Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny🍷Gośka, w takim razie nie puszczam kciuków do jutra ✊️
🍷Klaudia, cieszę się, że u was się układa i już tak naprawdę lada moment Oski będzie z wami w domu 🥺❤️ Wszystkie emocje teraz są jak najbardziej naturalne, dobrze że dajesz im upust 🫂
🍷Myszka, zdrówka dla męża i trzymam kciuki za wizytę u rodzinnego ☺️
Mój pewnie będzie tak samo reagował, bo jak to mówi moja bratowa jeśli chodzi o romantyczność to nasi mężowie to "kible" 😂
🍷Alysa, zdrówka! Dobrze że są siły na przytulanki 😏
🍷Kasiajasia, intensywnie u Ciebie, wysyłam dużo energii 💪goska000, klaudia_23, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:@kasiajasia współczuję gonitwy dzisiaj. Kiedy idziesz na zwolnienie? Mnie krzywa czeka w przyszłym tygodniu. Ale mam pozytywne wspomnienia z pierwszej ciąży, więc liczę, że i tym razem przejdzie gładko 😁
W piątek mam wizytę i planuje wtedy pójść.
Muszę zacząć ogarniac mieszkanie i ciuszki....
I więcej spać 😜
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
O mamo, w nocy nie spałam to teraz odsypiałam aż mnie telefon męża obudził🤯
Effiii a kadry sięnie dopatrzyły? Ogólnie nie powinni Cię bez badań dopuścić do pracy i konsekwencje ponosi tylko pracodawca. Nie jest to do końca zgodne ale miałam taki przypadek i wyszło podczas kontroli, pip mi tego nie zakwestionował, że kończyły się 30 a babka zrobiła 14 następnego miesiąca, ale miała urlop w tym czasie.Skierowanie było wydane prawidłowo. Tylko u Ciebie to może jest nawet ok bo do 5, to chyba do 5 włącznie, a 6 już miałaś nowe
Klaudia 🫂 znalazłaś pomoc psychologiczną?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Umówiłam się na 2.07 do tego nowego lekarza w klinice , ale jestem podekscytowana
czuję że będzie dobrze
Nie wiem czy jest jakiś kalendarz długoterminowy ale możecie mnie wpisać na wizytę
No chyba że w sobotę teścik pokaże co innego w co bardzo oczywiście wątpię
Cerva, Butterfly23, Bulbasek, Pusshka, bonassola lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
od: 04.23
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Morfologia🧔🏻2%-4%duża ilość
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy-ujemny
✅️Trombofilia wrodzona-ujemne
✅️Kariotyp-prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138-brak stanu zapalnego
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23 poronienie puste jajo płodowe💔
12.23cb💔
07.24Aniołek 9+1(zatrzymany 6+3)💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
Punkcja -7pobrano- 5 dojrzałych- mamy :
3.1.1❄️ 4.2.2❄️ zdrowe okruszki po PGT-A🙏
FET I 27.06 4.2.2 10dpt beta 8,8 cb💔
FET II 3.1.1 ?🙏 -
@blador narazie nie, bo nawet nie bardzo mam kiedy. Zobacze tez czy rzeczywiscie bede potrzebowala, bo tak jak mowie, juz jest lepiej, a tez taka zadaniowosc bardzo mi pomaga. Mozliwe, ze gdy ogarne juz wszystko i bede miala wiecej czasu to wtedy znowu sie gorzej poczuje i wtedy juz na pewno poszukam pomocy
Ccarolinaa, blador2, Butterfly23, Bulbasek, Pusshka, Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
klaudia_23 wrote:@blador narazie nie, bo nawet nie bardzo mam kiedy. Zobacze tez czy rzeczywiscie bede potrzebowala, bo tak jak mowie, juz jest lepiej, a tez taka zadaniowosc bardzo mi pomaga. Mozliwe, ze gdy ogarne juz wszystko i bede miala wiecej czasu to wtedy znowu sie gorzej poczuje i wtedy juz na pewno poszukam pomocy
jesteś silna babka
a taka sytuacja nie jedną osobę by złamała
sama bym pewnie bardzo źle to zniosła , ale poradzisz sobie wszystko idzie ku dobremu i zaraz będziesz ściskać w domku Oskarka
klaudia_23 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23cb💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
FET II 3.1.1 ?🙏 -
Myszkaaa20 wrote:Dzień dobry ❤️ pięknego tygodnia ☀️
Ja przez weekend podczytywałam, nie miałam kompletnie siły, tak ciężko mi się oddycha, bo czuję że młody dociska mi przeponę/płuca nie mam pojęcia ale jest ciężko...za chwilę uciekam do przychodni ogarnąć szczepienie na krztusiec to moja pierwsza wizyta tam więc proszę o pół kciuka bo ja u rodzinnego nie byłam kilka lat 😅
Mąż w domu, wczoraj znowu wróciła gorączka więc pewnie też czeka go wycieczka do lekarza...🤦♀️
A ja czekam do przyszłego poniedziałku bo już chce podejrzeć bąbla, mąż na to moje zniecierpliwienie stwierdził tylko ale po co ? Skoro za chwilę będziesz go miała cały czas i jeszcze się napatrzysz...🙄
Faceci nigdy nie zrozumieją naszych potrzeb. 😅🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
@małgosiagosia chyba nie jest refundowana... na rsv też nie, choć niedawno słyszałam w radiu, że ma być refundowana dla kobiet w ciąży.
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:@małgosiagosia chyba nie jest refundowana... na rsv też nie, choć niedawno słyszałam w radiu, że ma być refundowana dla kobiet w ciąży.
🍀 Ezra, tylko napiszę, że mocno przytulam i trzymam za Ciebie kciuki. 🫂ezra lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:No właśnie chciałam się na ten krztusiec zaszczepić, ale w sumie nawet nie wiem gdzie się zgłosić.
Idź do swojego lekarza rodzinnego, on wystawi Ci skierowanie. Kupujesz sama szczepionkę (koszt ok. 170zł), zawozisz do swojej przychodni i tam Cię zaszczepią 😉Cerva, Małgosiagosia, ezra lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:Idź do swojego lekarza rodzinnego, on wystawi Ci skierowanie. Kupujesz sama szczepionkę (koszt ok. 170zł), zawozisz do swojej przychodni i tam Cię zaszczepią 😉🍒 fertistim, cynk
🌿Carolina wpisałam Cię ☺️
🌿Effiii ale to nie Twój problem. To kadry są od pilnowania badań. Ale jeśli miałaś do 5, to włącznie. Czyli kolejne od 6.Ccarolinaa lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Skoro zaczęłam sikanie to będę teraz sikać codziennie do @ 😅 dziś też biało, ale tak mnie mdli od rana, mam nadzieję, że to nie początek jakiejś jelitowki 🤦♀️
✨Ccarolinaa, oby nowy gin to był strzał w 10 😊
✨Klaudia, Oski to silny chłopczyk, szybko zabierzecie go do domku 🤞🏻🥰klaudia_23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Butterfly23 wrote:🌿Carolina wpisałam Cię ☺️
🌿Effiii ale to nie Twój problem. To kadry są od pilnowania badań. Ale jeśli miałaś do 5, to włącznie. Czyli kolejne od 6.Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23cb💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
FET II 3.1.1 ?🙏 -
🍀Aszin trzymam wszystkie kciuki u rąk i u stóp 🙃
🍀Klaudia dobrze, że wychodzicie powoli na prostą, oby jak najszybciej przytył maluszek, żeby Was wypisali ♥️aszin, klaudia_23 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
aszin wrote:Skoro zaczęłam sikanie to będę teraz sikać codziennie do @ 😅 dziś też biało, ale tak mnie mdli od rana, mam nadzieję, że to nie początek jakiejś jelitowki 🤦♀️
✨Ccarolinaa, oby nowy gin to był strzał w 10 😊
✨Klaudia, Oski to silny chłopczyk, szybko zabierzecie go do domku 🤞🏻🥰
Ale nie poddawaj się może jeszcze za wcześnie
Mi aplikacja szaleje … wczoraj owu wyznaczyła mi na 11 dzień cyklu po objawach a dzis na 14 😅 bardziej skłaniam się ku 14 dc więc dziś dopiero 7 dni po owulacji
Też mam taką nadzieję , po opiniach gdzie ludzie piszą że już nikt nie dawał im szansy a on pomógł wiąże jednak z nim duże nadzieje 😌🥹aszin lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23cb💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
FET II 3.1.1 ?🙏 -
Ja właśnie trochę boję się dodawać objawy i śluz w aplikacji, bo ona się kieruje bardziej tym niż temperaturą. I na podstawie wprowadzonego śluzu zmienia datę owulki. Na czystym wykresie był termin na 14dc, wczoraj na 13dc, a dziś już na 12 dc, bo od wczoraj wprowadzam śluz płodny.
🌿Aszin ja kciuków nie puszczam, bo 10 dpo to dalej wcześnie, a dwa dni temu było plamienie ✊🏻
🌿Viii jak synek?
🌿Cerva już po pobraniu?aszin lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Ja właśnie trochę boję się dodawać objawy i śluz w aplikacji, bo ona się kieruje bardziej tym niż temperaturą. I na podstawie wprowadzonego śluzu zmienia datę owulki. Na czystym wykresie był termin na 14dc, wczoraj na 13dc, a dziś już na 12 dc, bo od wczoraj wprowadzam śluz płodny.
🌿Aszin ja kciuków nie puszczam, bo 10 dpo to dalej wcześnie, a dwa dni temu było plamienie ✊🏻
🌿Viii jak synek?
🌿Cerva już po pobraniu?
Tak, mocz ok, morfologia też. Hemoglobina 11,7 więc nawet, nawet. Niektóre parametry od stanu zapalnego bardzo delikatnie poza normą, ale to naturalne w ciąży podobno. 🙂
🌿Aszin kciuki niezmiennie. ☺️aszin, Butterfly23, goska000, Bulbasek, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Butterfly23 wrote:Ja właśnie trochę boję się dodawać objawy i śluz w aplikacji, bo ona się kieruje bardziej tym niż temperaturą. I na podstawie wprowadzonego śluzu zmienia datę owulki. Na czystym wykresie był termin na 14dc, wczoraj na 13dc, a dziś już na 12 dc, bo od wczoraj wprowadzam śluz płodny.
🌿Viii jak synek?
🌿Cerva już po pobraniu?więc też nie do końca wierzę w to prognozowanie.
goska000 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół