się nie boję. Mam wrażenie, że też to wszystko w mojej głowie siedzi. Dziś na chwilę wyjdę, ogarnę się, wezmę tik taki i się odważę.
Dziękuję, że mogłam się Wam wygadać. Dużo osób nie rozumie tego leku a mnie to męczy od dziecka!
Ja tylko jak leżałam to w miarę dawałam radę i podczas snu.
Właśnie teściowa przyniosła całą Łubiankę truskawek 😜będzie co jeść. Ale muszę zostawić dla chłopakówŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Sania, jak widzę znasz mnie lepiej i wiesz co robię w wolnym czasie. To chyba żyjemy w dwóch różnych rzeczywistościach i nie wiem co robię 🤪🤣
Myślałaś że wywołasz tu jakaś burzę wpisem o Marynie - nie udało się. Teraz próbujesz dalej prowokować. Widać lubisz wywoływać dramy.
Chciałam zobaczyć Waszą reakcję na tak dobrą wiadomość. I mimo, że już wiecie , żadna z czytających forum w tej chwili oprócz Aszin nie pogratulowała na majowym wątku, ani nie zostawiła polubienia pod wpisem Ultramaryny. A to przecież takie dobre wiadomości.
-
Liyss🧚🏻 wrote:Alysa o kurde ja tak współczuję tym ludziom wszystkim, to są takie straty 😭
Dziękuję dziewczyny. Ja mam te mdłości i jak leżę czy siedzę to jakoś to w miarę kontroluje i jest ok. Jak chodzę i mam większy ruch to mnie mocniej mdli. A ja mam emetofobię - lęk przed mdłościami i wymiotami. Dlatego wolę siedzieć w domu 😪 A tak, że zemdleje czy coś to się nie boję. Mam wrażenie, że też to wszystko w mojej głowie siedzi. Dziś na chwilę wyjdę, ogarnę się, wezmę tik taki i się odważę.
Dziękuję, że mogłam się Wam wygadać. Dużo osób nie rozumie tego leku a mnie to męczy od dziecka!
Będziemy trzymać kciuki! 🤞🏼 Małymi kroczkami do przodu.Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Sania92 wrote:Chciałam zobaczyć Waszą reakcję na tak dobrą wiadomość. I mimo, że już wiecie , żadna z czytających forum w tej chwili oprócz Aszin nie pogratulowała na majowym wątku, ani nie zostawiła polubienia pod wpisem Ultramaryny. A to przecież takie dobre wiadomości.
Cerva, Paula9463, Muuu., ezra lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Sania92 wrote:Chciałam zobaczyć Waszą reakcję na tak dobrą wiadomość. I mimo, że już wiecie , żadna z czytających forum w tej chwili oprócz Aszin nie pogratulowała na majowym wątku, ani nie zostawiła polubienia pod wpisem Ultramaryny. A to przecież takie dobre wiadomości.
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Cieszę się mogłam dać Wam trochę śmiechu 🤣
Liysss do odważnych świat należy, tik taki w rękę i maszeruj. Jak coś Winiary depczą Ci po piętach, a może właśnie świeże powietrze Ci pomożeidź lepiej z rana co by duchota i słońce nie potęgowało mdłości
Liyss🧚🏻, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Powtórzę. Gdyby Ultramaryna chciała, poinformowałaby nas o tym sama. Ja jej gratuluję z całego serca i bardzo się cieszę. Możesz jej przekazać 🙂
I na pewno nie miało wpływu to, że odeszła z wątku.
Dziewczyn z innego wspólnego też nie informowała, a mimo wszystko pogratulowały na wątku majowym.
-
Sania ale nikt nie musi teraz biec na wątek majowy z gratulacjami i nie jest to równoznaczne z życzeniem komuś źle. Dokładnie tak jak dziewczyny piszą jak Maryną będzie chciała się nam pochwalić to to zrobi przychodząc tu i tyle.
A swoim wpisem myślałaś że wywołasz u nas jakieś oburzenie, bo tu są same złe kobiety według Ciebie.Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
@Sania92 z całym szacunkiem, ale idź moralizuj ludzi gdzie indziej.
To była decyzja @Ultramaryny, żeby odejść z Winiar, skoro tutaj nie pisze to znaczy, że nie chce. Mogłabyś to uszanować? Jesteśmy dorosłe, każda decyduje sama o sobie i swoich czynach - nie Twoja sprawa czy pójdę polubić czyjś post na innym wątku, albo coś tam napisać. Z tego co widzę to Ty też nie polubiłaś ani nie pogratulowałaś, skandal.
Skończ z tymi swoimi analizami poszczególnych osób i zajmij się sobą, bo Twoje wpisy są po prostu nie na miejscu.Butterfly23, klaudia_23, Paula9463, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
-
Sania92 wrote:I na pewno nie miało wpływu to, że odeszła z wątku.
Dziewczyn z innego wspólnego też nie informowała, a mimo wszystko pogratulowały na wątku majowym.Edithka lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C