Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Push piękny wynik 😁czekamy na informacje w poniedziałek/wtorek✊️
Ezra fajnie,że jesteś zadowolona z wizyty🙂
Anka atakuj atakuj 😁😁
Mi przełożyli jutrzejszą wizytę z 18 na 17.30 więc szybciej 😝
I modlę się o pogodę jutroPusshka, ezra lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Hej kochane.
Dzisiaj wracam do domku to od jutra będzie mnie trochę więcej.
Na szybko: wczorajsze USG piersi stało się dzisiejszym. Kilka łagodnych torbielek, a moja stała zmiana w prawej piersi zniknęła, albo przesunęła się i lekko zmniejszyła co też jest możliwe. W każdym razie przez to do kontroli za pół roku.
puszinka bardzo ładna ilość jajeczek kurko! Oby teraz pięknie się zapłodniły i wytrwale dzieliły do 5 doby!
ezra bardzo fajna relacja z tej wizyty. Widać po niej, że jesteś zadowolona. I oby tak dalej! Faktycznie ciekawa ta informacja o poznawaniu personaliów rodziców. Z jednej strony chyba nie widzę w tym nic zdrożnego (i tak trzeba się na to najpierw zgodzić), z drugiej zaczęłam się zastanawiać, czy jak jesteś dawcą komórki jajowej albo nasienia to jest tak samo?
Króliczku moje kondolencjePusshka, ezra lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d -
Ezra wypali, wypali✊️
Aszin dołączam do teamu jestem truskawką😉 a z każdym dniem są lepsze😋
Klaudia czy Ty dzisiaj masz mamcię czy coś Cię tak pochłonęło🤔aszin, ezra lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Push piękny wynik 😁czekamy na informacje w poniedziałek/wtorek✊️
Ezra fajnie,że jesteś zadowolona z wizyty🙂
Anka atakuj atakuj 😁😁
Mi przełożyli jutrzejszą wizytę z 18 na 17.30 więc szybciej 😝
I modlę się o pogodę jutro
Atakuję od kilku dni 😂blador2, Królikkicek, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyezra wrote:To faktycznie tanio, u nas same badania już 5 tysięcy 🤔 ale to pewnie zależy od Kliniki i wielu czynników u nas dużo Małża diagnostyki 😊
🍷Effiii, blador, też byłam w szoku - byłam przygotowana na kwotę 15-20 tys. zł a tu miła niespodzianka. Wiadomo, gdybyśmy mieli jakieś dodatkowe badania genetyczne zarodków czy inne to wyszłoby znacznie więcej
🍷Effiii, Lola, Anka, jeśli będziecie przystępować do ivf to będę jak najmocniej trzymać kciuki i służyć informacją ✊️Anka32, Effiii, blador2, ezra lubią tę wiadomość
-
🌿Pusshka ale wyhodowałaś, no bosko! Oby się ładnie zapladniały, niech się dzieje na tym szkle! 😄 Jesteś mega dzielna.
🌿Anka owocnych działań. 🔥🔥🔥
🌿Nome czekam na zdjęcie bliźniaków. 🥰
🌿Blador no ślicznie 😍Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Mystic_Rose wrote:Hej Myszka
To może być moja druga ciąża. Mam już córkę, niedługo kończy 1,5 roku. Starania trwały pół roku, udało się z testami owulacyjnymi i mierzeniem temperatury. Zawsze marzyliśmy o małej różnicy wieku. Nie sądziłam, że teraz pójdzie tak szybko dlatego trochę nie dowierzam. Zazwyczaj mało mówię o sobie, dlatego odnoszę się do wpisów.
Mam nadzieję że Twój kropek już ładnie rośnie !
1,5 roku, super różnica! Też bym chciała taką małą między dziećmi 😊
Mystic_Rose lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
@Pusshka wow 15 🥚 to swietny wynik! Teraz tylko pozostalo trzymac kciuki za dalsze etapy 🤞🏼 Szczerze mowiac tez myslalam, ze ivf to koszt minimum 20 tys. takze jestem w szoku
@Erza super, ze jestes zadowolona z wizyty. Oby dofinansowanie weszlo od czerwca i zebyscie mogli juz tez zaczac dzialac 🤞🏼
@Blador mamuska ma przyjechac jakos po godz 16 😁 teraz R byl w domu po porannych treningach takze z nim troche posiedzialam, a teraz znowu pojechal i tez wroci po 16. Takze mam 2h dla siebie, chyba sie wezme za wyprawke choc troche 😅Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Effiii wrote:Lola zgłaszała się już gdzieś do kliniki??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 14:09
Effiii, Pusshka, blador2, Edithka, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:No tak, każdy przypadek indywidualny. Czerwiec już niedługo to dofinansowanie was odciąży 🍀 Choć rozumiem Twoje ostrożne podejście do tematu, ja jakoś nie wierzę nadal że nasze zarodki są w fazie wytwarzania
🍷Effiii, blador, też byłam w szoku - byłam przygotowana na kwotę 15-20 tys. zł a tu miła niespodzianka. Wiadomo, gdybyśmy mieli jakieś dodatkowe badania genetyczne zarodków czy inne to wyszłoby znacznie więcej
🍷Effiii, Lola, Anka, jeśli będziecie przystępować do ivf to będę jak najmocniej trzymać kciuki i służyć informacją ✊️
Bardzo liczę na Twoją wiedzę 🥹 -
Anka32 wrote:Bardzo liczę na Twoją wiedzę 🥹
Anka a ja liczę że Ci się ta wiedza do niczego nie przyda i jednak pyknie teraz naturalnie✊✊😘karola_b, blador2, Mystic_Rose, Lola93, ezra, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Ania mi też się wydaje że u Was pyknie teraz naturalnie ❤️❤️❤️
✊✊
Może te kreski co wysnilas ostatnio to będą właśnie Twoje ❤️👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Bardzo liczę na Twoją wiedzę 🥹
Jajniki się uspokoiły, jedynie jak siadam na wc to je odczuwam, generalnie najwygodniej mi jak leżę 😊 Także nie wiem czy bym wysiedziała w biurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 14:38
ezra lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Pusshka chciałam Ci pytać jak z kosztami, szczerze jestem zdziwiona jaka wyszła Wam suma, bo zazwyczaj mówi się o kosztach 15-20 tysięcy 😳 i te 5 z miasta to jak kropla w morzu...
Ezra obyście zawsze byli wzajemnie swoim motorem napędowym
Lola , Anka to i ja jak najszybciej chce dołączyć do tego teamu
To jest naprawdę kwestia mocno indywidualna jeśli chodzi o koszty IVF; jedna para zmieści się w 12.000,00 zł inne muszę wywalić ponad 20.000,00 - bo nie łapią się np. na dofinansowanie leków; chociaż od czerwca kryterium AMH jest zniesione;)ezra lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Pusshka wrote:Muszę przyznać, że jak czytam wątek ivf to przekonuję się, że moja wiedza jest bardzo malutka, ale zawsze coś chętnie podpowiem w razie wu z autopsji 🤩
Jajniki się uspokoiły, jedynie jak siadam na wc to je odczuwam, generalnie najwygodniej mi jak leżę 😊 Także nie wiem czy bym wysiedziała w biurze
Możesz teraz leżeć i pachnieć, należy Ci się 😃Liyss🧚🏻, blador2, Bulbasek, Pusshka, Butterfly23, Małgosiagosia, Sunnysunsun, ezra lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Cerva wrote:Możesz teraz leżeć i pachnieć, należy Ci się 😃
Właśnie miałam napisać Pusshce, że należy Ci się i sobie leż i odpoczywaj 😁Pusshka lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Mystic troszkę tak wparowałaś z przytupem na wątek😉 ale jesteś, odnosisz się do wpisów więc jeżeli chcesz tu z nami zostać to poprostu daj nam się poznać. Szczerze, ja tak trochę pomyślałam czy nie jesteś jakimś tworem blob czy sarny ( czy jakoś tak) żeby wytknąć nam, że nie przyjmujemy nowych osób. Jeśli się mylę to przepraszam.
Anka🤣🤣🤣
Pusshka nie wiem czy pamiętasz o tej dziewczynie co leżała ze mną w szpitalu, w jej przypadku na 21 zapłodniła się 1, ale za to jak! Bliźniaki jednojajowe, więc ja trzymam kciuki nie za ilość a za super jakość!
Jeśli mogę zapytać szczerze to rzeczywiście nie chciałyście przyjmować nowych osób? Nie odczułam tego, bo dla mnie jesteście bardzo miłe. Mam nadzieję, że nie dlatego, żeby jakiś twór blob czy sarny wam tego nie wytknął.