Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Tak, też miałam taką nadzieję 😂
No ale niestety. Nie tym razem a kolejnego nie będzie 🤪
@Ania ja sama powiedziałam lekarzowi, że chciałabym USG i mi zrobił w trakcie/cenie wizyty, więc może jednak zabrakło dobrej komunikacji między Wami 😊👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Ola wybacz ale nie będę się bawić w jakieś cofanie, sprawdzanie co do minuty kto co kiedy napisał. Nie mam 15 lat. Ty też nie więc zachowuj się jak dorosła kobieta.
Jak już tak chcesz wyliczać to powiem to tylko raz. Czepiasz się mojego wpisu na fb który został napisany 22 mają, zatem 5 dni po tym do czego chcesz żebym niby teraz wracała. Ale dobrze wiesz też ze powstał on bo nie odpisywałaś na prośby o powiedzenie coś o sobie, prosiła Cię Karola_b o przedstawienie się, potem ja powtórzyłam o to samo, nie pamiętam czy inne dziewczyny też czasem nie dopytywały Cię. Nie reagowałaś. Odpisywałaś głównie wtracenia do postów dziewczyn. Sama to nakręciłaś i dalej próbujesz. Skończ bo jest to niesmaczne.27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyezra wrote:@Ania ja sama powiedziałam lekarzowi, że chciałabym USG i mi zrobił w trakcie/cenie wizyty, więc może jednak zabrakło dobrej komunikacji między Wami 😊
Jakoś mi nie przyszło do głowy żeby prosić o coś co powinno być w standardzie wizyty za taką cenę.
Dobrze, że Panu Ankowi nie zabrakło pieniędzy na karcie 🤪😂 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Kusicie tym serialem 🥹 chyba jak skończę Seks w wielkim mieście to zacznę oglądać👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyAstereae wrote:U mnie w mieście są wizyty ginekologiczne, jako sama konsultacja, albo wizyta z USG. Warto zawsze spr na jaki rodzaj się zapisałyśmy. Ewentualnie tak jak Ezra pisze, poprosić i badanie skoro lekarz się nie zbiera sam do niego.
Będę zwracała już uwagę na takie szczegóły od następnego razu jeśli taka okoliczność zajdziePaula9463 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Pan Anek tak przewraca oczami jak to oglądam 😂😂
Za to Pottera nie będzie oglądać za Chiny ludowe 😂😂😂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyAlysa nigdzie nie napisałam, że mnie nie wspieralas jak miałam problemy, bo wspieralas mnie mocno, interesowałaś się mną, martwiłaś. To czy wierzysz w to co pisalam jako olalee średnio mnie obchodzi. Nie chciałabyś przejść tego co ja.. Ale chodzimy na terapię, dużo rozmawiamy i jest zdecydowanie lepiej - nie idealnie, kłótnie są jak w każdym małżeństwie.
Dzisiejszym wpisem nadal próbujesz wmówić, że ignorowałam dziewczyny, ale wystarczy wszystko dokładnie przeczytać. Kto będzie chciał to zrobi to i wyciągnie wnioski.
Z tego twojego tyle i aż tyle zazwyczaj rozkręca się coś złego. Magicznym sposobem zawsze jesteś zamoeszana w te afery. Przywołałaś teraz Bubu, a nawet jej dawny wpis do ciebie odebrałaś źle.
Nie obraziłam się, że ktoś mi nie powiedział czesc tylko stwierdziłam, że Wasze hej do Pauliny było na pokaz.
Super, że miałaś zajebisty dzień. Tak zajebisty, że musiałaś aż o tym napisać i niby moje krecenie afer ci go nie popsuje, ale chyba jednak popsuło, bo o tym mówisz.
I jeszcze straszysz krokami prawnymi...dziewczyny z forum nie zareagujecie na to ? Naprawdę uważacie, że zachowanie Alysy jest fairPragiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Ola wybacz ale nie będę się bawić w jakieś cofanie, sprawdzanie co do minuty kto co kiedy napisał. Nie mam 15 lat. Ty też nie więc zachowuj się jak dorosła kobieta.
Jak już tak chcesz wyliczać to powiem to tylko raz. Czepiasz się mojego wpisu na fb który został napisany 22 mają, zatem 5 dni po tym do czego chcesz żebym niby teraz wracała. Ale dobrze wiesz też ze powstał on bo nie odpisywałaś na prośby o powiedzenie coś o sobie, prosiła Cię Karola_b o przedstawienie się, potem ja powtórzyłam o to samo, nie pamiętam czy inne dziewczyny też czasem nie dopytywały Cię. Nie reagowałaś. Odpisywałaś głównie wtracenia do postów dziewczyn. Sama to nakręciłaś i dalej próbujesz. Skończ bo jest to niesmaczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2024, 20:12
-
Mystic_Rose wrote:Alysa nigdzie nie napisałam, że mnie nie wspieralas jak miałam problemy, bo wspieralas mnie mocno, interesowałaś się mną, martwiłaś. To czy wierzysz w to co pisalam jako olalee średnio mnie obchodzi. Nie chciałabyś przejść tego co ja.. Ale chodzimy na terapię, dużo rozmawiamy i jest zdecydowanie lepiej - nie idealnie, kłótnie są jak w każdym małżeństwie.
Dzisiejszym wpisem nadal próbujesz wmówić, że ignorowałam dziewczyny, ale wystarczy wszystko dokładnie przeczytać. Kto będzie chciał to zrobi to i wyciągnie wnioski.
Z tego twojego tyle i aż tyle zazwyczaj rozkręca się coś złego. Magicznym sposobem zawsze jesteś zamoeszana w te afery. Przywołałaś teraz Bubu, a nawet jej dawny wpis do ciebie odebrałaś źle.
Nie obraziłam się, że ktoś mi nie powiedział czesc tylko stwierdziłam, że Wasze hej do Pauliny było na pokaz.
Super, że miałaś zajebisty dzień. Tak zajebisty, że musiałaś aż o tym napisać i niby moje krecenie afer ci go nie popsuje, ale chyba jednak popsuło, bo o tym mówisz.
I jeszcze straszysz krokami prawnymi...dziewczyny z forum nie zareagujecie na to ? Naprawdę uważacie, że zachowanie Alysy jest fair
Odniosę się tylko do ostatniego. Jeśli będziesz uparcie:
1. Podawać się za kogoś kim nie jesteś w celu uzyskania dostępu do informacji
2. Pomawiać, insynuować, kreować wypowiedzi które mają na celu pogorszenie sytuacji osoby której dotyczą
3. Dawać wypowiedzi które noszą znamiona stalkingu (co kto kiedy komu powiedział itp)
To jak najbardziej można podjąć kroki prawneaszin, siesiepy, goska000, Alysa, Myszkaaa20, Sunnysunsun, bonassola, Paula9463, Bulbasek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rose, wybacz, ale nie będę się wcinać. Jeśli czujesz, że jest nie fair to wyjaśnij to sobie z Alysą. Powiem tylko tyle, że jeśli chodzi o zachowanie to Ciebie nikt nie przebije. To co zrobiłaś przechodzi ludzkie pojęcie i z tego co widzę nadal niczego nie zrozumiałaś. Do głowy by mi nie przyszło żeby podszywać się pod kogoś i kłamać jak z nut.
Ja też uciekam Dziewczynki. Mąż mnie dopadł z zaskoczenia, a po wszystkim dodał - dobry jestem, 4 dni z rzędu, a ja nadal jak Młody Bóg. No cóż, grunt do skromnośćJa za to dziś jestem przeorana i zmęczona. Starzeję się chyba
blador2, aszin, siesiepy, Myszkaaa20, Alysa, Butterfly23, karola_b, PoczątkującaPisarka, Królikkicek, bonassola, Edithka, Paula9463 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę
🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
-
Mystic, a ja nie mogę z Twojego zachowania. Nie chciałam się już wypowiadać w temacie, ale to co teraz robisz, jest niezdrowe i całkowicie niepotrzebne. Co chcesz tym udowodnić? Przecież sama pisałaś, że nie obchodzi Cię nasze zdanie, a cały czas próbujesz się wybielać. Jesteś dorosłą kobieta, a jak czytam te wszystkie wpisy to czuję się jak w przedszkolu.
siesiepy, Alysa, goska000, klaudia_23, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Mystic_Rose wrote:Przepraszam dziewczyny, ale nie mogę z zachowania Alysy. Nie wiem czy milczycie, bo ją tak popieracie czy nie chcecie robić nieprzyjemności na forum. Mam nadzieję, że to drugie.
1. Zgadzam się z Nome i Alysa
2. Uważam że odwracasz kota ogonem za każdym razem (Skoro posadziłas Alyse o to że milczy gdy nakręciła dramę, to ci wyjaśniła że milczała z innego powodu. Przywołanie Bubu pominę parsknieciem ("summon Bubu!")).
3. Męczysz bułę i zwyczajnie nie chce się tego czytać i na to odpowiadać, w nadziei że jednak przestaniesz.blador2, aszin, Alysa, Cerva, Paula9463 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Odniosę się tylko do ostatniego. Jeśli będziesz uparcie:
2. Pomawiać, insynuować, kreować wypowiedzi które mają na celu pogorszenie sytuacji osoby której dotyczą
3. Dawać wypowiedzi które noszą znamiona stalkingu (co kto kiedy komu powiedział itp)
To jak najbardziej można podjąć kroki prawne
Naprawdę? Naprawdę nie ma nic złego w zachowaniu Alysy a w moim głównie zło ? Jeśli tak uważacie nie mam nic więcej do dodania. -
Mystic_Rose wrote:Przepraszam dziewczyny, ale nie mogę z zachowania Alysy. Nie wiem czy milczycie, bo ją tak popieracie czy nie chcecie robić nieprzyjemności na forum. Mam nadzieję, że to drugie.
siesiepy, Myszkaaa20, Alysa, Cerva, klaudia_23, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Mystic_Rose wrote:Naprawdę? Naprawdę nie ma nic złego w zachowaniu Alysy a w moim głównie zło ? Jeśli tak uważacie nie mam nic więcej do dodania.
siesiepy, Alysa lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Odniosę się tylko do ostatniego. Jeśli będziesz uparcie:
To jak najbardziej można podjąć kroki prawne
-
Ola ja Ci na prawdę radzę zluzować. Powtórzę, nie, nie będę się wracać do żadnych wpisów. Nie będę siedzieć i nic analizować, bo nie jestem dzieckiem. Wypisywałaś o mnie cały dzień, posądzałas celowe milczenie, zatem postanowiłam wyprowadzić Cie z błędu. Nie będę udowadniać gdzie byłam i co robiłam bo to przesada. Teraz nawiązujesz do Bubu, która sama coś próbowała Ci dziś wytłumaczyć, niby ja zrozumiałaś, przeprosiłaś dziewczyny.
I nie nie straszę Cie. Ja staram Ci się uświadomić że w swoich emocjach możesz się za pędzić, zrobisz coś co jak wymieniła Ci Nome przekroczy pewne granice. Więc zastanów się czy jest to wszystko warte.
Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...