Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Przecież Ci mówiłam że mnie nie ma na winiarach, zapomniałaś znowu? Dobrze się czyta dramę rodem z trudnych spraw do kawusi, inaczej by mnie tu nie było.
"Z dupy" tym razem było twoje dziwne myślenie, że pisze w ogóle o twoim starym i dowalenie się do mojego, więc nie, to nie było na temat. Chyba że każde porównanie i zwrot jakich używasz, masz z życia wzięte, to pozostaje mi współczuć bazując na tym co pisałaś wcześniej.
Jak grochem o ścianę, mój kot bez części mózgu jest bardziej komunikatywny. 🥴
Baw się dobrze, najwidoczniej lubisz i to twój żywioł. Może ktoś na tym oprze jakieś trudne sprawy czy inne pamiętniki z wakacji.
Jakbyś nie przypieprzala się do Mystic, nie było by porównania z bólem głowy ale widać, nie zrozumiałaś. Więc cofam i pytam, czy Matka dalej cie karze za to, że jak miałaś 2 lata, rzuciłaś w nią łopatką? Czy takie wyjaśnienie ci, że czepianie się Mystic w nieskończoność jest nie fair, ci odpowiada?
A, że piszesz o moim starym to jasne bo zwracałaś się per ty więc albo pisz dokładnie co masz na myśli albo w ogóle bo głupio się później tłumaczysz.
Długie pożegnania 😀 -
Turkawka wrote:To czy jesteś czy nie jesteś na winiarach jest obwiane tajemnica.
Jakbyś nie przypieprzala się do Mystic, nie było by porównania z bólem głowy ale widać, nie zrozumiałaś. Więc cofam i pytam, czy Matka dalej cie karze za to, że jak miałaś 2 lata, rzuciłaś w nią łopatką? Czy takie wyjaśnienie ci, że czepianie się Mystic w nieskończoność jest nie fair, ci odpowiada?
A, że piszesz o moim starym to jasne bo zwracałaś się per ty więc albo pisz dokładnie co masz na myśli albo w ogóle bo głupio się później tłumaczysz.
Długie pożegnania 😀♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Sąd xD co najwyżej szalet z twojej strony. 👋🏻
Wyjaśnisz mi jaki sens ma dopieprzanie się do Olki/Mystic bo w tej sytuacji to ty odwróciłaś polmozgiego kota ogonem. Xd też w gimnazjum królowało xD -
nick nieaktualny
-
Turkawka wrote:Ja tam jestem zdania, że każdy ocenia przez pryzmat swoich niepowodzeń i dalej twierdzę, że z tym szaletem to myślałaś o sobie.
Wyjaśnisz mi jaki sens ma dopieprzanie się do Olki/Mystic bo w tej sytuacji to ty odwróciłaś polmozgiego kota ogonem. Xd też w gimnazjum królowało xD
Ja nie wiem jakie Ty miałaś odzywki w gimnazjum do kolegów i nieszczególnie mnie to obchodzi, ale mój jeden kot naprawdę nie ma części mózgu, bo taka była diagnoza po MRI którego zdjęcie mam. i to było odniesienie do niego. 🐈
Taka ciekawostka, głównie chyba dla ciekawskich podczytujących tą gównoburzę. 😃♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Ja nie wiem jakie Ty miałaś odzywki w gimnazjum do kolegów i nieszczególnie mnie to obchodzi, ale mój jeden kot naprawdę nie ma części mózgu, bo taka była diagnoza po MRI którego zdjęcie mam. i to było odniesienie do niego. 🐈
Taka ciekawostka, głównie chyba dla ciekawskich podczytujących tą gównoburzę. 😃
Zatem, z betonem nie dyskutuje bo nie wchłania. Bez odbioru siepo -
Turkawka wrote:No i nadal nie na temat 🤷♀️ a to podobno ja wypowiadałam się nie na temat, zmieniałam go itd, gowno to mnie obchodzi twój kot. Pytanie było jasno skonstruowane ale widzę, że przerosło cie jego zrozumienie i udzielenie odpowiedzi.
Zatem, z betonem nie dyskutuje bo nie wchłania. Bez odbioru siepo
Mówisz, że w końcu zamilkniesz? Uwierzę jak zobaczę.♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Chciałam Ci tylko powiedzieć że Cię po prostu zignorowałam, bo tym grochem się samozaorałaś.
Mówisz, że w końcu zamilkniesz? Uwierzę jak zobaczę. -
Turkawka wrote:No jak widać nie ignorujesz bo tu czytasz i odpowiadasz 😅😅 pokazać Ci co to ignorancja? Bo to co uskuteczniasz to jest po prostu, brak argumentów w rozmowie i zmiana tematu a nie ignorowanie. Pusto tam aż echo u mnie słychać. Tyle masz argumentów na swoje zarzuty.
No i wiedziałam że to były tylko czcze obietnice. 💔 Tur tur tur dalej się niesie.
Obie wiemy że nie pokażesz co to jest ignorancja, bo siedzisz tu cały dzień i popychasz pierdoły. 😉♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
siesiepy wrote:Ja nie wiem jakie Ty miałaś odzywki w gimnazjum do kolegów i nieszczególnie mnie to obchodzi, ale mój jeden kot naprawdę nie ma części mózgu, bo taka była diagnoza po MRI którego zdjęcie mam. i to było odniesienie do niego. 🐈
Taka ciekawostka, głównie chyba dla ciekawskich podczytujących tą gównoburzę. 😃
A jak zachowuje się ten kot.Czy brak części mózgu wpływa na jego funkcjonowanie?Jakiej czesci mózgu mu brak?To chyba jedyna ciekawa informacja tutaj dziś.siesiepy lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:A jak zachowuje się ten kot.Czy brak części mózgu wpływa na jego funkcjonowanie?Jakiej czesci mózgu mu brak?To chyba jedyna ciekawa informacja tutaj dziś.
A tak poza tym to nic jej nie boli, nie cierpi i radzi sobie naprawdę dobrze. Była przebadana wzdłuż i wszerz, więc mamy pewność. Normalnie się myje, je, bawi, ma kocie zachowania i odpały. 😁 Ciekawostka medyczna z niej trochę jest.
Co do części mózgu, przyznam się że nie wiem i nie pamiętam nazwy, ale wklejam MRI:Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 19:25
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Napisalam, że cię "zignorowałam". Czas przeszły. 😁
No i wiedziałam że to były tylko czcze obietnice. 💔 Tur tur tur dalej się niesie.
Obie wiemy że nie pokażesz co to jest ignorancja, bo siedzisz tu cały dzień i popychasz pierdoły. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 19:26
-
Bingo, tak jak myślałam. 🥳👏🏻
.Ola. lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualny
-
Założyłam tu konto tylko po to żeby tu napisać, bo jak czytałam to szlag mnie trafił. Turkawka ty jesteś serio jakaś nienormalna. Życia ci nie szkoda na pisanie tutaj non stop? Lepiej się już czujesz po tym jak się wyżyłaś na wszystkich? Jesteś z siebie dumna? Sprawia ci to radość i satysfakcję?
-
Turkawka wrote:Odbudowywanie zaufania a piętnowanie jej za nic (bo w tej chwili nie widzę ku temu podstaw) to zupełnie dwie różne kwestie 😉 a ona nie prosila o zaufanie, przeprosiła i nie robiła od tego czasu afer. Więc jakim prawem, wyciągacie jej brudy ? Liczycie na to, że przez to ja przestanę jej bronić? Ze zmienię zdanie o niej? Czy chcecie po prostu ukręcić kolejna aferę bo nudno na zamknietych winiarach?
Ja sobie zdanie o kimś wyrabiam własne, nie sugerując się czyimś opiniami więc wyciąganie tu tego co zrobiła, kiedy, komu, nie zmieni mojego podejścia a wy tylko pokazujecie jak bardzo przyjazne jesteście Winiarki 😀
Ale kto ją piętnuje? Czy napisanie faktów jakie były to jest piętnowanie?
Faktem jest dziewczyna ma powazny problem ze sobą i nadal uważam że potrzebuję pomocy.
Masz jakieś paranoje i sama się nakręcasz 😉
Olka przepraszała już kilka razy na każdym koncie a potem znowu było to samo 😉 ona niczego nie żałuję. To cały czas jest jej gra... Ja myślę że 90% rzeczy które pisala są nieprawda, włącznie z tą historyjką o despotycznym mężu. -
JagodziankaZeŚniadanka wrote:Założyłam tu konto tylko po to żeby tu napisać, bo jak czytałam to szlag mnie trafił. Turkawka ty jesteś serio jakaś nienormalna. Życia ci nie szkoda na pisanie tutaj non stop? Lepiej się już czujesz po tym jak się wyżyłaś na wszystkich? Jesteś z siebie dumna? Sprawia ci to radość i satysfakcję?
Fakt że jak się czyta co ta dziewczyna tu wypisuje to też się zastanawiam czy ona jest normalna 🥲
A 90% wpisów jest w ogóle nie na temat.JagodziankaZeŚniadanka lubi tę wiadomość
-
Ja nie rozumiem jak z własnej woli można siedzieć tu kilka dni i pisać non stop takie rzeczy a potem udawać obrońcę uciśnionych jak gdyby nigdy nic się nie wydarzyło i nikt nie mógł przeczytać tego co się wypisywalo wcześniej. Poza tym czy ta cała Olka nie jest dorosła? Chyba potrafi się sama obronić albo coś napisać i nie trzeba się za nią wykłócać cały czas.
-
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:Ale kto ją piętnuje? Czy napisanie faktów jakie były to jest piętnowanie?
Faktem jest dziewczyna ma powazny problem ze sobą i nadal uważam że potrzebuję pomocy.
Masz jakieś paranoje i sama się nakręcasz 😉
Olka przepraszała już kilka razy na każdym koncie a potem znowu było to samo 😉 ona niczego nie żałuję. To cały czas jest jej gra... Ja myślę że 90% rzeczy które pisala są nieprawda, włącznie z tą historyjką o despotycznym mężu. -
Dziewczyny proponuję po prostu przestać odpisywać tej kobiecie, dopóki wy będziecie odpowiadać na jej bezsensowne wiadomości to ona dalej będzie odpowiadać jak potłuczona, bo jak już każda z Was zauważyła nie jest to normalna osoba i jak widać przyjemność jej to sprawia, że Was nakręca i ciągle ktoś komentuje jej wpisy.
Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
PozdrawiamJagodziankaZeŚniadanka, Dżasta30, .Ola., grazka0022, Królikkicek lubią tę wiadomość
🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔
Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
———————————————————
Od 2023 KLINIKA W NL
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔