Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Mystic_Rose wrote:Kończysz, bo nie bardzo wiesz co powiedzieć, wysłałaś mnie do psychiatryka, a teraz znikasz. A moze kończysz i zgłaszasz temat do usunięcia, bo moze wyjść kim jesteś? Na jaki Winiarowy nick mam się odezwać na priv, gdybym jednak zmieniła zdanie?
Ola, kończę, bo to jak kopanie się z koniem, a ja naprawdę mam inne zajęcia. Skoro nic nie dociera, skoro dalej chcesz tutaj robić swoje osobiste wycieczki to śmiało, rób. Szkoda mi dnia i życia na to żeby wykłócać się na forum i próbować udowodnić komuś swoje racje. Ktoś musi być dojrzalszy i mądrzejszy i zrezygnować z tej bezsensownej wymiany zdań.
Wątek zgłosiłam, ale przez jedną osobę i tak go nie usuną, więc jeśli nie szkoda Ci czasu i życia to możesz siedzieć i rozkładać to wszystko na części pierwsze, możesz zgadywać kim jestem, to jest Twoje prawo.
Ja się już tu odzywać nie będę, możesz sobie tak to tłumaczyć, że uciekam jak szczur 😉 znajdź sobie takie wytłumaczenie jakie będzie dla Ciebie wygodne i jakie poprawi Ci humor.
Ja ze swojej strony jeszcze tylko powiem, ze naprawdę życzę Ci dobrze. Żebyś osiągnęła wszystko to co chciałaś. Dużo życzliwości wokół. Miłego dnia i udanego życia. Pozdrawiam ☺️ -
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Ola, kończę, bo to jak kopanie się z koniem, a ja naprawdę mam inne zajęcia. Skoro nic nie dociera, skoro dalej chcesz tutaj robić swoje osobiste wycieczki to śmiało, rób. Szkoda mi dnia i życia na to żeby wykłócać się na forum i próbować udowodnić komuś swoje racje. Ktoś musi być dojrzalszy i mądrzejszy i zrezygnować z tej bezsensownej wymiany zdań.
Wątek zgłosiłam, ale przez jedną osobę i tak go nie usuną, więc jeśli nie szkoda Ci czasu i życia to możesz siedzieć i rozkładać to wszystko na części pierwsze, możesz zgadywać kim jestem, to jest Twoje prawo.
Ja się już tu odzywać nie będę, możesz sobie tak to tłumaczyć, że uciekam jak szczur 😉 znajdź sobie takie wytłumaczenie jakie będzie dla Ciebie wygodne i jakie poprawi Ci humor.
Ja ze swojej strony jeszcze tylko powiem, ze naprawdę życzę Ci dobrze. Żebyś osiągnęła wszystko to co chciałaś. Dużo życzliwości wokół. Miłego dnia i udanego życia. Pozdrawiam ☺️
Wysłałaś mnie do psychiatryka, kazałaś Winiarom pisać do mojego męża, a życzysz mi dobrze, teraz zmiana o 180% ?
Twoje zdanie zawsze musiało być ostatnie, niech Ci będzie. -
nick nieaktualnyDzasta 😂😂😂 obśmiałam się aż parsknęłam nosem. Najeżdżasz na Mystic, oczekujesz od nien przeprosin, obwiniasz o krecenie dram a teraz chcesz ją poznać na priv? 😂😂😂😂😂😂 Twoje intencje są takie szczere 😂😂
A Winiary niech sobie myślą co chcą wpisy conte są jasne. Nie chciała należeć do ich prywatnego forum mimo zaproszenia do niego wszystkich. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTurkawka wrote:Dzasta 😂😂😂 obśmiałam się aż parsknęłam nosem. Najeżdżasz na Mystic, oczekujesz od nien przeprosin, obwiniasz o krecenie dram a teraz chcesz ją poznać na priv? 😂😂😂😂😂😂 Twoje intencje są takie szczere 😂😂
A Winiary niech sobie myślą co chcą wpisy conte są jasne. Nie chciała należeć do ich prywatnego forum mimo zaproszenia do niego wszystkich.
Ona już mnie zna na priv
I w bardzo swoim stylu się zachowała, dowalić, a za chwilę zniknąć życząc wszystkiego dobrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 12:13
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:Ona już mnie zna na priv
I w bardzo swoim stylu się zachowała, dowalić, a za chwilę zniknąć życząc wszystkiego dobrego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:"Więc zostajecie tu we dwie w swoim poczuciu żalu, nienawiści i niesprawiedliwości"
Myślę, że nie we dwie. Chociażby Gwiazda pisała, że będzie nadal czytać z ukrycia.
I pewnie część Winiar również czyta. Nie piszą, bo tak się umówiłyście
Tak, to dokładnie odzwierciedla nasze uczucia 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:dziś mam nadzwyczajnie dobry humor
nie jestem conte. to jedyne konto jakie mam na ovu, innego nie bede miała. "podszycie" się pod nią, było prowokacją i jak widać, skuteczną bo winiara się odpaliła i pokazała swoje oblicze nawet w stosunku do bogu ducha winnej osobie, pokazałaś się dzasta w całej swojej okazałości i krasie winiar. gratuluję
-
nick nieaktualnyHejka
Strasznie słaby komentarz, z tym wejście na fb Oli i nagabywaniu innych do pisania do jej rodziny. W takich chwilach dziękuję sobie, że nie uległam presji chwili i się nie dołączyłam na Facebooku, bo żyłabym w stresie, że jak Ci się nie spodoba jakieś moje zachowanie to zaczniesz wypisywać do moich znajomych czy rodziny. Nie wiem, co chciałaś tym komentarzem osiągnąć ? We mnie wzbudziłas tylko Lęk, co do swojej nieobliczalności.
Turkawka, Dżasta30 lubią tę wiadomość
-
Astereae wrote:Hejka
Strasznie słaby komentarz, z tym wejście na fb Oli i nagabywaniu innych do pisania do jej rodziny. W takich chwilach dziękuję sobie, że nie uległam presji chwili i się nie dołączyłam na Facebooku, bo żyłabym w stresie, że jak Ci się nie spodoba jakieś moje zachowanie to zaczniesz wypisywać do moich znajomych czy rodziny. Nie wiem, co chciałaś tym komentarzem osiągnąć ? We mnie wzbudziłas tylko Lęk, co do swojej nieobliczalności.
A czy czytalas co ta Olka tu wyprawia? Ile ma kont? Jakie rzeczy wypisuje? To nie jest normalne zachowanie kobiety. Tutaj nie chodzi o to czy coś się komuś podoba czy nie bo każdy może mieć odmienne zdanie ale niestety po jej zachowaniu widać że ma problemy psychiczne i być może czasami trzeba zareagować żeby odpowiednio takiej osobie pomóc. Ta sytuacja ciągnie się już miesiącami i jest mocno niezdrowa. Ona ma jakąś chorą obsesję na punkcie dziewczyn z Winiar.
Domyślam się że jej otoczenie, mąż (jeżeli w ogóle istnieje) nie wiedzą co ona wyprawia i należałoby jej pomóc. Jednak to już decyzja należy do dziewczyn z Winiar bo chyba miały ja w grupie na Facebooku..
Domyślam się że Turkawka to kolejne wcielenie Olki bo nie wierze ze można być aż tak odklejonym 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 16:14
-
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:A czy czytalas co ta Olka tu wyprawia? Ile ma kont? Jakie rzeczy wypisuje? To nie jest normalne zachowanie kobiety. Tutaj nie chodzi o to czy coś się komuś podoba czy nie bo każdy może mieć odmienne zdanie ale niestety po jej zachowaniu widać że ma problemy psychiczne i być może czasami trzeba zareagować żeby odpowiednio takiej osobie pomóc. Ta sytuacja ciągnie się już miesiącami i jest mocno niezdrowa. Ona ma jakąś chorą obsesję na punkcie dziewczyn z Winiar.
Domyślam się że jej otoczenie, mąż (jeżeli w ogóle istnieje) nie wiedzą co ona wyprawia i należałoby jej pomóc. Jednak to już decyzja należy do dziewczyn z Winiar bo chyba miały ja w grupie na Facebooku..
A co ona tu teraz wyprawia, że dajecie sobie prawo do piętnowania jej za to co zrobiła kiedyś i przeprosiła? Żal ci, że nie umiesz tak jak ona stanąć w prawdzie o sobie? Nie rozumiem tego najazdu na nią bo nic złego nie zrobiła. A twoje intencje są złośliwe -
Turkawka wrote:A co ona tu teraz wyprawia, że dajecie sobie prawo do piętnowania jej za to co zrobiła kiedyś i przeprosiła? Żal ci, że nie umiesz tak jak ona stanąć w prawdzie o sobie? Nie rozumiem tego najazdu na nią bo nic złego nie zrobiła. A twoje intencje są złośliwe
Nie musiała do tego tworzyć kilku kont i kręcić dram. Gdyby przeprosiła i dała sobie spokój to ok ale ona wracala tu za każdym razem i wymyślała nowe afery. Zawsze jakieś kłótnie były spowodowane jej zachowaniem. Jej przeprosiny są nic niewarte. Twoim zdaniem tak zachowuje się normalna 40 letnia kobieta, matka i żona? -
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:Nie musiała do tego tworzyć kilku kont i kręcić dram. Gdyby przeprosiła i dała sobie spokój to ok ale ona wracala tu za każdym razem i wymyślała nowe afery. Zawsze jakieś kłótnie były spowodowane jej zachowaniem. Jej przeprosiny są nic niewarte. Twoim zdaniem tak zachowuje się normalna 40 letnia kobieta, matka i żona?
MagdaM. lubi tę wiadomość
-
Astereae wrote:Hejka
Hej,
Akurat to z pisaniem do męża może jest i słabe, ale już kiedyś była sytuacja, że mąż się o tym wszystkim dowiedział i Ola się wtedy uspokoiła.
Nie chodzi o to żeby wypisywać do rodziny każdej dziewczyny, która ma swoje zdanie i inne zachowanie, ale spójrz na komentarze, które pisała teraz i wcześniej, zakładanie paru kont i na każdym kręcenie afery... To już nie jest normalne zachowanie, tu jest potrzebna pomoc, a jeżeli nie docierają do niej opinie dziewczyn z forum, to może trzeba tej pomocy poszukać gdzieś indziej.
No i jeszcze to, że akurat teraz już tej wiadomości nie ma, ale po tym jak napisałam na innym temacie żeby dziewczyny pomogły i zgłosiły wątek Winiar do usunięcia, bo po co ludzie mają czytać takie afery... To napisała tutaj, że specjalnie piszę o nim na innych wątkach żeby wszyscy widzieli jaka ona jest kłótliwa. A później ten komentarz usunęła. -
nick nieaktualny
-
Turkawka wrote:Ale ona tu nie kręciła żadnych dram. Zaczęło się od kogoś zupełnie innego a Wy się czepiliście jej jak zła całego świata. Dajcie jej spokoj
Od kogo się zaczęło?
Olka tutaj namiętnie sledzi losy Winiar i teraz pewnie aż się gotuje ze dalej tego nie może robić.
Ile razy się udziela tyle razy wywiązywała się awantura. I o to jej chodzi. Gdyby naprawdę żałowała tego co zrobiła nie utworzyłaby conajmniej 4 kont (być może było ich więcej ale o tym nie wiem). Jeszcze raz pytam czy uważasz że to normalnie zachowanie kobiety? Czy rzeczywiście może mieć ona problemy psychiczne? Może warto jej pomóc a nie idiotycznie przytakiwać na każdą jej wypowiedź. Jedyne wytłumaczenie jest takie że jesteś kolejnym kontem Olki. -
nick nieaktualny