Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonassola piękny przyrost, gratulacje 💜💚💜
Gośka, dokładnie, żeby to od chceci zależało... Ahhh marzyć dobra rzecz 🥰
Chociaż Ci powiem szanse u Was wzrosły bo owulke miałaś w okolicach pełni
Pusshka dawka ok, a w jakiej porze przyjmujesz D3?
Owulka była ale faktycznie lepszej jakości komórki masz na stymulacji, albo trafiłaś na spadek.
Olalee wszystkich nie uszczęśliwisz ,więc postaw siebie i męża na pierwszym miejscu . Ja bym terminu nie zmieniała, ale mi nie zależy na sztucznych relacjach, Dodatkowo jeszcze jeśli ktoś faktycznie ich faworyzuje.
Ezra co do białych mebli wiadomo że coś na nich widać , ja mam szafkę pod tv biała, i stolik kawowy biały. Reszta to venge łącznie ze schodami. Placze godzinę po sprzątaniu bo już wszystko widać, kocie włosy, kurz , dosłownie ciemne meble to klasa sama w sobie ale widać tam wszystko.
Wysyłam 🫂🫂🫂🫂 odnośnie psiaka.
Kasiajasia gratulacje bety, ale proga bym konsultowała z lekarzem 🍀🍀zamiast dupka lepiej luteina dopochwowo.
Gośka łączy Nas styl Boho na weselu , u Nas również polne kwiatki , dużo drewna , dosłownie magia
Alysa kurde no aż nie wiem co powiedzieć , dosłownie nóż prosto w serce. Najbliżsi są tymi co najbardziej potrafią skrzywdzic. 🫂🫂🫂
Sarka przepiękny tort 😍😍😍
Ccarolinaa niestety przy długich staraniach zwiatpienie i zniechęcenie jest normalne. Oby pozytywne nastawienie szybko wróciło 🍀🍀🍀
Klaudia ta laska trochę śmieszna, czytając to dosłownie miałam banana na ustach.. komiczna sytuacja z kurtka, może ona daje mu sygnały jak to on powinien się zachowywać, nie ogarniam tego.
Melduje się ze dziś jest pierwszy dzień mojej ciąży.
Luteina i duphaston pomogły przyspieszyć @.
Masaż wczoraj był cudowny, był to masaż dla duszy i ciała z intencją. Klimat fantastyczny bo nie był to żaden salon masażu, tylko małżeństwo które stworzyło samodzielnie przestrzeń nazwana niebem. Polecam!!
blador2, Sarka94, ezra, Olalee, Pusshka, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Butterfly23 wrote:Dzień dobry w niedzielę.
Anka i kto to mówi 🤪 piszesz, że do póki 🐒 nie ma piłka w grze i żeby nie tracić nadziei a sama jej nie masz 🤪
Aszin chyba mnie zablokowałaś 🤣 cały czas mam strona nie istnieje. Powodzenia na siłowni ✊🏻
Puszinka odpoczywa 🥰 pisała, że nie będzie aktywna w weekend. Ale też jestem ciekawa jak tam spotkanko przebiegło 🙈
Czy jak o 6:30 miałam temp 36,25 to o 6:00 byłoby 36,20? Zaspało mnie się na dzisiejszy pomiar 😁
My dziś niedziela na spokojnie, wczoraj zaczęliśmy oglądać Forsta. Pierwszy odcinek jakoś mnie nie powalił na kolana. Miłego dnia 🥰Sarka94 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej. Ja dziś mam mniejsze mdlosci i już sobie wkręcam 🙈
My dziś u teściowej. Mieliśmy powiedzieć,ale jest jej druga siostra. Więc milczymy.
I u nas sypieŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
metkamniedrapie_87 wrote:W tym cyklu szczęsliwym? Teraz bylam w WC i juz jest normalnie 🤯🤯🤯 oszaleje!👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dzień dobry w niedzielę.
Anka i kto to mówi 🤪 piszesz, że do póki 🐒 nie ma piłka w grze i żeby nie tracić nadziei a sama jej nie masz 🤪
Aszin chyba mnie zablokowałaś 🤣 cały czas mam strona nie istnieje. Powodzenia na siłowni ✊🏻
Puszinka odpoczywa 🥰 pisała, że nie będzie aktywna w weekend. Ale też jestem ciekawa jak tam spotkanko przebiegło 🙈
Czy jak o 6:30 miałam temp 36,25 to o 6:00 byłoby 36,20? Zaspało mnie się na dzisiejszy pomiar 😁
My dziś niedziela na spokojnie, wczoraj zaczęliśmy oglądać Forsta. Pierwszy odcinek jakoś mnie nie powalił na kolana. Miłego dnia 🥰
Od zawsze pokładałam więcej nadziei w innych niż w samą siebie 😜
Od jednego bzyka raczej nie zaszłam skoro było ich więcej w poprzednich cyklach i też wszystko na nic.
Poza tym moje okresowe objawy zawsze zwiastują okres 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2024, 10:06
-
Anka32 wrote:Od zawsze pokładałam więcej nadziei w innych niż w samą siebie 😜
Od jednego bzyka raczej nie zaszłam skoro było ich więcej w poprzednich cyklach i też wszystko na nic.
Poza tym moje okresowe objawy zawsze zwiastują okres 🥹Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podzielisz się?😁ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Pewka, zapraszam
Dla Ciebie dwa kawałki bo Ty i Kropek
Zara będę 😁
Kurde przestałam mieć mdlosci....ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
nick nieaktualnyChciałam sobie zrobić drugą kawusię ale Siostra wsypała końcoweczkę i zrobiła swojemu chłopakowi 😅
A teraz wcina ciasto i mówi, że pycha. Zapytałam jej czy wie z czym to ciacho byłoby lepsze, odpowiada, że nie wie i pyta z czym. To powiedziałam, że z kawusią ale jakby powiedziala wcześniej, że się skończyła 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2024, 10:38
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySofka88 wrote:Dzień dobry
My złapaliśmy wirusa 🦠 ale nie ciążowego 😂
Były oddaje nam córkę z RSV wirusem. Także tydzień z głowy w domu następny 😭 i boję się żebyśmy się nie zarazili przed tymi badaniami, monitoringami itd 😪
Zdrówka dla córki i dla Was na zapas 🫂Sofka88 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Chciałam sobie zrobić drugą kawusię ale Siostra wsypała końcoweczkę i zrobiła swojemu chłopakowi 😅
A teraz wcina ciasto i mówi, że pycha. Zapytałam jej czy wie z czym to ciacho byłoby lepsze, odpowiada, że nie wie i pyta z czym. To powiedziałam, że z kawusią ale jakby powiedziala wcześniej, że się skończyła 😜
Jako coś za to dostaniesz ułaskawienie 🤣blador2 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
nick nieaktualny