Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
@Olalee niestety wypłukiwały się dobre kilka dni codziennego mycia 😂😂😂 Jeszcze wtedy do pracy chodziłam, więc byłam załamana, bo nawet w związanych było widać 😂
Co do miejsc, u mnie też był pociąg 🖐️ piąteczka 😂 i park był 😂 Ale mam jeszcze jedno, miejsce, które już wyparłam z pamięci, bo dawno już musiałam się wyspowiadać 😂😂😂Olalee lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Pusshka wrote:Chyba obydwoje tak się tego wstydzimy, że baaaardzo rzadko wspominamy 😂
oczywiście poza fotami śluzu 🤣
Sarka94, goska000, Olalee lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:33
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Ja już czekam w poczekalni do endo. Do innego, więc ciekawe co powie
Pusshka, Muuu., Anka32, Sarka94, Effiii, Butterfly23, goska000, Olalee, Olalee, ultramaryna_, Myszkaaa20, kasia97 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
goska000 wrote:Czyli Nas już widzieli nie raz 😅
Alysa, Pusshka, Anka32, Butterfly23, goska000, bonassola, Olalee, ultramaryna_, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
https://ibb.co/9yKDfZX
Moje wspomagacze na ten cykl 😂
Plus zamówił mi małż niespodziankę 😂 powiedział że miał mi kupić kwiatki na lepszy humor ale zamówił kubeczek ferty lily 😂😂 właśnie czekam na kurierAnka32, goska000, Olalee, ultramaryna_, kasia97 lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Hahah! Nie będę się zagłębiać w szczegóły tak na forum, ale po prostu zostaliśmy przyłapani podczas akcji w aucie w biały dzień
Olalee lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:33
aszin lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Sofka88 wrote:https://ibb.co/9yKDfZX
Moje wspomagacze na ten cykl 😂
Plus zamówił mi małż niespodziankę 😂 powiedział że miał mi kupić kwiatki na lepszy humor ale zamówił kubeczek ferty lily 😂😂 właśnie czekam na kurier👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:Aż tak to nie na szczęście ^^'
Laski, ja uciekam do pracy, bo mam dziś młyn. Miłego dnia
Pan z opieki też ma chyba dzisiaj młyn bo jeszcze nie dotarł
Miłego dnia PuszinkoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2024, 11:08
Olalee, ultramaryna_, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Ostatnio się gdzieś natknęłam na tiktoka chyba jak laska ogłosiła, że jest w ciąży geriatrycznej. I powiem Wam, że tak mnie to ruszyło. Bardzo bym nie chciała mieć tak określonej pierwszej donoszonej ciąży 🥺 wiem, że jakbym była w ciąży pewnie by na mnie to nie robiło wrażenia, ale teraz robi, boli, bo czas tak zapierdziela. Z roku starań zrobiło się 6, już 7 prawie. Więc czemu miałabym nie dobić do dychy?
Motylku, ja Cie podziwiam za tą walkę. 🫂 Naprawdę bardzo Cię podziwiam. Po 1.5 roku nadal się zastanawiam gdzie jest moja granica. Tyle na pewno bym nie wytrzymała. Także dziewczyno! Siła to chyba Twoje drugie imię.
Moja przyjaciółka wstawiła dziś filmik taki od pierwszego usg do zdjęcia z niedawna i wiecie "Czekamy na Ciebie synku". W pierwszej chwili było mi przykro i mówię nie wyświetlam wcale. Potem obejrzałam i jest taka piękna na tych zdjęciach, że moje przykre odczucia gdzieś zniknęły. Od razu wysłałam jej screena mojego ulubionego zdjęcia i napisałam, że wygląda na nim pięknie. 🥺
Pusshka wrote:Gorzej, jak ktoś naprawdę przyłapie - mówię z autopsji 🤣 Mieliśmy dwie takie mocniejsze historie - jedną opowiadałam chyba na wątku grudniowym (o wyciąganiu naszego auta z lasu...), a drugą nawet wstyd mi opisywać. Achh, za młodu się szalało 🤣
Tak apropo przyłapania to mój mąż jest dosyć spokojny, ale z byłym mam taką historię, że nam się w parku zachciało. Musiał ktoś zadzwonić na policję bo akurat ledwo skończyliśmy i zdążyliśmy przed nimi. Ale z góry widzieliśmy jak po parku łażą 😂😂Butterfly23, Olalee, ultramaryna_, Pusshka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Wcześniej byłam prywatnie, a teraz na NFZ, więc docelowo wolałabym tutaj się leczyć
to już wiekowy Pan, doświadczony. Zobaczymy.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Alysa wrote:Zaliczyliśmy jeszcze kiedyś kocyk i łąkę na odludziu 😄
Olalee, Zbuntowana lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2)